Ομορφιά

ProtoProstate – σχόλια, πού να αγοράσουν, κάψουλες, φαρμακείο, τιμή

ProtoProstate είναι ένα βιολογικώς δραστικό συμπύκνωμα με βάση εκχυλίσματα των φαρμακευτικών φυτών. Προορίζεται για τη θεραπεία των ουρολογικών προβλημάτων στους άνδρες των 18 έως 65 ετών, δραστικές έναντι βακτηριακών και μυκητιακών μικροχλωρίδας, όπως φαίνεται στην θεραπεία της προστατίτιδας αβακτηριακή, ΒΡΗ, ουρηθρίτιδα και ουροποιητικού. Urotrin (διεθνής ονομασία), όπως τα φάρμακα που απαιτούνται ως βοηθητικό στοιχείο στο συγκρότημα του κύρια θεραπεία των λοιμώξεων του ουρογεννητικού στους άνδρες.

Τι είναι ProtoProstate: Περιγραφή των κονδυλίων

Φαρμακευτικά παράγοντας με δράση ευρέος φάσματος βοηθά στη διατήρηση της υγείας των ανδρών και εμποδίζει την ανάπτυξη της προστατίτιδας οποιασδήποτε προέλευσης. Όταν διαγνωστεί η φλεγμονή ProtoProstate ανέγερση φάρμακο βοηθά να σταματήσει η επιδείνωση και το βάζει σε ύφεση. Καθώς ένα βοηθητικό συστατικό στην αδένωμα της στύσης χαλαρώνει το λείο μυ δομή της πυέλου, μειώνει την συμπίεση της ουρήθρας του προστάτη και ομαλοποιεί τη ροή των ούρων.

Τι περιλαμβάνεται στην

σύνθεση Συστατικό Orotina σταθεροποιεί το μεταβολισμό, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων που παρέχουν τη ροή του αίματος στο πέος. Φυτικά συστατικά έχουν τις συνέργειες, η αναλογία των εκχυλισμάτων λειτουργεί και στις δύο κατευθύνσεις, σημείο θεραπεία, και σύνθετα – προηγμένο υγιές σώμα στο Γενικό

.

Κύρια χημική σύνθεση:

Περιέχει ιχνοστοιχεία (μαγνήσιο, φώσφορο, ασβέστιο, νάτριο, σίδηρο, κάλιο, χρώμιο, μαγγάνιο, πυρίτιο), βιταμίνες (Α, Β1, Β2, Β3, C, E, K). Ζιγγίβερη – καύση δύσοσμων ουσιών, δίνοντας μια νοστιμάδα στη γεύση της ρίζας, α – και β-tsingibereny – αιθέρια έλαια ενισχύουν τη γεύση και να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ελαστικότητας των αιμοφόρων αγγείων. Ψευδάργυρος αυξάνει φυσική παραγωγή της τεστοστερόνης, η οποία θέτει λίμπιντο.

Είναι πολύτιμη ενώσεις πρωτεΐνης, φλαβονοειδή, πεντοζάνες, Cajetina, πηκτίνη και τανίνες. Λόγω της τελευταίας είναι δυνατόν να μειώσει την φλεγμονώδη διαδικασία στην ουροδόχο κύστη και την ανέγερση αδένα, είναι η απολύμανση, να πάει μακριά το τσούξιμο και αίσθημα καύσου κατά την ουρήθρα. Oak φλοιός είναι ένα φυσικό διεγερτικό της ισχύος και βελτιώνει τις ιδιότητες των κυττάρων σπέρματος.

Αναγνωρισμένο φυσική αντιβακτηριακή φαρμακευτικό φυτό το οποίο περιέχει αιθέριο έλαιο, ρητινώδης ουσίες και οργανικά οξέα. Φρούτα πλούσια σε ασκορβικό οξύ, η οποία ενισχύει την ανοσία και βοηθά στην καταπολέμηση της φλεγμονής στην ανέγερση. εκχύλισμα Juniper καταστέλλει ενεργά την ανάπτυξη των παθογόνων βακτηρίων, αυτή η φλεγμονή εξαφανίζεται, και η κανονική οικεία ζωή.

Εξαιτίας της δράσης της βιταμίνης ένα σύμπλοκο (RR, γρ.) Επιταχυνόμενη ανοσοαπόκριση, μειωμένη φλεγμονή και σταμάτησε τα συμπτώματα της προστατίτιδας. Το αιθέριο έλαιο της βοήθειας απόσπασμα για να οργανώσει το έργο των ενδοκρινών αδένων, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα εξάπλωσης βακτηρίων. Ένα φυσικό αφροδισιακό, αυξάνει την τεστοστερόνη, ομαλοποιεί την ορμονική ισορροπία.

Σε ένα μεγάλο αριθμό περιέχουν στεροειδών γλυκοζιτών, αλκαλοειδή, ταννικό και ρητινώδης ουσίες. Η βιταμίνη C βοηθά να αντιμετωπίσουν την κατάθλιψη, το άγχος, λιπαρό έλαιο, σαπωνίνες και φλαβονοειδή αποκαθιστά τη στυτική λειτουργία.

Η μοναδικότητα σημαίνει Orotina είναι πολύπλοκη επιδράσεις στην αναπαραγωγική λειτουργία των ανδρών. Κάθε δόση του Bud σε ένα κουτί λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, με την αθροιστική. Για την προετοιμασία σε συνθήκες σπίτι είναι αδύνατο, οι αναλογίες των πρώτων υλών δεν δημοσιοποιούνται από τον κατασκευαστή.

Πώς το φάρμακο ProtoProstate U>

Ουρολόγοι εκτιμηθεί τις φαρμακολογικές ιδιότητες Orotina, και βασίζεται στην πρακτική παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια των αναθέσεις Bada. Έτσι, όταν το άτομο που δέχεται το εργαλείο χρησιμοποιήθηκε σαν ένα παρασκεύασμα μονοθεραπεία ή μετά από 3-4 ημέρες τα συμπτώματα της προστατίτιδας μειώθηκε, οι άνδρες είναι λιγότερο ενοχλούνται από τον πόνο κατά την ούρηση, και κράτησε το τσούξιμο και κάψιμο. Εν μέσω βελτίωσης της ευημερίας ήρθε σθένος, υπάρχει αυξημένη δραστηριότητα, ήταν ισχυρή δύναμη.

φυσικά αφροδισιακά και τονωτικά της παραγωγής τεστοστερόνης ενεργοποιεί το ορμονικό σύστημα, η πιθανότητα διαλείψεων μειώνεται, βελτιώνει τη ροή του αίματος προς τα σπηλαιώδη σώματα. Στο πλαίσιο αυτό, η στύση θα είναι μακρύς. Ποιοτική και ποσοτική σύνθεση του σπέρματος επανέρχεται στο φυσιολογικό. EM>

Με την προσφυγή εφαρμογή ανταλλαγής Bada ProtoProstate υποστηρίζεται από τα κύρια φάρμακα που ανακουφίζουν σπασμό, τον πόνο, να μειώσει την πιθανότητα υπερπλασίας και συμπίεσης της προστατικής ουρήθρας. Χαρακτηριστικά των φυτικών εκχυλισμάτων επιτρέπουν να συνδυάζουν ένα πρόσθετο με ΜΣΑΦ, άλφα-αποκλειστές, αντισπασμωδικά, αντι-φλεγμονώδη φάρμακα και αναλγητικά.

Τι βοηθάει και τι είναι ProtoProstate U>

Ο κατάλογος των ενδείξεων για χρήση Orotina εκτεταμένη, αλλά συνδέεται άμεσα με νόσους του ουρογεννητικού συστήματος στους άνδρες. Ο διορισμός των Bada για τις γυναίκες δεν δικαιολογείται, αυτό οφείλεται στην απουσία του αδένα ανέγερση και τα χαρακτηριστικά του σχηματισμού της διέγερσης κατά τη σεξουαλική επαφή. ProtoProstate δεν μπορεί να τοποθετηθεί ως ένα διεγερτικό για την αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες, δεν είναι ένα ανάλογο του Viagra, δεν αυξάνει το πέος, παρόλο που θα ενισχύσει την στύση.

Urotrin συνιστάται για τη διάγνωση:

  • προστατίτιδα σε οξείες και χρόνιες μορφές?
  • ουρηθρίτιδα?
  • η μείωση της αντοχής ανδρική δύναμη?
  • στυτική δυσλειτουργία?
  • ορμονικές διαταραχές.

Από φίμωση της νόσου, Peyronie παθολογία ProtoProstate δεν θεραπεύει σε αυτή την ποιότητα στην οποία θα ήθελαν οι άνδρες. εκχυλίσματα φυτών δεν είναι σε θέση να επιλύσει τα ζητήματα που υπόκεινται μόνο σε χειρουργική επέμβαση. Άμεσα οφέλη από τη λήψη συμπληρωμάτων που εξαλείφει ασθενειών που σχετίζονται με συμπτώματα δυσφορίας (κάψιμο, πόνος, βακτηριακή φλεγμονή, η κακή στύση). Επιταχύνει την περίοδο της αποκατάστασης, βοηθά στην ταχύτερη επιστροφή στην κανονική σεξουαλική ζωή και αναγκαία για την αποκατάσταση της υγείας των ανδρών.

Ιατρική ProtoProstate φυτικής προέλευσης, αλλά χαρακτηρίζεται από ουρολόγους ως θεραπευτικό εργαλείο που βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων με σύλληψη. Σε περίπτωση κακής αριθμός σπερματοζωαρίων, χαμηλή κινητικότητα των σπερματοζωαρίων ή ένα μικρό αριθμό των BAD διεγείρει τις σεξουαλικές ορμόνες των όρχεων που ενισχύει την παραγωγή υγιούς σπέρματος διαθέσιμα για γονιμοποίηση.

Υπάρχουν αντενδείξεις και παρενέργειες εκεί

Απευθείας αντενδείξεις στη χρήση του και της βλάβης από Orotina όχι, BAD καλά ανεκτή μεμονωμένα και σε συνδυασμό με τα συνθετικά ναρκωτικά. Οι παρενέργειες μπορεί να είναι δυσανεξία σε ένα από τα συστατικά, αλλεργική δερματική αντίδραση s, ρινική συμφόρηση, φαγούρα και ερυθρότητα των βλεννογόνων μεμβρανών.

Urotrin δεν είναι επιβλαβή για την υγεία σας! Σύμφωνα με ουρολόγους, ενεργεί ως υποστήριξη για τη σταθεροποίηση του μεταβολισμού, το ενδοκρινικό σύστημα, αλλά μπορεί να υπό όρους, δεν συνιστάται για μη αναστρέψιμες διαταραχές στο σώμα.

Πώς μπορώ να αντικαταστήσει και εάν υπάρχουν ανάλογα

σύνθεση Αναλόγων Orotina όχι, αυτό είναι μια μοναδική συλλογή των φαρμακευτικών φυτών, που επιλέγονται σύμφωνα με τη δοσολογία, τα ονόματα και τις δραστικές ουσίες. Ένα παρόμοιο εργαλείο μπορεί να βρεθεί σε ιστοσελίδες που ειδικεύονται στην πώληση των φαρμάκων φυτικής προέλευσης (Strawder). Αλλά θα είναι παρόμοια στη δράση, αλλά όχι στα συστατικά, έτσι ώστε δεν υπάρχουν υποκατάστατα για Bada.

Ουρολόγοι εξηγήσει ότι τα φάρμακα της ξένης παραγωγής (ΗΠΑ, Κίνα) θα πρέπει να εξετάζεται αν Urotrin δεν πλησίασε τον ασθενή οφείλεται σε σοβαρή αλλεργική αντίδραση s. Η οποία στην πράξη λαμβάνει χώρα σε 0,1% των περιπτώσεων.

Πώς να πάρετε ProtoProstate: οδηγίες για τη χρήση του φαρμάκου

Polyactinal σύμπλοκο θρεπτικό είναι χρήσιμη η χρήση μακροχρόνια, θεραπεία για 7 ημέρες. Αυτό δεν είναι ένα one-time φαινόμενο σοκ, τα οποία έχουν τα συνθετικά ναρκωτικά, και μια βαθμιαία, αθροιστική Orotina.

Με τον τρόπο το σώμα, βιολογικά ενεργές ουσίες από εκχυλίσματα και εκχυλίσματα σταδιακά συσσωρεύονται στην ανέγερση, με αποτέλεσμα τα κύτταρα της να ανταποκρίνεται στη δράση τους. Σε μονές δόσεις που προετοιμάζει τις δομές του ουρογεννητικού συστήματος στη δραστική ανακοπή των βακτηρίων και φλεγμονή.

Μέθοδος εφαρμογής σύμφωνα με τις οδηγίες:

  1. Θήκη (φακελάκι 5 g) διαλύεται σε ένα ποτήρι ζαχαρούχο νερό ή τσάι.
  2. Ανάδευση μέχρι πλήρους διάλυσης.
  3. ποτό 30 λεπτά πριν από τα γεύματα, δύο φορές την ημέρα.
  4. Το πρωί, αποκλειστικά με άδειο στομάχι.

Οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση ProtoProstate τουλάχιστον 30 ημέρες, διατηρώντας τη μέθοδο της εφαρμογής, ανάλογα με το σχολιασμό. Αν είναι σωστό να την αποδεχθεί, είναι δυνατό να επιτευχθούν σταθερά αποτελέσματα στη θεραπεία της προστατίτιδας, ουρηθρίτιδα και ανέγερση αδένωμα. Κατά τη διάρκεια της έξαρσης της φλεγμονής, μπορεί να παραταθεί για άλλες 2 εβδομάδες και χρησιμοποιείτε για την εξάλειψη όλων των συμπτωμάτων της υποτροπής. Για ΒΡΗ, ουρηθρίτιδα ProtoProstate συνιστάται ως βοηθητικά μέσα στήριξης της προειδοποίησης των προβλημάτων με την ούρηση.

Η απάτη ή η πραγματική θεραπεία: ποια είναι τα αποτελέσματα από τη χρήση

Υπάρχει ένας μύθος που φυτικό φάρμακο είναι ένα διαζύγιο και δεν θεραπεύουν παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος. Η πραγματικότητα είναι ότι PolyActive βιολογική σύμπλοκα είναι μακροχρόνιες, ενισχυτικές ιδιότητες είναι σωρευτικές. Αυτό σημαίνει ότι για να αναμένουμε μια στιγμιαία (15-20 min.) Λειτουργία, όπως στην περίπτωση των συνθετικών πόρων, δεν είναι απαραίτητο.

Είναι εξαιτίας μιας παρεξήγησης των αρχών των φυτικών εκχυλισμάτων και εμφανίζονται στο Δίκτυο, αρνητικές γνώμες των ανδρών. Οι αρνητικές πτυχές της υποδοχής που διεξάγεται από τη δική τους επιθυμία να βρείτε το «μαγικό κάψουλα» που αμέσως, να καθορίζεται ταυτόχρονα απαλλαγμένη από σεξουαλικά προβλήματα και να κάνει γίγαντες του σεξ.

Υπάρχουν έμμεσες παράγοντες που σας επιτρέπουν να αμφιβάλλει ότι η θετική επίδραση της Orotina είναι αλήθεια. Οι μηχανορραφίες των ανταγωνιστικών επιχειρήσεων, απατεώνες, που παράγουν κάτω από το πρόσχημα της αρχικής προϊόντων, πλαστά, άρθρα σχεδιαστεί για να δυσφημίσουν τα προϊόντα ποιότητας. Όλα αυτά, βέβαια, κάνει μια ερώτηση άνθρωπο η ορθότητα της επιλογής.

Ειδικοί

Προσωπικά επιθεωρούνται τα αποτελέσματα των μελετών που διεξήχθησαν με Bud ProtoProstate. Θα σόκαρε ακόμη και μένα, έναν ειδικό με τεράστια εμπειρία. Οι άνδρες διαγνώστηκαν με προστατίτιδα, ουρηθρίτιδα υποβλήθηκαν σε θεραπεία για 4 εβδομάδες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των συμπτωμάτων (τσούξιμο, πόνο, κάψιμο) πήγε για την 3η ημέρα της εισαγωγής, το 25% των περιπτώσεων εξαφανίστηκε πρόωρης εκσπερμάτωσης. Όλοι οι συμμετέχοντες στο πείραμα κανονικοποιήθηκαν ροή των ούρων, εξαφανίστηκε οίδημα της στύσης και πίεση στην ουρήθρα.

Ντμίτρι Pushkar, ουρολόγος (Ανδρολόγος),

Στην πράξη είδαμε ότι ProtoProstate – ένα εργαλείο που έχει ένα φωτεινό, ισχυρή αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. BAD, αν και δεν περιλαμβάνεται στο ραντάρ λίστα, συστήνω χρόνιες διαδικασίες στην ανέγερση, στην επανάληψη της προστατίτιδας και ως μέσο για την παροχή βοήθειας για τη βελτίωση της σεξουαλικής ενέργειας σε άνδρες.

Α. Σ Scheinin, ο γιατρός (σεξολόγο), μαρτυρίες των ασθενών

κυβερνήτη Miller, 63, γρ. Zaraysk. Μια θεραπεία για προστατίτιδα πραγματικά βοήθησε όταν τα προβλήματα με την ούρηση. Χρόνια πόνου, παρόξυνση της χρόνιας προστατίτιδας προκαλεί στένωση της ουρήθρας και να πάει στην τουαλέτα γίνεται προβληματική. Πόσα χάπια προσπάθησε να πίνουν μέχρι και τον πόνο στο συκώτι, και να αισθανθεί το μηδέν. ProtoProstate έλυσε το πρόβλημα για 2 εβδομάδες, ο πόνος έχει φύγει, τον πόνο, τη φλεγμονή. Τώρα BAD ποτό δύο φορές το χρόνο, όπως η πρόληψη, τη βελτίωση της ισχύος.

κυβερνήτη Miller, 63, γρ. Zaraysk

Η μείωση της τεστοστερόνης και της προστατίτιδας εμφανίστηκε σεξουαλικά προβλήματα, τη σεξουαλική ζωή έπαψε να ευχαριστήσουν, η επιθυμία ήρθε λιγότερο και ρετάρισμα πιο συχνά. Σχετικά με το γιατρό, τον σεξολόγο δεν έχουμε ακούσει, ο θεραπευτής συνιστάται να πάει στο ουρολόγο στην περιοχή ή να γράψει ProtoProstate! Διαβάστε Bud, αποφάσισε να διατάξει, κατά την πρώτη εβδομάδα σημαντικές αλλαγές, σκέφτηκε να εγκαταλείψει, και στη συνέχεια ήπιαν όλοι την ίδια πορεία των 30 ημερών. Απίστευτα, ο πόνος έχει φύγει, στύσεις έγινε όπως στην εφηβεία μου και τη διάθεση 100%. Προτείνετε σε όποιον αντιμετώπισε προβλήματα στο σεξ.

Αντρέι Lopatin, 42 ετών, χωριό βρύα

Ποιος παράγει το εργαλείο

ProtoProstate έκανε, “Sachera-Med”, που παράγεται για την LLC “Promart”, νομική διεύθυνση – Γ Μόσχα, β. Perlinski, 27. αξιώσεις Ποιότητας μπορεί να κατατεθεί στην ακόλουθη διεύθυνση: Κράι Αλτάι, Μπισκ, ul. Vasilyeva, 74. Μάθετε για τα χαρακτηριστικά της παραγωγής Bada κατασκευαστή του τηλεφώνου στην Ευρώπη, που αναφέρονται στην επένδυση στο φάρμακο. Το πιστοποιητικό συμμόρφωσης επισυνάπτεται σε κάθε παρτίδα.

Πώς να μην πάρει διαζύγιο

Ο μόνος τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την απάτη – να καταδικάσει πρωτότυπα προϊόντα στην επίσημη ιστοσελίδα. Για να βρείτε ένα πραγματικό προϊόν μόνο αρκεί για να απεικονίσει την εικόνα της επιθυμητής φαρμακευτικής αγωγής και να συγκρίνετε με αυτό που προσφέρεται με τη σειρά.

Ακίνητα ProtoProstate είναι ένα λευκό κουτί με λίγα ασπίδα σημείο, με μπλε γράμματα έχουν διαφορετική ένταση του χρώματος. Συσκευασία των 20 φακελάκια (πακέτα) 5 g φως άμμο, σε μεγάλο βαθμό αλεσμένη σκόνη. Η παρουσία των καψουλών ή δισκίων στο πακέτο -Είναι σίγουρα ένα ψεύτικο.

Να είστε βέβαιος να συγκρίνει την καταχώρηση στο σχολιασμό με ό, τι είναι γραμμένο στις πωλήσεις ιστοσελίδα. Για παράδειγμα: εργαστήριο συν Μόσχα Kalinina οδό, την οικοδόμηση 3Α αναφέρεται σε κάποια sites της απάτης, αλλά όχι επιβεβαίωση αυτής της διεύθυνσης δεν βρέθηκε

..

Πόσο είναι ProtoProstate και πού να αγοράσουν αρχικό εργαλείο

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή ProtoProstate μπορείτε να αγοράσετε από το επίπεδο των τιμών – ανά συσκευασία με 20 φακελάκια. Τιμή μειωθεί εάν οι μέρες περνούν μετοχές, και ο κατασκευαστής σας δίνει την ευκαιρία να αγοράσουν ένα φθηνότερο κόστος αποστολής θα είναι ελάχιστες – από 120 … με τις χώρες της ΚΑΚ – πιο ακριβά, όλα εξαρτώνται από την απόσταση από το τελικό αποθήκη εμπορευμάτων.

Μπορείτε να αγοράσετε πραγματικά φθηνό, να βρουν πόρους, όπου το κόστος μειώνεται σε 99 …. αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι αυτή είναι μια άμεση απάτη, η πώληση σήμανση σχετικά με τα στοιχεία, δηλαδή ένα πακέτο. Συνολικά, το ποσό για το σύνολο της συσκευασίας έχει αυξηθεί σημαντικά και ο αγοραστής τους πληρώσει εντυπωσιακό τρόπο.

Είτε πωλούνται στα φαρμακεία

Αγορά ProtoProstate φαρμακεία αδύνατο! Λόγω της πολιτικής του κατασκευαστή και τη φροντίδα για την ασφάλεια της διαθεσιμότητας των Bada για τους αγοραστές με οποιοδήποτε υλικό ευημερίας.

Η προσαύξηση των λιανικών πωλήσεων φτάνει το 60% που δεν είναι ικανοποιημένοι LLC «Sasha-Med». Και αν τέτοιο φάρμακο βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων, είναι σίγουρα ψεύτικο και μια απάτη.

Πώς να παραγγείλετε

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή άνοιξε τη μορφή προ-παραγγελία. Θα αφήσει πληροφορίες σχετικά με το όνομα του πελάτη και έναν αριθμό, ο οποίος μετά από 5-15 λεπτά, καλέστε το χειριστή και να ζητήσει διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Εάν είναι απαραίτητο, το τηλέφωνο θα ταιριάζει ειδικός και βάσει των καταγγελιών τους άνδρες κάνουν ένα σχέδιο θεραπείας Orotina, θα εξηγήσω πόσα κουτιά θα πρέπει να αγοράσετε την πλήρη πορεία. Με βάση τις συνεντεύξεις είναι δυνατόν να παραγγείλετε ProtoProstate, επιλέγοντας τη μέθοδο παράδοσης:. Στο σπίτι courier ή ταχυδρομείου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – μία από τις βασικές προϋποθέσεις της εργασίας με τους πελάτες, το προϊόν έρχεται με τη μορφή των Κεντρικών δεμάτων, και ο αγοραστής μόνο όταν η συμφιλίωση μπορεί να δει το περιεχόμενό της. Ο επίσημος αντιπρόσωπος της χωρίς όρους προπληρωμής, το συνολικό άνθρωπος μαθαίνει από τον χειριστή κατά την παραγγελία. Η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση, σε μετρητά ή σε μετρητά στο ταχυδρομείο.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...