Υγεία

Vitaelife Pharma Omega 3 – τιμή, πού να αγοράσουν, αρχική

Οι φίλοι, Γεια σας!

Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, ίσως ενδιαφέρονται για το θέμα της νεολαίας, την υγεία και την ομορφιά. Θέλετε να μάθετε ένα από τα μυστικά για το πώς να ζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και ποιοτικά, ενεργά και χαρούμενα;

Πώς να έχουν μια θαυμάσια μνήμη να είναι σε θέση να διατηρήσει την ψυχραιμία του σε κάθε κρίσιμη κατάσταση και απλά απολαύστε τη ζωή κάθε μέρα δεν έχει σημασία τι;

Στη συνέχεια, διαβάστε, η απάντηση είναι σε αυτό το άρθρο!

Θα μιλήσουμε για το τι σε πολυακόρεστα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τι είναι χρήσιμο για την υγεία και τη μακροζωία μας, όπου και αν βρίσκονται, και πολλά άλλα.

Έχω πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με αυτό το δημοφιλές θέμα!

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε:

Τι είναι τα ω-3 λιπαρά οξέα – Γενικές πληροφορίες

Ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (PUFAs), τα οποία προστατεύουν τις κυτταρικές μεμβράνες μας και τα εσωτερικά όργανα από τη ζημία.

Χωρίς αυτά τα οξέα δεν μπορεί να είναι φυσιολογική και πλήρης λειτουργία του νευρικού, του ανοσοποιητικού και καρδιαγγειακό σύστημα, είναι αδύνατο επαρκής σύνθεση ιστού ορμόνες, προσταγλανδίνες, καθώς και το σωστό μεταβολισμό των βασικών (απαραίτητο) θρεπτικές ουσίες.

Επιπλέον, η φλεγμονή καταστέλλουν ωμέγα-3 στο σώμα, τη βελτίωση της κατάστασης των οστών και των αρθρώσεων, να βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τη συναισθηματική αναταραχή, χωρίς συνέπειες για τον οργανισμό, «τράβηγμα» μας από μια κατάσταση του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης.

Ας εξετάσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πιο σημαντικοί εκπρόσωποι των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (FA) είναι:

 1. δοκοσαεξανοϊκό οξύ (DHA). Αυτό το οξύ είναι μέρος της φαιάς ουσίας του εγκεφάλου μας, στις μεμβράνες των κυττάρων στο σώμα μας. Επιπλέον, το DHA παίζει τεράστιο ρόλο κατά τη διάρκεια του σχηματισμού του νευρικού συστήματος του μωρού.
 2. εικοσιπεντανοϊκό οξύ (ΕΡΑ). Αυτό το οξύ διεγείρει την αναγέννηση των κυτταρικών μεμβρανών, ομαλοποιεί τους μηχανισμούς του λίπους μεταφορών στην κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, βελτιώνει την διάλυση (απορρόφηση) των λιπών στο πεπτικό σύστημα, και επίσης ενισχύει δυναμικά τις αντιοξειδωτικές λειτουργίες του σώματος μας, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για την καλή υγεία, καλή αίσθηση και όμορφη εμφάνιση για πολλά χρόνια.
 3. Άλφα-λινολενικό οξύ (ALA). Αυτή η LCD βοηθά να ξεπεράσουν το άγχος, την καταπολέμηση της κακής χοληστερόλης και την υψηλή πίεση του αίματος, τη βελτίωση της ποιότητας του αίματος, και επίσης να χρησιμεύσει ως εξαιρετική βοηθοί στη διατήρηση ενός υγιούς και όμορφο δέρμα, λαμπερά μαλλιά και δυνατά νύχια. Επιπλέον, αυτή είναι η «δομικά στοιχεία» για τη σύνθεση του εικοσαπενταενοϊκού και δοκοσαεξανοϊκό λιπαρών οξέων στο σώμα μας.

Λίπη EPA και DHA που περιέχονται στους ιστούς της θαλάσσιας ζωής.

Πιστεύεται ότι είναι πιο χρήσιμη για το ανθρώπινο σώμα, λόγω της αφομοίωσης τους οργανισμού δεν χρειάζεται πολλή ενζύμων, σε αντίθεση με τροφή φυτού πλούσια σε ALA.

Καθώς ο κόσμος μάθει για τα ω-3! – ένα ενδιαφέρον γεγονός

πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 ανακαλύφθηκαν ως αποτέλεσμα της έρευνας των επιστημόνων, οι οποίοι ενδιαφέρονται για το επίπεδο των τέλεια καλή υγεία των Εσκιμώων και, πάνω απ ‘όλα το γεγονός ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός των αιωνόβιων.

Αποδείχθηκε ότι το μυστικό της υγείας και της μακροζωίας των Inuit έγκειται στο γεγονός ότι το φαγητό, δηλαδή, η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων τροφής ψαριών.

Μελέτες του αίματος των εκπροσώπων των βόρειων λαών, ανακαλύφθηκε δύο φυσικά λιπαρά οξέα, που ονομάζεται εικοσιπεντανοϊκό οξύ (ΕΡΑ) και δοκοσαεξαενοϊκό (DHA), αποτελούνται από την ουσία των ωμέγα-3.

Οι ευεργετικές ιδιότητες των ω-3 λιπαρών οξέων

πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 είναι απαραίτητη για την υγεία και την ομορφιά θρεπτικές ουσίες μας, καθώς εξυπηρετούν ένα σημαντικό αριθμό λειτουργιών:. Βιορυθμιστικό, δομικές, και αποθήκευση ενέργειας

Αν λάβουμε υπόψη ειδικότερα τα ωμέγα-3:

 • ενισχύουν την σύνθεση των ορμονών ιστού (εικοσανοειδών), οι οποίες συμμετέχουν σε σχεδόν όλες τις βιοχημική αντίδραση s στο κύτταρο.
 • Για να μειωθεί η συγκέντρωση των «κακών» χοληστερόλης στο αίμα, ως εκ τούτου μειώνει τον κίνδυνο αθηροσκλήρωσης και εμφράγματος του μυοκαρδίου, εγκεφαλικό επεισόδιο και στον εγκέφαλο.
 • Συμμετέχει στο σχηματισμό των αρσενικών γεννητικών κυττάρων, οι μεμβράνες των νευρώνων στον εγκέφαλο και μεμβράνες του αμφιβληστροειδούς.
 • Ρυθμίζουν την σύνθεση όλων των ορμονών στο σώμα.
 • που εμπλέκονται στη μεταφορά του οξυγόνου στους ιστούς.
 • Βελτίωση της λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Ρυθμίστε το μεταβολισμό του ευτυχής ορμόνης (σεροτονίνης) που μειώνει ψυχο-συναισθηματική πίεση και τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης κατάθλιψης.
 • Υποστήριξη την ελαστικότητα των αρθρώσεων, να μειώσει την ένταση του πόνου, όταν η ασθένεια είναι αρθρίτιδα ή οστεοαρθρίτιδα.
 • Οι μεγάλες πρόληψη της εμφάνισης του διαβήτη.
 • Μείωση της οποιασδήποτε φλεγμονής στο σώμα, την πρόληψη των αλλεργιών, και τα αυτοάνοσα νοσήματα.
 • Αύξηση των γνωστικών λειτουργιών του εγκεφάλου: τη μνήμη, την προσοχή, την ικανότητα να μαθαίνουν γρήγορα
 • .

 • Να συμβάλει σε σημαντική μείωση της όρεξης.
 • Να βελτιωθεί η Γενική κατάσταση του δέρματος.
 • Καλά να βελτιώσει την ασυλία.
 • Με την τακτική σωματική άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της μυϊκής μάζας και την επιτάχυνση, αφήνοντας περιττό λίπος.
 • Αυξάνει σημαντικά την αντοχή και τη συνολική μυϊκό τόνο.
 • αναστέλλουν τη σύνθεση της κορτιζόλης -. Μία ορμόνη του στρες
 • περιέχουν βιταμίνες Α, D και Ε, οι οποίες βελτιώνουν την κατάσταση του δέρματος, την ενίσχυση της όρασης, μείωση νευρικό διεγερσιμότητα, τη βελτίωση της ελαστικότητας των κυτταρικών μεμβρανών και ενισχύει το ιστό του οστού.

Ενδείξεις για τη χρήση ωμέγα-3 λιπαρών οξέων

Εξετάστε Οι κύριες ενδείξεις για χρήση ωμέγα – 3 λιπαρά οξέα:

 1. παχυσαρκίας οποιουδήποτε βαθμού?
 2. χρόνιες παθήσεις των αρθρώσεων?
 3. υψηλή αρτηριακή πίεση?
 4. διαβήτη?
 5. το έλλειμμα του σωματικού βάρους?
 6. αγγειακές παθήσεις του εγκεφάλου?
 7. ψωρίαση, έκζεμα του δέρματος?
 8. πλοίων?
 9. οστεομυελίτιδα?
 10. καρδιαγγειακή νόσο (αρρυθμία, ισχαιμία, έμφραγμα του μυοκαρδίου)?
 11. κατάθλιψης?
 12. σύνδρομο βραχέος εντέρου?
 13. η πρόληψη των όγκων του καρκίνου (σε σύμπλοκο θεραπεία).

Τα οφέλη των ωμέγα-3 για τους άνδρες

Είναι γνωστό ότι οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς σε καρδιακές παθήσεις από τις γυναίκες. Καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, ishemicheskoi καρδιακή νόσο, αρτηριοσκλήρυνση … όλα που πάσχουν από αυτά τα προβλήματα -. και οι περισσότεροι άνδρες

Δυστυχώς, το ποσοστό θνησιμότητας των ανδρών με αυτές τις διαταραχές αυξάνεται σε ένα απίστευτο ρυθμό.

Αμερικανοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι η τακτική πρόσληψη των ωμέγα-3 θα συμβάλει στην προστασία των ισχυρών ανδρών από ασθένειες της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, και να μειώσει τις περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής.

Σύμφωνα με μελέτες, η προστασία αυτή είναι δύο φορές υψηλότερο μεταξύ των ανδρών που καταναλώνουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, σε αντίθεση με τους άνδρες που δεν καταναλώνουν καθόλου ή καταναλώνουν σε ανεπαρκείς ποσότητες ή / και ακανόνιστα.

Άλλες έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση καθημερινά επαρκή ποσότητα των ω-3 μπορεί να μειώσει σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου στύση.

Χρησιμοποιήστε τα ωμέγα-3 για παιδιά

Λιπαρά οξέα ωμέγα-3 παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό του νευρικού συστήματος. ανοσοποιητικό σύστημα, και ορμονικό σύστημα του παιδιού.

Όταν το θηλασμό, το μωρό παίρνει ωμέγα-3 η LCD με μητρικό γάλα, ωστόσο, το 90% των γυναικών κατά τη διάρκεια της γαλουχίας, υπάρχει μια έντονη έλλειψη των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων στο σώμα και γι ‘αυτό το παιδί μπορεί να εμφανίσουν οξεία ανεπάρκεια σε ωμέγα-3.

Τα συμπτώματα ανεπάρκειας των ωμέγα-3 στην παιδική ηλικία:

 • προδιάθεσης, μειωμένη ανοσία και ατοπική δερματίτιδα?
 • μειωμένη ακαδημαϊκή απόδοση, κακή συγκέντρωση και μνήμη?
 • υπερκινητικότητα?
 • ξηρότητα του δέρματος?
 • Αλλεργία συμπτώματα?
 • θολή όραση.

Η δοσολογία και το δοσολογικό σχήμα των ωμέγα-3 καθορίζεται από τον παιδίατρο με βάση την κατάσταση της υγείας του παιδιού!

Χρήση ωμέγα-3 για τις γυναίκες

Δεδομένου ότι PUFAs είναι υπεύθυνοι για τις μεταβολικές διαδικασίες στο σώμα, η ελαστικότητα των κυτταρικών μεμβρανών και την καλή λειτουργία του εγκεφάλου, για κάθε γυναίκα, είναι σημαντικό να καταναλώνουν όχι λιγότερο από 1000-1500 mg καθαρού ωμέγα-3 ανά ημέρα.

Σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή εάν οποιεσδήποτε ασθένειες καθημερινή απαίτηση είναι αυξημένη κατά 2 φορές.

Πόσο χρήσιμο ωμέγα-3 λιπαρών οξέων για τις γυναίκες:

 • Μειωμένη πόνων περιόδου, μείωσε τον αριθμό των «εξάψεων» κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, βελτιώνει τη διάθεση σε «κρίσιμες μέρες», είναι ένα αντι-φλεγμονώδη επίδραση.
 • Μειώνει το άγχος, βελτιώνει τη διάθεση.
 • Επιβραδύνει τη χαλάρωση του δέρματος και τις ρυτίδες.
 • εμπόδισε την ανάπτυξη της οστεοπόρωσης, ειδικά κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.
 • Stabiliziruemost “ορμονικές κύματα” στην εμμηνόπαυση.
 • Κανονική πρόσληψη των ωμέγα-3 έως 30% μειώνει τον κίνδυνο των σφραγίδων στο στήθος.
 • εμπόδισε την ανάπτυξη της θρόμβωσης, των καρδιαγγειακών παθολογιών, μεταβολικές διαταραχές, καθώς και την ευκολία δυσάρεστα συμπτώματα κατά την εμμηνόπαυση.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λαμβάνουν προϊόντα που περιέχουν ωμέγα-3, οι υπέρβαρες γυναίκες που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη, «κάθεται» σε μια διατροφή, προδιάθεση για καρδιαγγειακά νοσήματα.

Η καθημερινή απαίτηση των ωμέγα-3

Προκειμένου να διατηρηθεί η υγεία τους (δηλ, προφυλακτικά) μια ημερήσια δοσολογία των ΕΡΑ και DHA θα πρέπει να είναι 1000 mg.

Για θεραπευτικούς σκοπούς, η ημερήσια δοσολογία είναι 3,000 mg ΕΡΑ και DHA.

Η συγκεκριμένη δοσολογία είναι πολύ υπό όρους, γιατί όλα τα ατομικά και εξαρτάται από το φύλο, την ηλικία, την αρχική κατάσταση της υγείας και την περιοχή κατοικίας, καθώς και τις ανάγκες.

Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, της εμμηνόπαυσης, όταν κάνει bodybuilding ημερήσια προφυλακτική δόση των ωμέγα-3 αυξηθεί σε 2500-3000 mg για αύξηση του βάρους – μέχρι και 3000-3500 mg

.

Επιπλέον, η ανάγκη για υγιή ωμέγα-3 λιπαρά αυξάνει με:

 • κατάθλιψη και αυτοάνοσες καταστάσεις?
 • στο κρύο σεζόν?
 • με την καθημερινή και πολύ εντατική άθλημα?
 • για αθηροσκλήρωση?
 • με καρκίνο?
 • η απειλή της καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου?
 • στην παιδική ηλικία και τα γηρατειά.

Για να αυξηθεί η βιοδιαθεσιμότητα των ωμέγα-3 ημερήσια δόση θα πρέπει να διαιρεθεί σε τρεις δόσεις, λαμβάνοντας το φάρμακο κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά το φαγητό, συμπιέζεται μια μικρή ποσότητα νερού.

Η ελάχιστη ημερήσια ποσότητα ω-3 LCD που χρειάζεται ο οργανισμός, είναι 650 mg.

Η περίσσεια του ατόμου (σας προσωπικά χρειάζονται) δοσολογίας, ιδιαίτερα για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα είναι επικίνδυνη:

 1. μια μείωση της πίεσης του αίματος,
 2. δυσλειτουργίες του πεπτικού συστήματος,
 3. με ελάττωση της πήξης του αίματος και (κατά συνέπεια) -. Εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία

Για να διατηρήσετε τη διάρκεια της υγείας του μαθήματος της θεραπείας είναι 3-4 μήνες. Η συχνότητα της θεραπείας -. 1-2 φορές το χρόνο

Παράγοντες που προκαλούν οξεία έλλειψη των ωμέγα 3 στο σώμα

Βασικοί παράγοντες:

 • παρατεταμένη νηστεία?
 • μια ισορροπημένη διατροφή?
 • τήρηση αυστηρές δίαιτες, ειδικά μονο-διατροφή?
 • παθήσεις του πεπτικού συστήματος.

Τα συμπτώματα της ανεπάρκειας των ωμέγα-3

Είναι σημαντικό να παρακολουθεί την κατάστασή τους και την παραμικρή συμπτώματα που προκαλούν υποψίες, γεγονός που υποδηλώνει ότι στον οργανισμό υπάρχει έλλειψη ωμέγα-3, θα πρέπει να αναλάβει δράση!

Τι πρέπει να αφορούν: σταθερή δίψα?

 • ξηρό δέρμα?
 • εύθραυστα νύχια?
 • απώλεια μαλλιών?
 • πιτυρίδα?
 • παρατεταμένη κατάθλιψη, απάθεια?
 • αλλεργική δερματικά εξανθήματα για άγνωστους λόγους?
 • παραβίαση των κοπράνων (δυσκοιλιότητα).
 • πόνος στις αρθρώσεις, τους μυς και τένοντες άγνωστης προέλευσης?
 • πολύ αργή επούλωση των πληγών, εκδορές και αμυχές?
 • αύξηση της αρτηριακής πίεσης?
 • η επιδείνωση της μνήμης και της προσοχής?
 • συνεχή σωματική αδυναμία, κόπωση, απώλεια της αποτελεσματικότητας?
 • καθυστέρηση πνευματική ανάπτυξη των παιδιών?
 • αδύναμο ασυλία, συχνά κρυολογήματα.

το οποίο περιέχει ωμέγα-3 πηγές

Για να βελτιωθεί η ροή των ωμέγα-3 στο σώμα με δύο τρόπους:. Τη χρήση των προϊόντων που περιέχουν LCD ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και λαμβάνοντας ειδικά συμπληρώματα

Η ιδανική επιλογή είναι ένα λογικό συνδυασμό των δύο.

Δεδομένου ότι βασικά λίπη δεν συντίθενται από εντερική μικροχλωρίδα, είναι σημαντικό να ελέγχεται ο όγκος της ημερήσιας πρόσληψης τους.

Ποιες τροφές περιέχουν ωμέγα-3 LCD;

 • Πηγές των ωμέγα-3 ζωικής προέλευσης: μουρουνέλαιο, κόκκινο χαβιάρι, μαύρο χαβιάρι, τα λιπαρά ψάρια (σολομός, ο τόνος, το σκουμπρί, πέστροφα) και θαλασσινά (γαρίδες, καβούρια, μύδια, στρείδια, κλπ), φυσικά, ιχθυέλαιο
 • Πηγές των ωμέγα-3 φυτικής προέλευσης:. Λίνου λάδι, σπόρους λιναριού, το έλαιο canola, έλαιο καρυδιού, quinoa, έλαιο σπέρματος σίτου, και λάδι σιναπιού, καρύδια, αβοκάντο, σπόροι Chia, σπανάκι, αντράκλα, πεκάν, τα αμύγδαλα και τα φουντούκια

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα ω-3 από φυτικά έλαια δεν είναι τόσο υγιή επειδή περιέχουν ALA, η οποία χρησιμεύει ως ένα δομικό στοιχείο για DHA και TFE, και τα ψάρια -. Αυτό είναι από DGK και EGK

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι ενώσεις της ομάδας ωμέγα-3 είναι αρκετά εύκολα καταστρέφονται κάτω από την επίδραση του ήλιου, το οξυγόνο και οι υψηλές θερμοκρασίες, έτσι, για να αναπληρώσει τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού σε απαραίτητα λιπαρά, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιούν παστά και τουρσί ψάρια, φρέσκα λαχανικά και φρούτα, φυτικό έλαιο πρώτη ψυχρή πίεση και όχι καβουρδισμένα καρύδια.

Για μέγιστη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών στα τρόφιμα που περιέχουν ωμέγα-3 διατηρούν σε δροσερό μέρος σε ένα ερμητικά κλειστό δοχείο.

Μέθοδος παραγωγής των φαρμάκων που περιέχουν ωμέγα-3 LCD.

Τέτοια παρασκευάσματα για τους ενήλικες διαθέσιμο σε κάψουλες και σε υγρή μορφή. Για τα μικρότερα παιδιά -. Με τη μορφή σιροπιών, καραμέλες και μασώμενα δισκία

Πώς να επιλέξετε ένα ποιοτικό φάρμακο ωμέγα-3;

Η ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή ενός ωμέγα-3 που περιέχουν πολύπλοκες και πώς να αποφύγετε τα λάθη στην επιλογή σας;

Αυτό είναι ένα σημαντικό έργο. Προκειμένου να επιτύχει το μέγιστο αποτέλεσμα, το προϊόν πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας!

Αυτή η ερώτηση είναι για τον εαυτό μου, τους φίλους, αποφάσισε πριν από λίγο καιρό, την εφαρμογή αυτών των συστάσεων, οι οποίες θα γράψω παρακάτω και να τα μοιραστείτε.

 1. Να δώσει προτεραιότητα σε αυτούς τους κατασκευαστές που έχουν αποδειχθεί ως αξιόπιστη και ειλικρινής. Θα πρέπει να είναι στην αγορά εδώ και χρόνια!
 2. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουν τα φάρμακα στην ετικέτα που υποδεικνύει το συγκεκριμένο περιεχόμενο ΕΡΑ και DHA σε υψηλή συγκέντρωση.
 3. Οι μελέτες δείχνουν ότι όσο υψηλότερη είναι η συγκέντρωση του ΕΡΑ σε μία κάψουλα, η πιο αποτελεσματική υποστηρίζει υγιή επίπεδα των τριγλυκεριδίων.
 4. Το φάρμακο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να περιέχουν βαρέα μέταλλα!
 5. Για να επιλεγούν εκείνα τα φάρμακα που παράγονται στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της εκχύλισης υπερκρίσιμου υγρού, στο οποίο οι εφαρμοζόμενες χαμηλές θερμοκρασίες. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό προϊόν της υψηλής συγκέντρωσης. Χαμηλή θερμοκρασία στην παραγωγή εξασφαλίζει τη διατήρηση της μοριακή ακεραιότητα. Η διαδικασία παραγωγής συνεπάγεται ότι, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας το προϊόν είναι κάτω από το λεγόμενο «κουβέρτα αζώτου» η οποία παρέχει φρεσκάδα διατήρηση του λίπους σε όλη τη διαδικασία παρασκευής, αποτρέποντας την οξείδωση της.
 6. προϊόν Το ιχθυέλαιο πρέπει να είναι σε μορφή τριγλυκεριδίων.
 7. Για την παραγωγή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο φιλικά προς το περιβάλλον τα ψάρια που πρέπει να επιβεβαιωθεί από τις αρμόδιες ποιότητας έγγραφα.
 8. Στη συσκευασία πρέπει να είναι «σφραγισμένες», δηλαδή προστατευτική μεμβράνη κάτω από το καπάκι. Η χρήση του φαρμάκου είναι δυνατή μόνο στην περίπτωση που ένας προστατευτική μεμβράνη δεν έχει σπάσει.
 9. Πολύ σημαντική είναι η αυθεντικότητα του προϊόντος: κατά την αγορά, επιλέγουν τα προϊόντα που έχουν ποιοτικό GOED, GMP και διάφορα πιστοποιητικά
 10. .

 11. Ένα από τα πιο σημαντικά έγγραφα μιλώντας για την ποιότητα των προϊόντων, είναι τα δεδομένα των εργαστηριακών ερευνών του προϊόντος για τις τοξίνες. Μην διστάσετε να ρωτήσετε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των εν λόγω εγγράφων από τον πωλητή του φαρμάκου!
 12. Πάντα να εξετάσουμε προσεκτικά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Αν είστε σε μια κατάσταση που κατά την ημερομηνία λήξης όλα είναι εντάξει, αλλά να δοκιμάσουν το προϊόν φρέσκο ​​και δεν ταγγό, αυτό δείχνει ότι το φάρμακο δεν αποθηκεύεται σωστά.

Αντενδείξεις στα οξέα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα

Γενικές αντενδείξεις για τη πρόσληψη των ωμέγα-3 είναι τα εξής:

 • υπερασβεστιαιμία (αυξημένη συγκέντρωση ασβεστίου στο πλάσμα του αίματος)?
 • ατομική δυσανεξία?
 • υπερθυρεοειδισμός?
 • φυματίωσης σε ενεργό φάση της.

Φίλοι, έχω καταναλώνεται ωμέγα-3. Παίρνω αυτό μαθήματα συμπλήρωμα, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι λειτουργεί!

Κατά τη λήψη ωμέγα-3 το σώμα αρχίζει να λειτουργεί πολύ καλύτερα με μεγαλύτερη συνέπεια.

μπορώ σίγουρα να πω ότι βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του δέρματος, αυξάνουν τον τόνο του σώματος και τη διάθεση, γι ‘αυτό είμαι πεπεισμένος ότι για εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν την υγεία και την εμφάνισή τους – ωμέγα-3 η οθόνη LCD θα είναι μια πολύ καλή λύση!

Εάν αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο, να το μοιραστείτε με τους φίλους σας στο κοινωνικό. δικτύων.

Όλα τα καλύτερα για εσάς, τους φίλους και να δείτε εσείς!

Με σας Alain, αντίο! Em>

Συμμετοχή σε ομάδες ΜΟΥ σε κοινωνικά δίκτυα

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...