WEEX για την απώλεια βάρους - απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα
Υγεία

WEEX για την απώλεια βάρους – απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα

Weex έχει σχεδιαστεί στα χάπια απώλειας βάρους USA σχετίζονται με την κατηγορία των θερμίδων blocker παράγεται με τη μορφή των δύο συστατικών biokokteyli. Οι αποκλειστές θερμίδων είναι τα συμπληρώματα ότι μπλοκ αμυλάση, το ένζυμο που διασπά πολυσακχαρίτες σε ολιγοσακχαρίτες. Με απλά λόγια, εμποδίζουν τη διάσπαση των σύνθετων υδατανθράκων σε απλά. Ημιτελές διαδικασία του μεταβολισμού των υδατανθράκων δεν επιτρέπει να αυξήσει το επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα, το οποίο με τη σειρά του δεν επιτρέπει να μορφή σωματικού λίπους. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο αποτέλεσμα της biokokteyli Weex. Σχετικά με τις άλλες ιδιότητες του κοκτέιλ για

την απώλεια βάρους διαβάστε την.

Weex: Ιστορία

Η ανάπτυξη του κοκτέιλ προσέλαβε μια ομάδα επιστημόνων από τη διατροφή Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης και της διαιτολογίας, με επικεφαλής τον καθηγητή Fox. Ο στόχος της μελέτης ήταν ο τύπος δημιουργίας του προϊόντος είναι σε θέση να γρήγορα μεταφορά των καίγοντας τα συστατικά του λίπους στο σώμα. Τα πρώτα πρωτότυπα ήταν ένα έτοιμο smoothies από το λίπος καυστήρες. Αλλά η προσέγγιση αυτή δεν έγινε δεκτή διότι τα συστατικά της σύνθεσης έχαναν τις περιουσίες τους μετά από 2 Weex. Η διέξοδος ήταν η ανάμειξη των συστατικών αμέσως πριν από τη χρήση. Έτσι δημιουργήθηκε biokokteyli Weex βασίζεται σε δύο συνιστώσες:. Λυοφιλιωμένη και υγρές

Κλινικές μελέτες – Weex

Επιτροπή από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης εξήρε τη βιοδιαθεσιμότητα του κοκτέιλ, αλλά το πραγματικό αποτέλεσμα της εφαρμογής έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες στο Ινστιτούτο της Στοκχόλμης της διατροφής.

Οι άνθρωποι που πάσχουν από παχυσαρκία του δεύτερου βαθμού, διαιρέθηκαν σε δύο ομάδες, μία εκ των οποίων έλαβε ένα κοκτέιλ Weex, και το άλλο νερό ένα εικονικό φάρμακο με χρωστική ουσία και αρωματικές, αλλά από τις αρχικές φιάλες με το λογότυπο. Μετά από 30 ημέρες παρατήρησης σύγκριση απώλεια βάρους σε κάθε ομάδα. Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Η ομάδα που έλαβε Weex Φύλο Ηλικία απώλεια βάρους Мужской25-407-11 кгЖенский25-405-9 khrupa placebo Φύλο Ηλικία Η απώλεια βάρους Мужской25-401-2 кгЖенский25-40 + 2-4 κιλά

Όπως φαίνεται από τους πίνακες, η απώλεια βάρους, η ομάδα που έλαβε

το κοκτέιλ συμπλήρωμα σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου διέφεραν περισσότερο από έξι φορές! Επιπλέον, οι γυναίκες της ομάδας του εικονικού φαρμάκου που έχει αποκτηθεί μέχρι τέσσερα κιλά σε ένα πείραμα μήνα. Τα αποτελέσματα της μελέτης μιλούν σαφώς σχετικά με την αποτελεσματικότητα των θερμίδων blocker Weex ως ένα μέσο για την απώλεια βάρους. Είναι ενδιαφέρον, σε μία κριτική του κοκτέιλ που μπορείτε να βρείτε πιο εντυπωσιακό αριθμούς, για παράδειγμα, κατάφερα να χάσω δέκα (!) Κιλά σε μια εβδομάδα.

Οι ιδιότητες του κοκτέιλ

Οι κύριες ιδιότητες του κοκτέιλ Weex είναι:

 1. Αποκλεισμός θερμίδες. Η ανικανότητα να αφομοιώσουν απλούς υδατάνθρακες, οδηγώντας σε μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Τα αποθέματα λίπους παύουν να συσσωρεύονται.
 2. Αυτόνομη οξείδωση του λίπους.

  επάγει Κοκτέιλ οξειδωτικό στρες σε καταθέσεις λιπιδίων, οδηγώντας σε αποσύνθεση τους όπως στην υποδόριος και σπλαχνικός μορφή.

 3. Η απέκκριση των αποβλήτων. Τα συστατικά του absorbirovannaya κοκτέιλ και να τα αφαιρέσετε από το σώμα.
 4. Η ομαλοποίηση της γαστρεντερικής οδού. Το απορροφητικό δράση των biokokteyli αποσκοπούν στη καθαρισμό του γαστρεντερικού σωλήνα.
 5. Πρόληψη των ασθενειών των αιμοφόρων αγγείων και την καρδιά. Κανονικοποίηση της γλυκόζης και μείωση του λίπους του σώματος, μείωση της χοληστερόλης, προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος ενάντια στο σχηματισμό αθηρωματικών πλακών.
 6. OL>

  Weex σας βοηθά όχι μόνο να χάσουν βάρος, αλλά και να βελτιωθεί η λειτουργία του σχεδόν όλα τα συστήματα του σώματος. Τώρα ας μιλήσουμε για το τι επιτυγχάνει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα όσον αφορά τη σύνθεση

  Θα με ενδιέφερε να μάθω:. Σιρόπι Mangosteen: ένα εξωτικό φρούτο για την απώλεια βάρους

  Σύνθεση Weex

  Το συμπλήρωμα Weex αποτελείται από τέσσερα στοιχεία, καθένα από τα οποία έχει το δικό του τομέα ευθύνης. Μαζί έχουν μια συνεργική επίδραση, βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό την επίδραση του κάθε συστατικού. Το υγρό

  τμήμα στη φιάλη είναι L-καρνιτίνη. Ξηράνετε το τμήμα το οποίο είναι στο καπάκι είναι ένα μίγμα λυοφιλιωμένης σπιρουλίνα, γκουαράνα και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού.

  L-καρνιτίνη

  Η βάση της σύνθεσης του κοκτέιλ Weex είναι L-καρνιτίνη (aka λεβοκαρνιτίνης) είναι μια μακρά – γνωστό και καλά-αποδεδειγμένη φυσικό λίπος καυστήρα. L-καρνιτίνη είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες του μεταβολισμού, που εμπλέκονται άμεσα στο μεταβολισμό των λιπιδίων. Μόριο της L-καρνιτίνης εμπλέκεται στη λιπόλυση – την διάσπαση των λιπών σε λιπαρά οξέα με το σχηματισμό της ΑΤΡ. Τα αποτελέσματα της διαδικασίας στα λιπαρά καταθέσεις αρχίσει να λιώνει μακριά σαν χιόνι που λιώνει την άνοιξη.

  εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

  Πολλαπλές μελέτες επιβεβαίωσαν την επίδραση του πράσινου τσαγιού στην διαδικασία της απώλειας βάρους. Έτσι, οι ερευνητές από το Birmingham διαπίστωσαν ότι η οξείδωση του λίπους είναι 17% πιο γρήγορα με μια δεξίωση τσαγιού από ό, τι με το εικονικό φάρμακο. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το πράσινο τσάι όχι μόνο επιταχύνει την οξείδωση των λιπιδίων, αλλά αυξάνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη, μην επιτρέποντας τη γλυκόζη να συσσωρεύονται στο αίμα.

  Μια άλλη σημαντική ιδιότητα του εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού είχαν χαμηλότερη πίεση αίματος στο φόντο της μείωσης της χοληστερόλης, μειώνοντας τον κίνδυνο των καρδιαγγειακών παθήσεων.

  Η

  σπιρουλίνα

  φύκια, ταξινομούνται ως λεγόμενη superfood – εδώδιμα προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Spirulina περιέχει 60% πλήρης πρωτεΐνη με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα. Η ποσότητα και η ποιότητα των πρωτεϊνών, τα φύκια είναι μπροστά από όλες τις γνωστές φυτικές πηγές αυτού του θρεπτικού συστατικού. Είναι επίσης μια πηγή ψευδαργύρου, νατρίου, σεληνίου, φωσφόρου, μαγνησίου, μαγγανίου, καλίου, χαλκού, ασβεστίου, χρωμίου, και σιδήρου σε περισσότερο από 30 (!) Φορές από το σπανάκι. Και φύκια είναι ένα ισχυρό φυσικό προσροφητικό. Για να δείτε άλλες εκπληκτικές ιδιότητες της σπιρουλίνας μπορεί να είναι μεγάλη: προστασία από την ακτινοβολία, την αποκατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, θεραπεία του διαβήτη, amiotroficheskom κατά πλάκας και αλλεργική ρινίτιδα. Όμως, στο πλαίσιο της περιγράφεται κοκτέιλ Weex που ενδιαφέρονται για την επίδραση της σπιρουλίνας στην απώλεια βάρους.

  Η επίδραση των φυκιών είναι ότι hipertrofiada πάρει στο στομάχι, καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος του. Μην έχοντας τους υδατάνθρακες στη σύνθεση σπιρουλίνα του σας δίνει γρήγορα ένα αίσθημα πληρότητας, χωρίς να δώσει θερμίδες. Απώλεια της όρεξης και γρήγορα το αίσθημα του κορεσμού δεν σας επιτρέπει να τρώνε περισσότερο από όσο κατά τη διάρκεια του κοκτέιλ υποδοχής

  Θα με ενδιέφερε να μάθω:. Πράσινο smoothie Pierre Dukan: αδυνάτισμα με μια γαλλική συνταγή

  Guarana εκχύλισμα

  Αμαζονίου guarana είναι ένα φυτό που φυτρώνει στη Βραζιλία και την Παραγουάη. Υψηλή περιεκτικότητα επιτρέπεται να γίνει guaranin γκουαρανά ένα από τα πιο αποτελεσματικά διεγερτικά που χρησιμοποιούνται στην αθλητική διατροφή. Βάσει του φυτού δημιούργησε ένα τεράστιο αριθμό των συγκροτημάτων προ-κατάρτιση και αναψυκτικά. Αλλά πώς βοηθά να χάσετε βάρος;

  Ο κύριος ρόλος του γκουαράνα στη διαδικασία της απώλειας βάρους είναι η επιτάχυνση του μεταβολισμού. Λόγω της περιεκτικότητας των φλαβονοειδών μπορεί να αυξήσει τα ένζυμα του μεταβολισμού, η οποία μειώνει το χρόνο του κύκλου του Krebs. Εντατική ο μεταβολισμός δεν επιτρέπει να αποσχιστεί υδατανθράκων σε λίπος, μετατρέποντάς τα σε ενέργεια, την αποτελεσματική χρήση των οποίων θα επιτρέψει την προαναφερθείσα Guaranine. Η διέγερση του ΚΝΣ δεν θα σας επιτρέψει να καθίσει ακόμα, την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος και προκαλεί να κινηθεί.

  Τύπου μορφής Weex

  Weex είναι ένα σύνολο για μεμονωμένες παρασκευή του ποτού. Μορφή της απελευθέρωσης του κοκτέιλ που σχετίζεται με το γεγονός ότι η αποτελεσματικότητα των διαλυμένων συστατικών μειώνεται εντός δύο Weex. Ως εκ τούτου, πριν από τη χρήση του μίγματος ποτού λυοφιλοποιημένο συστατικά (Spirulina, γκουαράνα, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού) c L-καρνιτίνη υγρού στην μπουκάλι. διαδικασία Visual ανάμειξης φαίνεται στο βίντεο:

  Οδηγίες χρήσης Weex

  1. Mix η σκόνη από τα καπάκια με υγρό από το μπουκάλι μέχρι την πλήρη διάλυση της σκόνης και την απόκτηση πυκνού πρασίνου.
  2. Μετρήστε χρησιμοποιώντας τη μεζούρα 20 ml κοκτέιλ.
  3. Κάντε κάθε πρωί με άδειο στομάχι.
  4. Πριν από τη χρήση, ανακινήστε το μπουκάλι.

  Αντενδείξεις

  Η παρουσία των θερμίδων αποκλειστή γκουαράνα εκχυλίστε επιβάλλει στα περιορισμούς χρήση του. Το προϊόν αντενδείκνυται:

 • Οι άνθρωποι που πάσχουν από υπέρταση?
 • Οι ασθενείς με πεπτικό έλκος του στομάχου?
 • Τα άτομα με καρδιακή νόσο.

Να χρησιμοποιείται με προσοχή κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας.

Το κόστος Weex

Η τιμή μιας φιάλης Weex είναι …. Από το συμπλήρωμα είναι νέα και δεν έχει ακόμη κερδίσει δημοτικότητα στην πρώην Σοβιετική Ένωση, ο κατασκευαστής συνεχώς ικανοποιημένος με προωθητικές εκπτώσεις. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή για να αγοράσει Weex είναι δυνατόν για ….

διανομή των προϊόντων γίνεται εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά, σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα:

 1. Μπορείτε αφήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.
 2. Ο Διαχειριστής θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για προσωπική σας πορεία και τις λεπτομέρειες της παραγγελίας.
 3. Το δέμα με την πορεία του κοκτέιλ έρχεται στο κοντινότερο ταχυδρομείο σας.
 4. Μπορείτε να πληρώσει για την αγορά μετά την παραλαβή.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...