Smartwatch V8 - ρολόι, πού να αγοράσει το καλύτερο, φαρμακείο, κατάστημα, τιμή
Νέα

Smartwatch V8 – ρολόι, πού να αγοράσει το καλύτερο, φαρμακείο, κατάστημα, τιμή

Πολλοί άνθρωποι σήμερα ψάχνουν για πληροφορίες σχετικά με το

πώς να επιλέξετε ένα έξυπνο ρολόι. Το γεγονός ότι το προϊόν έξυπνο ρολόι είναι ακόμα αρκετά νέα, ασυνήθιστη, για πολλά ακόμη έναν ξένο.

Ενώ στη Δύση σχεδόν όλοι από τη μια πλευρά δεν είναι απλά ένα ρολόι, αλλά και ένα smartphone σε μικρογραφία. Το λεγόμενο

έξυπνο ρολόι από πολλούς ειδικούς.

Ως εκ τούτου, θα εξετάσουμε όλες τις πιο πρόσφατες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή και να αγοράσετε το μοντέλο SmartWatch που είναι κατάλληλη για σας. Θα όλοι θέσεις μας για να απεικονίσουν με συγκεκριμένα παραδείγματα των έξυπνων ρολόγια που μπορούν να αγοραστούν online το 2017. Σε γενικές γραμμές, θα είναι ενδιαφέρον αυτό είναι σίγουρο!

1. Κριτήρια # 1 Κατασκευαστής

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πολύ απλή – θα πρέπει να αγοράσουν μόνο τα έξυπνα ρολόγια, τα οποία παράγονται από γνωστούς κατασκευαστές. Μιλάμε για την Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, και κάποιους άλλους. Μπορείτε επίσης να εμπιστεύονται εταιρείες όπως Fitbit, Elari, Garmin, Jawbone, Mio, πολικές και SUUNTO.

Για να αγοράσει τον εν λόγω εξοπλισμό είναι το καλύτερο στην αξιόπιστη και γνωστή σε απευθείας σύνδεση καταστήματα.

Αυτή η κατάσταση είναι η ίδια όπως και με smartphones – Ναι, σε Aliexpress, μπορείτε να αγοράσετε μια μηχανή με πολύ υψηλές προδιαγραφές, και φθηνότερα από ό, τι άλλοι. Αλλά τέτοια δείγματα είναι πολύ μικρή, συχνά σπάσει τη δεύτερη ημέρα της χρήσης. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι ένα smartphone, αλλά μόνο εικονική.

Η ίδια κατάσταση με τον έξυπνο ρολόι – είναι καλύτερα να τα αγοράσουν σε πιστοποιημένα καταστήματα. Επιπλέον, μέσα από αυτό θα έχετε εγγύηση για το μοντέλο που αγοράσατε.

Για παράδειγμα, παίρνουμε δύο μοντέλα Smart ρολόι για το $ 360 Ένα από το κατάστημα, Yandex.Market, και η δεύτερη από Aliexpress.

Το πρώτο μοντέλο, Garmin Forerunner 920XT HRM-Run είναι ένα μεγάλο ρολόι με προστασία από την υγρασία, υποστηρίζει πολλαπλά λειτουργικά συστήματα (Android, iOS, Windows, OS X), GPS, GLONASS, μετρητή θερμίδων και τη σωματική δραστηριότητα. Σε γενικές γραμμές, ένα πολύ καλό παράδειγμα.

Εδώ είναι μερικά περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως:

 • χρόνος ζωής της μπαταρίας σε ενεργή κατάσταση 24 ώρες?

 • υπάρχουν επιταχυνσιόμετρο, υψόμετρο και ο καρδιακός ρυθμός οθόνη?
 • υπάρχει ένα χρονόμετρο?
 • πλήρη υποστήριξη για Bluetooth, Wi-Fi και ANT +?
 • μέγεθος της οθόνης – 1.41-inch?
 • έχουν την ικανότητα να διαβάζουν και να γράφουν SMS.

Το Σχ. Νο 1. Garmin Forerunner 920XT HRM-Run

Όσο για Aliexpress, είναι εκεί για την ίδια τιμή που βρήκαμε κάτι παράλογο, ειδικά «Νέα Android 3 g Wi-Fi smartphone αδιάβροχη οθόνη του ρολογιού ζαφείρι είναι ένα δώρο υψηλής ποιότητας» (το όνομα ώρες). Δεν είναι σαφές τι είδους των προϊόντων της εταιρείας εξετάζει εκεί, αλλά ο πωλητής έχει αρνητική ανάδραση.

Μόνο μετά από κάποια

έρευνα καταφέραμε να βρούμε ότι ορισμένα εταιρεία MLLSE γέννησε σε αυτό το προϊόν είναι ότι έχει 4G, η μπαταρία είναι 650 mAh και κάποια άλλα χαρακτηριστικά.

Το Σχ. Όχι 2. «Το νέο Android smartphone 3 g Wi-Fi αδιάβροχη οθόνη του ρολογιού ζαφείρι είναι ένα υψηλής δώρο κατηγορία»

Στη συνέχεια ανακαλύψαμε ότι κάτω από αυτό το ενδιαφέρον τίτλος αναφέρεται στο μοντέλο MLLSE X01.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία να διαβάσετε τα σχόλια, ακόμα και στα αγγλικά. Αποδείχθηκε ότι ορισμένες από αυτό το δείγμα έσπασε μετά από μια εβδομάδα χρήσης, σε άλλες εργάστηκε για αρκετά χρόνια.

Φανταστείτε ότι ήσουν ο πιο άτυχος πρόσωπο από το οποίο το αντικείμενο έσπασε μετά από μια εβδομάδα.

Μπορείτε πλήρωσε $ 360 και έχουν ήδη κάνει κλικ στο «Επιβεβαίωση παραλαβή του προϊόντος» στην ιστοσελίδα Aliexpress. Αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή των αγαθών αδύνατη. Ακόμα κι αν δεν πατήσετε αυτό το κουμπί, τότε η αποστολή επιστροφής θα πρέπει να πληρώνουν Εσείς, και όχι τον πωλητή. Είναι γραμμένο στην ενότητα «Εγγύηση πωλητή» στη σελίδα του προϊόντος.

P>

Το Σχ. Νο 3. Εγγυήσεις του πωλητή για Aliexpress

Ως εκ τούτου, είναι σαφές ότι είναι καλύτερα να αγοράζουν αγαθά σε κανονικά καταστήματα με εγγύηση.

Συμβουλή: Αγοράστε έξυπνα ρολόγια από τα διάσημα εμπορικά σήματα καταστήματα στη χώρα εγγυημένη

2. Κριτήρια # 2 χαρακτηριστικά Οθόνη

Όπως έξυπνα τηλέφωνα, έξυπνα ρολόγια η οθόνη μπορεί επίσης να είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά με διαφορετικές τεχνικές. Το κριτήριο αυτό επηρεάζει τον τρόπο σαφή, πλούσια και ζωντανή είναι η εικόνα στην οθόνη.

Έτσι, υπάρχουν οι εξής τύποι οθονών σε ένα Smart ρολόι:

 • AMOLED?
 • E-Ink?
 • IPS?
 • Μνήμη LCD?
 • Mirasol?
 • OLED?
 • P-OLED?
 • LCD (υγρών κρυστάλλων)?
 • οδήγησε.

Το πιο δημοφιλές AMOLED, OLED, LCD και μνήμη LCD. Ας εξετάσουμε κάθε ένα από αυτούς τους τύπους.

Όσο για τη μνήμη LCD, τότε η τεχνολογία αυτή έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Μείωση κατανάλωσης ενέργειας (0,8% της ισχύος που καταναλώνεται από τις οθόνες με άλλες τεχνολογίες, αλλά με το ίδιο μέγεθος)?
 • το καλύτερο ανακλαστικότητας?
 • την ευκαιρία να εργαστούν στο κρύο μέχρι -20

  ° C.

Οι αδυναμίες της μνήμης LCD είναι:

 • χρειάζονται ένα ορισμένο ποσό της μνήμης ανάλογα με το μέγεθος και αυξάνει την ένταση του ήχου?
 • η εικόνα είναι αποχρώσεις του γκρι.

Το τελευταίο μπορεί να δει καθαρά το μοντέλο διάνυσμα με Luna σιλικόνης Αθλητισμός για $ 500. Διαφορετικά, αυτό είναι ένα πολύ upscale ρολόι. Έχουν πολλούς μετρητές, την ικανότητα να εργάζονται με τα κοινωνικά δίκτυα, υποστήριξη για άλλα λειτουργικά συστήματα και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Το Σχ. Νο 4. Vector Luna με σιλικόνη Αθλητισμού

LCD οθόνες σήμερα είναι πιο δημοφιλής λόγω της φτήνια του. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο το συμφέρον τους.

οθόνες LCD είναι επίσης διαφορετική εδώ από ό, τι:

 • μάζα μικρότερη από ό, τι άλλα είδη?
 • καμία ορατή τρεμόπαιγμα και άλλα ελαττώματα?
 • κατανάλωση ενέργειας είναι επίσης χαμηλή.

μειονεκτήματα των μοντέλων με μια τέτοια εμφάνιση είναι τα εξής:

 • η σχετικά μικρή αντίθεση και βάθος μαύρο?
 • μερικές φορές υπάρχει μια άνιση εμφάνιση του ίδιου χρώματος?
 • εικόνες ταχύτητα αντικατάστασης είναι επίσης συχνά αρκετά χαμηλό.

Πολύ δημοφιλές μοντέλο με οθόνη LCD είναι ένα CASIO ΕΚΤ-500D-1A. Δεν υπάρχουν αισθητήρες και άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν το Smart Παρακολουθήστε μειωθεί και απογυμνωμένα αντίγραφο του smartphone.

Είναι απλά ένα ρολόι που μπορεί να συνδεθεί με ορισμένα τηλέφωνα, συγκεκριμένα, iPhone 4s, 5, 5s, 5γ, 6, Samsung Galaxy Note 3, 4 και Galaxy S4, S5, S6. Στην πραγματικότητα, εδώ οι προγραμματιστές αποφάσισαν να μην ασχοληθείτε με εικόνες και πολυμέσα. Για αυτά τα μοντέλα, η οθόνη LCD θα ταιριάζει πολύ καλά.

Το Σχ. Νο 5. CASIO ΕΚΤ-500D-1A

Και τώρα για να τα λιοντάρια ως προς το χρώμα και τη φωτεινότητα.

OLED και AMOLED έχει αναπτυχθεί από τη Samsung. Μόνο η πρώτη τεχνολογία χρησιμοποιείται επίσης σε συσκευές από την Apple, και το δεύτερο μόνο σε Samsung και κάποιες άλλες εταιρείες. Και οι δύο αυτές τεχνολογίες έχουν τα ίδια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, μόνο πλεονεκτήματα για AMOLED εκφράζονται πολύ πιο φωτεινή.

Και τα οφέλη είναι τα εξής:

 • υψηλή αντίθεση και φωτεινότητα?
 • μικρότερο μέγεθος και βάρος της συσκευής?
 • η δυνατότητα να δημιουργήσετε καμπύλες οθόνες (έχουν ήδη ένα έξυπνο ρολόι με τέτοιες οθόνες).

Τα μειονεκτήματα είναι τα εξής:

 • σχετικά υψηλό κόστος της πώλησης της παραγωγής και, κατά συνέπεια?
 • το υψηλό κόστος της ενέργειας (αν και είναι χαμηλότερο από ό, τι ένα πλήρες LCD, αλλά δεν Μνήμη LCD).

Για παράδειγμα, μπορώ να πάρω το Apple ρολόι 42 χιλιοστά Σειρά Περίπτωση 2 αλουμινίου με Sport Band με OLED οθόνη.

Αυτό το μοντέλο κοστίζει περίπου 555 δολάρια. Είναι συμβατό μόνο με το iOS και μεγάλη για τον αθλητισμό. Αλλά το μέγεθος της οθόνης είναι 1,54 ίντσες και ανάλυση 312х390.

Το Σχ. Νο 6. Apple Watch Σειρά 42 χιλιοστά 2 Αλουμίνιο υπόθεση με τον αθλητισμό Band

Με την ευκαιρία, όπως μπορείτε να δείτε, η οθόνη εδώ είναι κυρτή σε όλες τις πλευρές. Φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό.

Για να εμφανίσετε AMOLED οθόνη, πάρτε το Huawei ρολόι Γνήσιο δερμάτινο λουράκι.

Αυτή η διαγώνιος είναι 1,4 ίντσες και ανάλυση 400×400. Υπάρχει ένας μετρητής θερμίδων και τη σωματική δραστηριότητα. Είναι επίσης δυνατό να διαβάζουν και να γράφουν SMS, χρήση e-mail, το ημερολόγιο, το Facebook, το Twitter και να ελέγξετε τις καιρικές συνθήκες. Αυτή η συσκευή είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα. Τιμή Huawei – λίγο λιγότερο από $ Smartwatch V8

.

Το Σχ. Όχι 7. Huawei ρολόι Γνήσιο δερμάτινο λουράκι

Όπως μπορείτε να δείτε, η οθόνη είναι πραγματικά πολύ φωτεινά, πολύχρωμα και νόστιμα!

3. Κριτήρια # 3. Αλληλεπίδραση με τα λειτουργικά συστήματα

Όλα τα έξυπνα ρολόγια πρέπει να συνδεθεί με άλλες συσκευές, ένα από τα λειτουργικά συστήματα. Ουσιαστικά, μιλάμε για iOS και Android, αλλά ορισμένα μοντέλα συνδεθείτε με τα Windows, Mac OS και άλλα λειτουργικά συστήματα.

Ανάλογα με το τι έχετε ένα smartphone και πρέπει να επιλέξετε το είδος του συστήματος πρέπει να συνδεθεί με το μοντέλο του Smart Watch.

Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να συνδεθεί με το τηλέφωνο συνεχώς, η δυνατότητα αυτή θα πρέπει να είναι. Θα χρειαστεί σίγουρα!

Επίσης, θα είναι πολύ καλό, αν Έξυπνο ρολόι μπορεί να συνδεθεί ακόμα και με τον υπολογιστή. Και για αυτό χρειαζόμαστε τουλάχιστον υποστήριξη για τα Windows.

Για παράδειγμα, μια πολύ καλή συσκευή που διασυνδέεται με τις τέσσερις ανωτέρω περιγραφέντα λειτουργικά συστήματα (Android, iOS, Windows, OS X), είναι το Garmin Fenix ​​3 HRM.

Είναι διαθέσιμο σε δύο επιλογές χρωμάτων – μαύρο και γκρι. Και οι δύο μοιάζουν περισσότερο από ό, τι το κομψό και όμορφο. Μεταξύ των μετρητών υπάρχουν προγράμματα για ύπνο παρακολούθησης, τις θερμίδες και τη σωματική δραστηριότητα. Για να αγοράσετε αυτήν την ευχαρίστηση για $ 555 ΗΠΑ (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, είναι μια έκπτωση σε πολλά καταστήματα).

Το Σχ. Νο 8. Garmin Fenix ​​3 HRM

4. Κριτήρια # 4 Εργασία με τις κλήσεις

Είναι ενδιαφέρον, όλα τα τρέχοντα μοντέλα των έξυπνων ρολογιών είναι η ικανότητα να διαβάζει και να γράφει μηνύματα SMS. Εάν η επιλεγείσα μοντέλο αυτό δεν είναι δυνατό, να αγοράσει μόνο του δεν αξίζει τον κόπο. Τι είδους Smart Παρακολουθήστε τότε;

Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστεί με τις τηλεφωνικές κλήσεις. Μόνο αυτή η δυνατότητα μπορεί να υλοποιηθεί χρησιμοποιώντας μία από τις τρεις επιλογές:

 • μέσω της σύνδεσης με το τηλέφωνο και το tablet (δηλαδή, αν μπορείτε να καλέσετε, για παράδειγμα, σε ένα smartphone, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας στο ρολόι και να κάνει μια κλήση σε αυτά)?
 • μέσα από τη δική του κάρτα SIM του (το ίδιο με την πρώτη επιλογή, μόνο σε περίπτωση που η κάρτα SIM ήταν στο τηλέφωνο ή το tablet)?
 • με απλή κοινοποίηση (Δεν το λέω για να παρακολουθήσουν, τους έρχεται μόνο το μήνυμα ότι το τηλέφωνο ή το tablet η κλήση, μπορείτε να πάρετε και να μιλήσει).

Έτσι, θα πρέπει να επιλέξετε ποια επιλογή είναι πιο βολικό για σας. Για παράδειγμα, μια συγκεκριμένη συσκευή θα δείξει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός από τα παραπάνω επιλογές.

Αν μιλάμε για την πρώτη επιλογή, δηλαδή, όταν η κλήση γίνεται μέσω κάρτας SIM, που έχει εγκατασταθεί στο τηλέφωνο και tablet, αλλά μπορείτε να μιλήσετε απευθείας στο ρολόι, είναι πολύ δημοφιλής η Samsung Gear 2 για $ 210 . είναι συμβατό μόνο με συσκευές Android OS.

Επιπλέον, υπάρχει ένα πρόγραμμα για την παρακολούθηση της φυσικής δραστηριότητας.

Όσο για την ευκολία της λήψης κλήσεων τότε αυτό το μοντέλο έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Δεν χρειάζεται να πάρετε ένα smartphone και tablet από την τσέπη του, το οποίο είναι πολύ βολικό?
 • ποιότητα της επικοινωνίας είναι αρκετά υψηλό.

Τα ελαττώματα σε αυτό το μοντέλο και, κατά συνέπεια, η επιλογή αυτή απαιτεί όπως:

 • μερικές φορές ειδοποίηση για την κλήση απλά δεν παίρνουν σε ένα έξυπνο ρολόι, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο μετά από πολλά χρόνια χρήσης της συσκευής?
 • θα πρέπει να κρατήσει το smartphone και το tablet σας με αυτόν.

Το Σχ. Νο 9. Samsung Gear 2

Η ίδια η συσκευή είναι πολύ απλή και εύκολη στη χρήση.

Τώρα ας μιλήσουμε για τη συσκευή με το δικό της κάρτας SIM του. Ένα καλό παράδειγμα είναι μια άλλη αντιπροσωπευτική της Samsung Gear S. αυτής της συσκευής 375 USD. Ο ίδιος, από τον τρόπο, η όμορφη κυρτή οθόνη, και σε γενικές γραμμές ο ίδιος φαίνεται κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή! Υπάρχει η παρακολούθηση της φυσικής δραστηριότητας και η συμβατότητα με Android.

Τα οφέλη από τη χρήση τη δική σας κάρτα SIM σε Samsung Gear S είναι:

 • Δεν χρειάζεται να μεταφέρουν συνεχώς γύρω από ένα τηλέφωνο ή tablet?
 • υψηλής ποιότητας (a priori υψηλότερο σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση).

Όσο για τις ελλείψεις, που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι εξής:

 • υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας?
 • υψηλότερη είναι η τιμή.

Το Σχ. Νο 10. Samsung Gear S

Και τέλος, ο ευκολότερος τρόπος για να συνεργαστεί με τις τηλεφωνικές κλήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε απλά να πάρετε στην οθόνη των ωρών τους από την κοινοποίηση που το τηλέφωνο ή το tablet έλαβε μια κλήση. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα χρήσης αυτής της επιλογής -. Το ASUS ZenWatch WI500Q

Αρκετά ένα ωραίο ρολόι με την ικανότητα να ελέγχει τις θερμίδες και τη σωματική δραστηριότητα, είναι συμβατή μόνο με Android και ένα πολύ φωτεινό AMOLED οθόνη 1,63 ιντσών. Είναι ASUS ZenWatch WI500Q σχεδόν 240 δολάρια ΗΠΑ.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής αλληλεπιδρούν με τηλεφωνικές σας κλήσεις έχουν ως εξής:

 • μειώσει την τιμή αυτών των συσκευών?
 • χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας

 • .

Μειονεκτήματα σε αυτή την περίπτωση είναι οι εξής:

 • κοινοποίηση και μπορεί να μην έρχονται πάντα?
 • θα πρέπει να φέρουν συνεχώς γύρω από ένα τηλέφωνο ή tablet.

Το Σχ. Νο 11. ASUS ZenWatch WI500Q

5. Κριτήρια # 5. Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάνω παραθέτουμε όλα τα βασικά κριτήρια που θα πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή ενός SmartWatch. Τις περισσότερες φορές θα χρησιμοποιήσετε ακριβώς αυτές τις λειτουργίες που μιλήσαμε.

Ωστόσο, υπάρχουν μια σειρά από επιλογές που μπορεί να υπάρχουν σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Ανάλογα με το πώς έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ένα έξυπνο ρολόι.

Για παράδειγμα, αν σκοπεύετε να κάνετε σπορ (τζόκινγκ, καταδύσεις, ελαφρών και βαρέων στίβος), τότε ο κύριος πρέπει να είναι ως εξής:

 • υγρασία?
 • προστασίας σοκ (σε περίπτωση που η συσκευή θα υποστεί ζημιά ή πτώση)?
 • παρακολούθηση της φυσικής δραστηριότητας (επίσης μετά από αίτηση μπορείτε να τα ανεβάσετε εδώ και την παρακολούθηση του ύπνου – για τους αθλητές αυτό είναι σημαντικό)?
 • μετρητής παλμών?
 • παρακολούθηση θερμίδες?
 • χρονόμετρο και χρονόμετρο?
 • πυξίδα?
 • ακουστικών Jack.

Επίσης είναι δυνατόν να επιλέξουμε ένα μοντέλο με ένα επιταχυνσιόμετρο και υψόμετρο, καθώς και GPS και GLONASS. Αυτό θα σας επιτρέψει να οικοδομήσουμε τις διαδρομές κατά την οδήγηση και προσέξτε για τη σωματική τους δείκτες σας.

Μπορείτε να ποικίλει αυτά τα χαρακτηριστικά και να αφαιρέσει από αυτούς κάτι που προσωπικά δεν θα χρειαστεί να. Αλλά για έναν αθλητή αυτό είναι το τέλειο σύνολο.

Όλες αυτές οι επιλογές είναι στο Garmin Fenix ​​5 ΥΕ Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι αυτή η συσκευή είναι λίγο λιγότερο από $ 1100. Ναι, όπως μπορείτε να δείτε, είναι αρκετά ακριβά, αλλά για αυτούς τους αθλητές είναι ένα τεράστιο δώρο.

Εκτός από τα παραπάνω, σε αυτό το μοντέλο υπάρχει και ένα σώμα χάλυβα, την ικανότητα να αλληλεπιδρούν με Android, iOS, Windows Phone, Windows και OS X και η οθόνη είναι 1,2 ιντσών με ανάλυση 240×240.

Το Σχ. Νο 12. Garmin Fenix ​​5 HR HRM

Αν σκοπεύετε να ακούσετε μόνο τη μουσική και να πει το χρόνο, αλλά δεν ασκούν τη χρήση του ρολογιού, τότε θα πρέπει να είναι η εξής:

 • ακουστικών Jack?
 • υποδοχή για κάρτα μνήμης?
 • πιθανές USB (πολύ πιο εύκολο να πέσει αρχεία στο ρολόι)?
 • ραδιόφωνο

 • FM (προαιρετικό)?
 • ομιλητής.

Όλα αυτά είναι σε ένα μοντέλο προϋπολογισμό του Smart ρολόι GT-08. Όταν μια τέτοια συσκευή είναι μόνο 67 δολάρια. Ωστόσο, η οθόνη εδώ είναι μια TFT (όχι IPS) και δεν υπάρχει ρωσική γλώσσα.

Ωστόσο, το Smart ρολόι GT-08 υπάρχει μια υποδοχή για κάρτες μνήμης έως 16GB, και η συσκευή είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα. Για μουσική είναι τέλεια.

Το Σχ. Νο 13. Smart ρολόι GT-08

Τέλος, αν χρειάζεστε ένα ρολόι αποκλειστικά ως στοιχείο της εμφάνιση, αλλά την ίδια στιγμή θέλω να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες Smart Watch (για παράδειγμα, για να διαβάσετε τα μηνύματα και να δείτε τις καιρικές συνθήκες), τότε υπάρχει ένα μόνο χαρακτηριστικό που θα σας βοηθήσει στην επιλογή. Είναι ένα σχέδιο.

Ορισμένες επιχειρήσεις έχουν πάντα παρήγαγε ένα πολύ όμορφο ρολόι. Ένα από αυτά είναι η Casio.

Για παράδειγμα, υπάρχει ένα μοντέλο EQB-500D-1A από αυτόν τον κατασκευαστή. Αυτό είναι καθαρά ένα ρολόι με τη δυνατότητα να δείτε τα μηνύματα και τίποτα περισσότερο. Αλλά είναι πολύ όμορφο.

Το Σχ. Νο 14. Casio EQB-500D-1A

Αν αγοράσετε ένα έξυπνο ρολόι για ένα παιδί, σας συνιστούμε να δώσουν προσοχή στην έξυπνο μωρό ρολόι. Είναι αρκετά φθηνή, περίπου 40-60 δολάρια και έχουν πολλές από τις λειτουργίες ενός πλήρεις έξυπνα ρολόγια, αν και φαίνεται να αρέσει πραγματικά τα παιδιά.

Για παράδειγμα, στο μοντέλο έξυπνο μωρό Παρακολουθήστε Q60S για $ 33 έχει ένα μετρητή θερμίδων και παρακολουθεί τον ύπνο και τη σωματική δραστηριότητα. Το ρολόι είναι αδιάβροχο και έχει ένα πλαστικό περίβλημα. Ένα μεγάλο δώρο για ένα παιδί!

Το Σχ. Νο 15. Το έξυπνο μωρό Παρακολουθήστε Q60S

Καλές αγορές!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...