Νέα

Valgorect – τιμή, πώς λειτουργεί, πού να αγοράσουν, το αρχικό

ราคาพิเศษ !!!. คลิกดู !!!

βλαισού του πρώτου δακτύλου του ποδιού ορθοπεδικό νόσος διαγιγνώσκεται πιο συχνά στις γυναίκες. Τα συμπτώματα της νόσου – πόνος, διόγκωση του οστού στην εσωτερική πλευρά του ποδιού στη βάση του αντίχειρα. Αυτά τα συμπτώματα επηρεάσει σημαντικά την υγεία και την εμφάνιση των ποδιών. Ριζική μέθοδος θεραπείας είναι η χειρουργική επέμβαση. Για να αποφευχθεί αυτό, οι ασθενείς podiatrist μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν άλλες μεθόδους: Ορθοπεδικά πέλματα, κάλτσες, ένθετα παπουτσιών, κρέμες, αλοιφές. Κρέμα Valgorect, ένα σύγχρονο εργαλείο για την τοπική θεραπεία των οστών στο πόδι.

Αιτίες των οστών στα πόδια Valgorect

Παραμόρφωση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού στο πόδι (βλαισού μεγάλου δακτύλου) διαγιγνώσκεται πιο συχνά στις γυναίκες. Η ανάπτυξη αυτής της παθολογίας σε άτομα κάθε ηλικίας για διάφορους λόγους (εξωγενείς και ενδογενείς):

 • φορούν άνετα παπούτσια (ψηλά τακούνια, στενά toe, επίπεδη παπούτσια)?
 • κακώσεις των κάτω άκρων, συμπεριλαμβανομένων στάση μικροτραυματισμούς, λόγω αθλητισμό και επαγγελματικό χορό?
 • αύξηση του σωματικού βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα (εγκυμοσύνη, λόγω ενδοκρινοπάθειας παχυσαρκία)?
 • συγγενείς ανωμαλίες της δομής των δομών του συνδετικού ιστού (αδυναμία των συνδέσμων, κοινές σακούλες), που οδηγεί στην ανάπτυξη των εγκάρσιων πλατυποδία είναι ένας πρόδρομος PLANO παραμόρφωση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού?
 • νευρομυϊκές ασθένειες?
 • οι μεταβολικές ασθένειες που σχετίζονται με βλάβες των αρθρώσεων (ουρική αρθρίτιδα)?
 • φλεγμονωδών και εκφυλιστικών ασθενειών των αρθρώσεων του ποδιού (αρθρίτιδα, αρθροπάθεια).

Αλοιφή για τη θεραπεία του βλαισού μεγάλου δακτύλου

Η ριζική και η πιο αποτελεσματική θεραπεία είναι η χειρουργική επέμβαση. Αλλά επειδή από τις πιθανές επιπλοκές της επέμβασης και μεγάλη ανάκαμψη, οι ασθενείς προτιμούν να αναζητήσουν άλλες μεθόδους θεραπείας.

Οι ειδικοί έχουν αναπτύξει μια ποικιλία συντηρητική μεθόδους θεραπείας. Είναι όλα τα είδη των ορθοπεδικών αξεσουάρ (κάλτσες, πέλματα, ένθετα παπουτσιών, ένθετα toe), φυσική θεραπεία, μεθόδους φαρμακευτική αγωγή των θεραπευτικών επιδράσεων, φυσιοθεραπεία, μασάζ.

Τι είναι τόσο μοναδικό Valgorect;

Valgus παραμόρφωση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού στο πόδι είναι κλινικά εκδηλώνεται με καμπυλότητα του αντίχειρα η εμφάνιση της σφραγίδας στην περιοχή του πρώτου μεταταρσιοφαλαγγικής άρθρωσης. Αυτό συμβαίνει λόγω ενός αριθμού παθολογικών διεργασιών (χρόνια φλεγμονή, ασβεστοποίηση των μαλακών ιστών), την ανάπτυξη για διαφορετικούς λόγους. Κρέμα Valgorect και τα ανάλογά της, χάρη στα δραστικά φυσικά συστατικά, προάγουν την καθίζηση των διαδικασιών αυτών και τα συμπτώματα της νόσου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που χρησιμοποιούνται παρόμοια μέσα. Ανάμεσα στα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα της αλοιφής κατασκευαστές αναφέρεται κυρίως διαθεσιμότητά του, χαμηλή τιμή και τη δυνατότητα επεξεργασίας του βλαισού μεγάλου δακτύλου χωρίς χειρουργική επέμβαση

Διαβάστε takavarasha και ραιβότητα παραμόρφωση του ποδιού. Είδη, τα χαρακτηριστικά και τις μεθόδους θεραπείας ⚕ αυτό

Οδηγίες χρήσης Valgorect

Valgorect είναι ένα φάρμακο, έτσι παρά ασφαλής, φυσική σύνθεσή της, πριν από την εφαρμογή θα πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση της αλοιφής, ενδείξεις για χρήση της περιγραφείσας μεθόδου εφαρμογής.

Μαρτυρία

Αλοιφή Valgorect συνιστάται για χρήση σε μια ποικιλία παθολογικών καταστάσεων:

 • η εμφάνιση των εξογκώματα στο οστό στη βάση του αντίχειρα?
 • διάγνωση πλατυποδία να αποτρέψει την εξέλιξη της?
 • πόνος στα πόδια κατά την ηρεμία και κατά το περπάτημα?
 • παραβίαση της ροής του αίματος στους ιστούς σταματήσει σε αγγειακές νόσους, διαβήτη?
 • η εμφάνιση των κάλων, καλλοσίτιδες πελματιαία, περιοχές τραχύ δέρμα στα πόδια?
 • αδύναμο μυϊκό-συνδετικός συσκευές των ποδιών?
 • φλεγμονή των αρθρώσεων στα πόδια, που συνοδεύεται από πόνο, οίδημα, ερυθρότητα.

Σύνθεση Valgorect

Στη σύνθεση της αλοιφής περιέχει φυσικά συστατικά που έχουν θεραπευτικές επιδράσεις:

 1. Ιατρική χολή – σημαίνει ότι το κύριο δραστικό συστατικό. Λαμβάνεται από χοληδόχο κύστη των βοοειδών και των χοίρων. Συστατικά της χολής έχουν αντι-φλεγμονώδη δράση, προάγουν την επαναρρόφηση των διηθημάτων, με αποτέλεσμα τη μειωμένη πόνο. Στη σύνθεση των αλοιφών Χτύπημα Διακοπή (αναλογική Valgorect) είναι ένα άλλο δραστικό συστατικό του ελαίου καρχαρία, με παρόμοια αποτελέσματα.
 2. Το σαλικυλικό οξύ είναι επίσης ένα σημαντικό συστατικό της αλοιφής. Είναι απολυμαίνει και έχει μια κατευναστική επίδραση στο ύφασμα και βοηθά να μαλακώσουν ροζιασμένα περιοχών της επιδερμίδας.
 3. Εκχυλίσματα, εκχυλίσματα φαρμακευτικών φυτών (μοσχοκάρφι, βουνό Barannik, μέντα, λεβάντα, βατόμουρο, Arnica). Περιέχουν μεγάλες ποσότητες των αιθέριων ελαίων, οργανικά οξέα, πτητικά, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες ότι ο τόνος, καταπραΰνει, απολύμανση του δέρματος, επιταχύνει την επούλωση mikrorynok, την αναγέννηση του κατεστραμμένου ιστού, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος σε αυτές. Επιπλέον, δίνουν ένα ευχάριστο άρωμα στην κρέμα.
 4. Γλυκερίνη δίνει η αλοιφή είναι η σωστή συνέπεια, μαλακώνει ανεπιθύμητη ερεθιστική επίδραση των κύριων δραστικών συστατικών.
 5. Palm και το καλαμπόκι έλαια περιέχουν λιπίδια, λιπαρά οξέα, ενυδάτωση του ιστού επιδερμίδα, τα αιμοφόρα αγγεία του δέρματος του ποδιού.
 6. Η καφεΐνη είναι μια ουσία που αλλάζει τον τόνο των αγγείων. Βοηθά στην βελτίωση της μικροκυκλοφορίας στους προσβεβλημένους ιστούς.

Συσκευασία και απελευθέρωσης μορφή Valgorect

Εργαλείο Valgorect διατίθεται σε μορφή αλοιφών πυκνού συνέπειας με ένα ελαφρύ μη λιπαρή δομή σε ένα βάζο 15 ml Αλοιφή έχει ένα ευχάριστο ελαφρύ άρωμα, το χρώμα του είναι κίτρινο-καφέ. Στην αρχική συσκευασία χαρτιού, εκτός από ένα βάζο της αλοιφής, υπάρχουν οδηγίες χρήσης και πληροφορίες για τη σύνθεσή του. Στο όνομα του πακέτου: “Valgorect (Bone)”

Πώς να υποβάλετε αίτηση αλοιφή Valgorect;

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσει σωστά το εργαλείο Valgorect.

Πριν να εφαρμόσετε την κρέμα με τα πόδια, θα πρέπει να καθαρίζονται επιμελώς, σε ατμό και να μαλακώσει το δέρμα. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να κάνετε ένα ποδόλουτρο:

 1. Ρίχνουμε σε ένα μπολ 3 λίτρα ζεστό νερό μια άνετη θερμοκρασία (36-37 ° C).
 2. να διαλυθεί σε 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα.
 3. Για να μειώσετε τα πόδια σε μια λεκάνη με νερό και να τους κρατήσει εκεί για τουλάχιστον 20 λεπτά, κατά την οποία μπορείτε να κάνετε μια εύκολη μασάζ στα πόδια για να βελτιώσει την κυκλοφορία και τη λεμφική παροχέτευση στους ιστούς.
 4. για να σκουπίσει τα πόδια σας με μια μαλακή πετσέτα.

Έτσι προετοιμάζονται ιστού πιο επιρρεπή στα δραστικά συστατικά της αλοιφής.

ราคาพิเศษ !!!. คลิกดู !!!

Η θεραπεία θα πρέπει να εφαρμόζεται σε ένα λεπτό στρώμα πάνω στο δέρμα του ποδιού, δίνοντας προσοχή σε χτυπήματα περιοχή με τα πόδια, το πρώτο και το δεύτερο δάχτυλο, καθώς και σε άλλες περιοχές επιρρεπείς σε φλεγμονώδεις και άλλες παθολογικές αλλαγές. κινήσεις μασάζ θα πρέπει να τρίβετε την αλοιφή στην πληγείσα περιοχή. Η εφαρμογή δεν προκαλεί δυσφορία. Όταν έντονο πόνο ισχύουν ανάγκη, δεν πιέζει πάρα πολύ σκληρά στο πόδι.

Μετά την κρέμα θα απορροφηθεί, τα πόδια πρέπει να φορούν ορθοπεδικά νάρθηκα σταθεροποίηση, ειδικές κάλτσες ή τα μαξιλάρια χρήση toe (ανάλογα με τις επιμέρους προτάσεις του ορθοπεδικού χειρουργού). Μετά την εφαρμογή της αλοιφής πριν πάτε για ύπνο χρειάζεται να φοράτε χαλαρά βαμβακερές κάλτσες.

Τι αποτέλεσμα να περιμένετε από τη θεραπεία Valgorect;

Αν πιστεύετε ότι οι κατασκευαστές Valgorect, η χρήση αυτής της αλοιφής βοηθά στην επίλυση πολλών προβλημάτων που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της βλαισότητα παραμόρφωση του πρώτου δακτύλου του ποδιού:

 • καθίζηση της φλεγμονώδους διαδικασίας και, κατά συνέπεια, μείωση του οιδήματος και του πόνου στην περιοχή της μεταταρσιοφαλαγγικής άρθρωσης του πρώτου δακτύλου?
 • τα συμπτώματα της κάλους, καλλοσίτιδες πέλμα (τραχύ δέρμα, υπερβολική κερατινοποίηση, απολέπιση της επιδερμίδας)?
 • βελτίωση της διατροφής και εννεύρωση των ιστών του ποδιού (ομαλοποίηση του χρώματος του δέρματος, την εξάλειψη των αισθήσεων κνησμό ή μούδιασμα στην πληγείσα περιοχή).

Η μείωση στο μέγεθος του οστού λαμβάνει χώρα λόγω της εξάλειψης του οιδήματος, συμφόρηση, φλεγμονή των ιστών. Obyzvestvleniya, ο ιστός χόνδρου της άρθρωσης κάψουλας της προσβεβλημένης περιοχής για να απομακρυνθεί με τη βοήθεια αυτής της θεραπείας να μην είναι (δυνατή μόνο μετά την επέμβαση), αλλά με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη θεραπεία της βλαισού μεγάλου δακτύλου είναι δυνατόν να μειωθεί το μέγεθος της προεξοχής στην άρθρωση.

απόψεις των πελατών Valgorect

ราคาพิเศษ !!!. คลิกดู !!!

Απόψεις Valgorect διφορούμενη, το δίκτυο που βρέθηκαν τόσο ενθουσιώδης και αρνητικές γνώμες

Ιρίνα:. «Λόγω της αγάπης μου για τα ψηλά τακούνια έγινε πολύ πόνο στα πόδια, σταδιακά εμφανίστηκαν τα χτυπήματα στα πόδια στη βάση του αντίχειρα. ο γιατρός συμβούλεψε τη χειρουργική επέμβαση, αλλά αποφάσισα να περιμένω. αγόρασα την αλοιφή Valgorect και έγινε καθημερινή επίχρισμα του ποδιού, την ίδια στιγμή που απολαμβάνουν ένα ειδικό ορθοπεδικό κάλτσες. μετά από 2 εβδομάδες ο πόνος στα πόδια μου μειώθηκε σημαντικά, και μετά από ένα μήνα παρατηρήσει ότι τα οστά των ποδιών γίνει λιγότερο «.Alina:». μετά την ανάγνωση σχετικά με αλοιφές Valgorect, αποφάσισε να το αγοράσει, αφού το πόδι ήταν πολύ άρρωστος, και για αρκετούς μήνες αυξήθηκαν μεγάλα εξογκώματα στην περιοχή των αρθρώσεων των δακτύλων Χριστός τα πόδια της αυτή η δυνατότητα για ένα μήνα, ο πόνος μειώνεται, έτσι ώστε η κατηγορηματική διαζύγιο δεν μπορεί να λέγεται, αλλά τα οστά όπως ήταν, και παρέμεινε ο γιατρός συνέστησε χειρουργική επέμβαση, προφανώς, πρέπει να αποφασίσει για το «Τατιάνα:».. Όταν πήγα στο podiatrist με πόνο στα πόδια και αρχόμενη δ eformation των μεγάλων ποδιών, είπε ότι το στάδιο της νόσου εξακολουθεί να είναι μικρό, και μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε την αλοιφή Valgorect. Καταδικαστεί σε απευθείας σύνδεση, το προϊόν ήρθε στο ταχυδρομείο αρκετά γρήγορα. Μελετώντας τις οδηγίες, άρχισα να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο. Μετά από περίπου 10 ημέρες ο πόνος στα πόδια μου έγινε λιγότερο έντονη. Μετά από ένα πλήρη κύκλο της θεραπείας, ένιωθα ότι το δέρμα στα πόδια μου έγινε πολύ πιο ήπια, φλεγμονή και οίδημα είχαν εξαφανιστεί εντελώς. Θα συνιστούσα αυτό αλοιφή με όλους τους γνωστούς σας με το ίδιο πρόβλημα».

Πού μπορείτε να αγοράσετε Valgorect;

Ιατρική αλοιφές μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε φαρμακείο ή ορθοπεδικό κέντρο, καθώς και μέσω του Διαδικτύου, μια παραγγελία για ένα ειδικό επίσημη ιστοσελίδα. Όταν αγοράζετε σε απευθείας σύνδεση οποιαδήποτε ιατρική καλλυντικά, τζελ, λοσιόν συνήθως σημαίνει ελαφρά χαμηλότερα από ό, τι στα φαρμακεία.

Πόσο είναι η κρέμα;

Cream Valgorect είναι μία από τις συντηρητικές μεθόδους θεραπείας βλαισού μεγάλου δακτύλου του πρώτου δακτύλου. Αποτελείται από φυσικά φυτικά συστατικά, αντι-φλεγμονώδη, αναγέννησης, καταπραϋντική, αντι-οίδημα επίδραση σε ιστούς. Με την τακτική χρήση, κρίνοντας από τις απόψεις των ασθενών, πόνο στο υποχωρούν πόδι, και το οστό στο πόδι μειώνεται.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...