Υγεία

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – τιμή, πού να αγοράσουν, πώς λειτουργεί

Η βιταμίνη D3 γιατί n EM> ψάρεμα σώμα; Το ενδιαφέρον των επιστημόνων για την ηλιακή βιταμίνη για χρόνια, αυξάνεται συνεχώς. Μόνο τα τελευταία 50 χρόνια έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 62 χιλιάδες επιστημονικές εργασίες για καλσιφερόλη. Είναι γνωστό ότι η βιταμίνη D3 είναι αποτελεσματικό έναντι ενός μεγάλου αριθμού ασθενειών, περιλαμβανομένης της φυματίωσης και του καρκίνου. Στο άρθρο μας θα μιλήσουμε για τον ρόλο της καλσιφερόλη στο σώμα, τους τύπους της, και πώς να αναπληρωθούν με ασφάλεια βιταμίνη.

Η βιταμίνη D – λειτουργίες του σώματος

Η ισχυρή ραχοκοκαλιά της ανθρώπινης υγείας συχνά ονομάζεται βιταμίνης D, λειτουργίες EM> του καλσιφερόλη στο σώμα είναι πολύ διαφορετικές. Η βιταμίνη του ήλιου παρέχει συντονισμένη εργασία πολλών συστημάτων και των οργάνων.

 1. Το σκελετικό σύστημα. Καλσιφερόλη 3-4 φορές επιταχύνει την απορρόφηση σημαντικών ορυκτών συστατικών των οστών – ασβεστίου και φωσφόρου στο λεπτό έντερο, ελέγχει νεφρική απέκκριση, ομαλοποιεί την ισορροπία των κατονομαζομένων ορυκτών, διατηρεί την ομοιόσταση του ασβεστίου στο αίμα, αυξάνει τον αριθμό των κυττάρων, να κατανοήσουν τις παλιές τομές του ιστού του οστού (οστεοκλάστες), είναι ένα ισχυρό διεγερτικό σημαντικό μέρος της αυτο-ανανέωσης των οστών – επαναρρόφησης (διάλυση) του οστού. Επιπλέον, η βιταμίνη D προστατεύει ενάντια στην καταστροφή του ιστού χόνδρου. Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι του νότιου ημισφαιρίου είναι πολύ λιγότερο πιθανό να πάσχουν από κοινές ασθένειες από εκείνους που συχνά πλήττεται από την έλλειψη του ηλιακού φωτός.
 2. Το ανοσοποιητικό σύστημα. Καλσιφερόλη επηρεάζει την περιοχή του μυελού των οστών, υπεύθυνη για τη σύνθεση των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος που ονομάζεται μονοκύτταρα. Τα περισσότερα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος είναι εξοπλισμένα με υποδοχείς για τη δραστική μορφή της βιταμίνης D – καλσιτριόλη. Εάν ο οργανισμός διαπερνάται μόλυνση, η ποσότητα καλσιτριόλης σε κύτταρα, παγιδευμένοι στο επίκεντρο της φλεγμονής, αυξάνει δραματικά. Διεγείρει τη δραστηριότητα της κληρονομικής ανοσίας. Επιπλέον, η βιταμίνη D παίρνει μέρος στη σύνθεση των περισσότερων από 200 αντιμικροβιακών πεπτιδίων -. Μορίων με βακτηριοκτόνο δράση, η πιο σημαντική από τις οποίες είναι cathelicidin και αμυντοσίνης-β2
 3. νευρικού συστήματος. Βοηθώντας να διατηρηθεί το σωστό επίπεδο του ασβεστίου στο αίμα, η βιταμίνη D ενισχύει έτσι την αποκατάσταση των προστατευτικών περιβλημάτων που περιβάλλουν το νεύρο που παρέχει την κανονική μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων μεταξύ των κυττάρων του νευρικού συστήματος, καθώς και η διαδικασία της μυϊκής σύσπασης. Κύτταρα του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού, και στο περιφερικό νευρικό σύστημα – οι νευρώνες και γλοιοκυτώματα – παρέχεται με υποδοχείς για τις ενεργές μορφές της βιταμίνης ηλιοφάνεια. Καλσιφερόλη βελτιώνει υψηλότερη εγκεφαλική λειτουργία (μνήμη, την προσοχή, ψυχοκινητική συντονισμού, ομιλία, και άλλα).
 4. Η ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Σε εργαστηριακές συνθήκες βρέθηκε ότι η βιταμίνη D καταστέλλει την ανάπτυξη των κακοήθων κυττάρων (λευχαιμικά κύτταρα, γλοιοβλαστώματα, και άλλοι) περισσότερο από 50% και εμποδίζει την εξάπλωση της μετάστασης. Οι άνθρωποι που λαμβάνουν επαρκή αριθμό καλσιφερόλη, είναι πολύ λιγότερο πιθανό να εκδηλώσουν καρκίνο του μαστού, των ωοθηκών, ανέγερση, του εγκεφάλου, του αίματος, του παχέος εντέρου, του παγκρέατος, πνευμόνων.
 5. Το ενδοκρινικό σύστημα. Καλσιφερόλη ρυθμίζει την παραγωγή ινσουλίνης από το πάγκρεας, διατηρώντας έτσι ένα κατάλληλο επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα.
 6. Το σύστημα ρενίνης-αγγειοτασίνης. Αυτό το ορμονικό σύστημα, το οποίο στον άνθρωπο είναι η ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και του όγκου του αίματος. Ένα επαρκές επίπεδο καλσιφερόλη βοηθά στον έλεγχο αυτού του συστήματος. Όταν ο κίνδυνος ανεπάρκειας βιταμίνης D της υψηλής αρτηριακής πίεσης είναι πολύ αυξημένες.
 7. αναπαραγωγικού συστήματος. Η βιταμίνη ηλιοφάνεια ενεργοποιεί τις σεξουαλικές αδένες, προωθεί τη διείσδυση του ωαρίου στο τοίχωμα της μήτρας, διατηρώντας μια φυσιολογική εγκυμοσύνη, ελέγχει την παραγωγή του πλακούντα ορμονών. Οι άνδρες η βιταμίνη του ήλιου βοηθά στην καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας, αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

Η βιταμίνη D ελέγχει έως 200 γονίδια, ενδοκυτταρικές διεργασίες που ρυθμίζουν την διαπερατότητα των ενδοκυτταρικών μεμβρανών, είναι αναγκαία για τη διατήρηση της υγείας της καρδιάς, ήπατος, νεφρού, θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων, και την παραγωγή των ορμονών του θυρεοειδούς και παραθυρεοειδούς ορμόνης.

Γιατί χρειαζόμαστε προϊόντα με βιταμίνη D

Θεωρείται ότι εάν ένα άτομο ξοδεύει πολύ χρόνο σε άμεσο ηλιακό φως, η έλλειψη της βιταμίνης D EM> τον απειλεί. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά εμπόδια για την παραλαβή των καλσιφερόλη στο σώμα. Ονομάστε το κύριο.

 1. Το ποσό της μελανίνης στο δέρμα. Σκούρο δέρμα για την ίδια χρονική περίοδο παράγει 2 φορές λιγότερη βιταμίνη D από το φως. Επιπλέον, η σκοτεινή χρώση του δέρματος μπορεί να προκαλέσει την πλήρη παύση της αναπτύσσουν ηλιοφάνειας βιταμίνης στο σώμα. Το γεγονός είναι ότι η χρωστική ουσία μελανίνη του δέρματος (δηλαδή είναι υπεύθυνη για το χρώμα του δέρματος) έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν αποτελεσματικά με χοληκαλσιφερόλη κατά τη διάρκεια υπεριώδεις ακτίνες.
 2. Ηλικία ιδιαιτερότητες του οργανισμού. Η βιταμίνη D σχηματίζεται στο βαθύ εσωτερικό στρώμα του δέρματος του προκατόχου του – την βιταμίνη D. Με την ηλικία, το περιεχόμενο αυτής της προβιταμίνης στο δέρμα μειώνεται, που ακολουθείται από επιδείνωση ικανότητα του σώματος να παράγει την βιταμίνη ηλιοφάνεια
 3. .

 4. Διαμονή στην περιοχή πάνω από 35 ° βόρειο γεωγραφικό πλάτος. Η μακρύτερα απομακρύνεται από την περιοχή ισημερινό, την μακρού μήκους κύματος υπεριώδη ακτινοβολία, η λιγότερο ήλιος παίρνει στο δέρμα και το λιγότερο που παράγεται βιταμίνης D.
 5. Παχυσαρκία. Ο λιπώδης ιστός είναι σε θέση να λάβει μέρος καλσιφερόλη και να αυξήσει τον αριθμό των αδρανείς μορφές της βιταμίνης. Επιπλέον, η σχέση μεταξύ του ποσού του λίπους στο σώμα ανεπάρκεια και βιταμίνης D εκδηλώνεται μόνο σε γυναίκες.
 6. Ρούχα, αντιηλιακό, γυαλί (π.χ., παράθυρο). Όλα αυτά τα στοιχεία δεν επιτρέπουν τις ακτίνες του ήλιου να εισέλθουν στο δέρμα. Γνωστά στοιχεία ότι τα αντηλιακά με ένα παράγοντα ηλιακής προστασίας (SPF) από 8 έως 15 μειώνει τη σύνθεση της βιταμίνης ηλιοφάνειας κατά 95-98%.
 7. Δέσμευση για μια χορτοφαγική διατροφή. Τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης είναι μια άλλη σημαντική πηγή βιταμίνης D.
 8. Η παραβίαση της αναρρόφησης του γαστρεντερικού σωλήνα.
 9. OL>

  Ο άνθρωπος δεν μπορεί να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν υπάρχει αρκετό καλσιφερόλη αναπτύσσονται στο δέρμα του και εισήλθε στο σώμα με την τροφή. Επιπλέον, η υπεριώδης ακτινοβολία είναι η καρκινογόνος παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη του καρκίνου του δέρματος. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να ληφθούν φαρμάκων με τη βιταμίνη D. EM> Ποια από αυτά θα πρέπει να προτιμάτε και γιατί;

  Βιταμίνες D2 και D3 – ποια είναι η διαφορά

  ;

  Υπάρχουν διάφοροι τύποι της ηλιοφάνειας βιταμίνης. Στην ιατρική συχνότερα χρησιμοποιούν δύο από αυτούς – εργοκαλσιφερόλη (D2) και χοληκαλσιφερόλη (D3). Η βιταμίνη D2 και D3 – ποια είναι η διαφορά EM>; Προσπαθήστε να καταλάβετε.

  Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι η εργοκαλσιφερόλη εισέρχεται στο ανθρώπινο σώμα με φυτικά τρόφιμα. Χοληκαλσιφερόλη συντίθεται στο δέρμα από τη χοληστερόλη υπό την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας φάσματα των Α και Β και περιέχεται σε τροφές ζωικής προέλευσης. Προκειμένου για τη βιταμίνη D2 και βιταμίνης D3 άρχισε να εργάζεται για το καλό του σώματός μας, στο σώμα, πρέπει να υποβληθεί σε μια σειρά μετασχηματισμών, πρώτα στο ήπαρ, στη συνέχεια, στα νεφρά και να μετατραπεί σε ενεργή μορφή 25-υδροξυχοληκαλσιφερόλη και 25- gidrocirculatory.

  Αυτή είναι η αρχή από τις κύριες διαφορές μεταξύ των δύο τύπων του ίδιου βιταμίνης. Μετατροπή της βιταμίνης D3 στην δραστική μορφή απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο από τη βιταμίνη D2. Η περίσσεια εργοκαλσιφερόλη, επηρεάζει αρνητικά τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων, μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση. Η υπερδοσολογία της χοληκαλσιφερόλη δεν έχει δυσμενή επίδραση στον οργανισμό.

  Αλλά ίσως το πιο σημαντικό δεν είναι καν αυτό. Η βιολογική δραστικότητα της χοληκαλσιφερόλης 20-40% υψηλότερη από ό, τι ergocalciferol. Και η διάρκεια της δράσης της βιταμίνης D3 είναι ανώτερη από την D2 κατά 33%.

  Οι ειδικοί (Houghton La, Vieth R.) επί του παρόντος δεν συνιστάται να εξετάσει εργοκαλσιφερόλη ως θρεπτικό συστατικό κατάλληλο για τη συμπλήρωση ή τα τρόφιμα εμπλουτισμού των τροφίμων.

  Γιατί, παρά τα προφανή οφέλη της βιταμίνης D3 πριν D2, οι γιατροί εξακολουθούν να προβλέπεται η εργοκαλσιφερόλη στους ασθενείς τους, και τις φαρμακευτικές εταιρείες συνεχίζουν πιστά την παραγωγή; Η απάντηση θα πρέπει να είναι να κοιτάξουμε την ιστορία. Το γεγονός ότι το 1949 (σχεδόν πριν από 70 χρόνια!) Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι οι διαφορές μεταξύ των δύο τύπων ηλιακών βιταμίνης «ελάχιστες». Επιπλέον, η παραγωγή εργοκαλσιφερόλη πολύ πιο επικερδής.

  Ασφαλής πηγή βιταμίνης D – biocomplex “Osteo-Vit D3”

  Ποια πηγή βιταμίνης D EM> σήμερα μπορεί να χαρακτηριστεί το πιο ασφαλές;

  Το 2013 η ομάδα του Europen επιστημόνων υπό την καθοδήγηση του καθηγητή, ο γιατρός της ιατρικής Β Ι Strukov έχει αναπτύξει biocomplex «Osteo-Vit D3». Περιεκτικότητας χοληκαλσιφερόλη σε ποσότητα 3 mg και των φυσικών πηγή βιταμίνης D EM> – διαθέσιμη κηφήνας γόνου EM>. Απέδειξε ότι το περιεχόμενο της βιταμίνης ηλιοφάνειας σε αυτές apiproducts σημαντικά υψηλότερα από ό, τι στο ιχθυέλαιο. Δικαστή για τον εαυτό σας: σε 1 g του μη επανδρωμένου αεροσκάφους γεννητόρων EM> περιέχει 950 IU βιταμίνης D, και στην ίδια ποσότητα του ιχθυελαίου – μόλις 100-180 IU. «Osteo-Vit D3» ασφαλής για την υγεία να αντισταθμίσει την έλλειψη της βιταμίνης D και παρέχουν στον οργανισμό με όλα τα απαραίτητα για τη φυσιολογική λειτουργία βιταμίνες και μέταλλα. Επειδή οι προνύμφες των drones είναι μια φυσική αποθήκη των βιολογικά ενεργών ουσιών, μια ισχυρή θεραπευτική δύναμη, η οποία ήταν γνωστή στους αρχαίους Κινέζοι αυτοκράτορες.

  Το φάρμακο για την ενίσχυση των οστών – “Osteomed Forte”

  Τι πρέπει να κάνετε εάν υπάρχει μια ανεπάρκεια της βιταμίνης D έχει επηρεάσει την κατάσταση του σκελετικό σύστημα, τα οστά γίνονται αδύναμα ή ακόμα και είχε ένα κάταγμα; Οι ειδικοί του Κέντρου της οστεοπόρωσης στην Πένζα Ινστιτούτο προηγμένων ιατρικών μαζί με την φαρμακευτική συγκρότημα «Parafarma» έχει αναπτύξει ένα φάρμακο για την ενίσχυση των οστών EM> « Osteomed Forte EM>», το οποίο σας επιτρέπει να με ασφάλεια και αποτελεσματικά την αντιμετώπιση σοβαρών περιπτώσεων της οστεοπόρωσης και την επιτάχυνση της επούλωσης του κατάγματος. Στην σύνθεσή του, εκτός από την χοληκαλσιφερόλη, είναι διαθέσιμη κηφήνας γόνου EM> είναι ένα άλλο πηγή βιταμίνης D EM> και ενημερώσεις διεγέρτη του οστίτη ιστού, καθώς και εξαιρετικά απορροφήσιμες άλας ασβεστίου – κιτρικό ασβέστιο και βιταμίνη Β6. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η εισαγωγή του « Osteomed Forte EM>» επιτρέπει για τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να επιταχύνει την ανάκτηση των καταγμάτων, να απαλλαγούμε από τις κοιλότητες στα οστά.

  Βρέθηκε ότι το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από ανεπάρκεια της βιταμίνης D. τα ναρκωτικά «» Osteo-Vit D3″ και “Osteomed Forte” θα βοηθήσει να εξαλειφθούν με ασφάλεια, και θα υποστηρίξει την υγεία και το σώμα των οστών γενικότερα. είναι χρήσιμο να γνωρίζετε σχετικά με CALCIUMCalcilator: admin1128.11.2018 Αφήστε ένα σχόλιο

  Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το ασβέστιο στο σώμα περιέχεται στα οστά και τα προστατεύει. Αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι ο κατάλογος των καθηκόντων της είναι πολύ ευρύτερο, επιτρέποντας αυτή η ουσία που είναι τώρα γνωστό ως ο βασιλιάς των ορυκτών. Οι συστατικό των οστών, οι παλμοί πομπού, ένας αμυντικός από φλεγμονή Σχετικά με το γεγονός ότι το ασβέστιο στον οργανισμό προστατεύει τα οστά από την καταστροφή, γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα. Αλλά …

  Διαβάστε Galeao ασθένειες του JOINTSSostavyat: admin1103.12.2018 Αφήστε ένα σχόλιο

  Lifestyle του σύγχρονου ανθρώπου δεν συμφωνεί με τους νόμους της φύσης, σύμφωνα με την οποία η κίνηση και ποικίλη διατροφή είναι οι καλύτεροι τρόποι για να διατηρήσουν υγιείς αρθρώσεις. Οι περισσότεροι από το χρόνο του ξοδεύουμε σε καθιστή θέση, τρώνε ως επί το πλείστον τα ίδια τρόφιμα, έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία και στερούνται τη μερίδα του λέοντος των θρεπτικών ουσιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, παραμένουν ενεργοί σε μια ώριμη ηλικία; Αποδεικνύεται ότι μόνο τρεις … Διαβάστε Galeao ορμόνη THERAPYGermaniator: admin1129.11.2018 Αφήστε ένα σχόλιο

  Ορμονοθεραπεία της οστεοπόρωσης εμφανίζεται όταν μελετητές έγινε εμφανής σχέση μεταξύ αυτών των ουσιών και το σκελετικό σύστημα. Η απώλεια του ασβεστίου των οστών λαμβάνει χώρα λόγω της έλλειψης αυτών των ενώσεων. Ωστόσο, η θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης έχει αρκετά μειονεκτήματα, το πιο τρομερή των οποίων είναι Ογκολογίας. Γιατί ορμονική θεραπεία της οστεοπόρωσης δεν είναι ο καλύτερος τρόπος επιστήμονες έχουν από καιρό κατανοητό ότι η απορρόφηση του ασβεστίου χωρίς …

  Διαβάστε Galeao ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ του συνδετικού Tkani, βιταμίνες για την BONESViceMinister: admin630.11.2018 Αφήστε ένα σχόλιο

  Η οστεοαρθρίτιδα προκαλεί έντονο πόνο και την επιδείνωση της υγείας. Σύμφωνα με τις στατιστικές, είναι η υπαιτιότητα των κοινών ασθενειών για τα άτομα συχνά χάνουν την ικανότητα να εργαστούν. Για να επαναφέρετε αυτά τα φυσικά τους μηχανισμούς για τη ζωή, χρειαζόμαστε μια πλήρη επαναφόρτιση. Βιταμίνες για την οστεοαρθρίτιδα – μια σημαντική βοήθεια στην ανάκτηση των αρθρώσεων

  .

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...