Νέα

Silane Guard – υγρό γυαλί, σχόλια και τις τιμές, σχόλια, πώς λειτουργεί; αγορασε τωρα,

Σιλάνιο Guard U> είναι ένα εργαλείο για τη στίλβωση αυτοκίνητα, παρέχοντας ποιότητας προστασία του σώματος και αυξάνει την αντοχή της άνω στρώσης της βαφής. Το προϊόν παρασκευάζεται από την γνωστή εταιρεία από την Ιαπωνία Willson, είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης μεταξύ των κατασκευαστών των προϊόντων για την περιποίηση του αυτοκινήτου. Το μέταλλο κατεργάζεται με αυτή τη σύνθεση αποκτά μια ευπρεπή εμφάνιση, το χρώμα της γίνεται και πάλι φωτεινά και κορεσμένα.

Περιγραφή Σιλάνιο Guard

ανάκαμψης σιλανίου – προετοιμασία για τη ζωγραφική αποκλειστικά επιφανειακά μέρη του σώματος. Είναι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφαρμόζονται σε πλαστικά και λαστιχένια μέρη, προφυλακτήρα, γυάλινα στοιχεία και τα φώτα. Υγρό γυαλί προστατεύει μόνιμα την εξωτερική μορφή ενός συστήματος επιφανειακών μεταφορών από την παραβίαση της ακεραιότητας της αρχικής φινιρίσματα -. Chips, γρατζουνιές και άλλες μηχανικές ζημιές

διαθέτει ιδιότητες απώθησης νερού. Εξαιτίας αυτού, η γυαλιστερή επιφάνεια της μηχανής για μεγάλο χρονικό διάστημα, παραμένει καθαρός, ακόμα και όταν το παράθυρο είναι ένα βαρύ νεροποντή. Το υγρό προστατεύει το χρώμα σώματος από το ξεθώριασμα που προκαλείται από την έκθεση στις ακτίνες ήλιοι και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο έκθεσης σε επιθετικές χημικές ουσίες που περιέχονται στα απορρυπαντικά αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η αρχή της λειτουργίας σιλανίου Φρουράς

Μέσα για γυάλισμα αυτοκινήτου από Willson «πιάνει» μετά από μερικά λεπτά μετά την εφαρμογή. Σχηματίζεται πάνω στη μεταλλική λεπτή μεμβράνη, την ενημέρωση εμφάνισή του, δίνοντας λάμψη.

Ταινία για μεγάλο χρονικό διάστημα προστατεύει το σώμα της μεταφοράς από την υγρασία και την υπεριώδη ακτινοβολία. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εφαρμόσετε περαιτέρω 2-3 στρώματα του υγρού.

TOP 7 χαρακτηριστικά του υγρό γυαλί σιλανίου Guard

 • Γρήγορη στερέωση. Η δυνατότητα να το θέσω σε πολλά επίπεδα, χωρίς μεγάλη αναμονή της ξήρανσης του καθενός από αυτά.
 • ελκυστική εμφάνιση. Το χρώμα της βαφής γίνεται πιο κορεσμένα, υπάρχει μια λάμψη που διαρκεί για ένα χρόνο.
 • Χωρίς βλάβη στην υγεία. Η σύνθεση του σιλανίου Φρουρά δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που σας επιτρέπει να το εφαρμόσετε μόνοι σας.
 • Νερό-απωθητικό αποτέλεσμα. Μειώνει την ανάγκη να επισκεφτεί ένα πλυντήριο αυτοκινήτων αυτοκίνητα για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι καθαρό.
 • Υψηλή προστασία! Μόνιμα και αξιόπιστα προστατεύει από την υγρασία, μηχανική βλάβη και το ηλιακό φως.
 • Αρκεί να Πολωνικά την ώρα αυτοκίνητο 1 ανά έτος. Η μοναδικότητα της σύνθεσης εν απουσία της ανάγκης πολύ συχνά στα πολωνικά το αυτοκίνητο -. Μία ή δύο φορές το χρόνο θα ήταν αρκετή
 • Δεν απαιτεί επιπλέον εξαρτήματα. Το υγρό κιτ υάλου περιλαμβάνει ένα πλήρες σύνολο των συσκευών για την επεξεργασία της επιφάνειας του σώματος.

Επιπλέον, διαφέρει προσιτή τιμή.

Η βασική προϊόντων και εξοπλισμού σιλανίου Φρουράς

Καθαριστικό για οχήματα αποτελείται από πυρίτιο, κερί και στίλβωση συστατικά. Η συσκευασία προϊόν περιέχει φιάλη με υγρό, ένα σφουγγάρι για την εφαρμογή του στην επιφάνεια του μεταλλικού σώματος (applicator), γάντια του βινυλίου, ένα ειδικό σερβιέτας.

Κανόνες της εφαρμογής και τις αντενδείξεις σιλανίου Φρουράς

Για μέγιστο αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να ακολουθήσει τις συστάσεις του κατασκευαστή διατυπώνονται στις οδηγίες χρήσης.

 1. Πριν από την εφαρμογή υγρού περιοχές επεξεργασμένο γυαλί θα πρέπει να καθαρίζονται σχολαστικά και αφήστε το να στεγνώσει ή ξηρό μεταφοράς.
 2. Αν έχετε εντοπίσει σημάδια της σκουριάς, που πρέπει να πάνε.
 3. Είναι επιθυμητό να οδηγεί το όχημα σε ένα καλά αεριζόμενο δωμάτιο.
 4. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ο οργανισμός πρέπει να διασφαλίσει ότι το φάρμακο είναι για τη στίλβωση δεν προσκρούουν επί του δέρματος, των βλεννογόνων, τα μάτια, το στόμα.
 5. Στην εκ των προτέρων συνιστάται να φοράτε προστατευτικά γάντια.
 6. Πριν από την εφαρμογή στιλβωτικά μεταλλική βάση είναι προσεκτικά σε επεξεργασία με ένα ειδικό απολιπαντικό.
 7. Εργασία που παράγεται με τη χρήση του απλικατέρ, και στη συνέχεια με τη βοήθεια των ειδικών χαρτοπετσέτες ομοιόμορφα διανέμει το διάλυμα σε όλη την επιφάνεια του σώματος.
 8. Μετά την σκλήρυνση του πρώτου στρώματος, ο κατασκευαστής συνιστά 1-2 φορές για να επαναληφθεί η διαδικασία.
 9. OL> Εάν υγρό γυαλί με τα πλαστικά, προφυλακτήρα, γυαλί, φώτα, καουτσούκ και στοιχεία χρωμίου θα πρέπει να αφαιρέσει γρήγορα με ένα υγρό πανί. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών το αυτοκίνητο έπρεπε να φύγει για την ημέρα. Όπως λέει ο κατασκευαστής, αυτή η κρέμα είναι σε θέση να χωρέσει μέχρι και 1 έτος.

  Πού να αγοράσετε υγρό γυαλί;

  Αγορά σιλανίου Willson Guard μπορείτε να στον επίσημο δικτυακό τόπο, θα είναι κερδοφόρα σε τιμή στο περιθώριο της όχι λιγότερο από 100%.

  ΠΡΟΩΘΗΣΗ! Στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή είναι φτηνότερο για να αγοράσει 2 συσκευασίες, τότε η σιλανίου θα πάρει Φρουρά για 990 …. Αν θέλετε να αγοράσετε μόνο ένα πακέτο, θα πρέπει να καταβάλει το πλήρες ποσό – 1980 …. Έτσι είναι καλύτερα να παραγγείλετε ένα μόνο πακέτο με τους φίλους ή τους συγγενείς του αριθμού των 2 κομμάτια.

  Υγρά Σιλάνιο Willson γυαλί Guard

  Παράδοση μέσω ταχυδρομείου σε όλες του Κόσμου

  Πελάτης σχόλια σιλανίου Guard

  Πολύ σημαντικό για μένα ως προϋπόθεση του κινητήρα και του πλαισίου του αυτοκινήτου και την εμφάνισή του. Προηγουμένως, θα έπρεπε να δαπανήσει πολλά χρήματα για να επισκεφθείτε το κέντρο εξυπηρέτησης για γυάλισμα. Αφού άκουσε από τους φίλους σχετικά με σιλανίου Φρουράς και προσπάθησε να σε, σοκαρίστηκε από το αποτέλεσμα. Το αυτοκίνητο ήταν σαν καινούργιο. Ευχαριστημένος με την ευκολία της εφαρμογής μιας σύνθεσης, με την οποία μπορώ να τα βγάλουν πέρα ​​μόνοι τους. Vera, 31 hogesmeade στην εμφάνιση του σώματος γίνονται ορατά στη διαδικασία. Το χρώμα γίνεται πιο κορεσμένα, υπήρχε μια λάμψη. Υγρό γυαλί έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...