Neurosystem 7 για την απώλεια βάρους - απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα
Υγεία

Neurosystem 7 για την απώλεια βάρους – απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα

Η αγορά είναι κυριολεκτικά κατακλύζεται στη νέα συμπληρώματα για απώλεια βάρους, και όλα αυτά ως ένα υπόσχονται γρήγορη, αποτελεσματική αποτελέσματα. αξιολογήσεις τοποθεσίες μέρα γεμάτη με φανταστικά τους ανθρώπους, ακόμα και διαιτολόγους, μόνο οι πωλητές των Nanosistemy αισθητή διαφορά με την ανάρτησή σχετικά με την αναθεώρηση ιστοσελίδα βίντεο μεγάλη λεπτή κορίτσια
Η αλήθεια πίσω από τα παρασκήνια. Για να χάσετε βάρος, δεν κατάφερε από τις επιπτώσεις της Nanosistemy-7, και με τη βοήθεια των γιατρών από την UE κλινική γιατρός Bormenthal, ο οποίος αρκετούς μήνες οδήγησε τον ασθενή σε ένα λεπτό και υγιές σώμα. Τώρα ας μιλήσουμε σχετικά με Nanosysteme

όλα, χωρίς να παραλείπει τα πιο περίεργα στοιχεία.

Ξεκινήστε με τις υποσχέσεις του κατασκευαστή – τι να περιμένουμε από Nanosistemy

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειώσουμε είναι οι περίεργο σύνθημα ανέντιμοι έμποροι που δηλώνει δυνατά: κλασικό αδυνατίσματος αφυδατώνει το σώμα. Μπορείτε να φανταστείτε αυτό; Μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με τη διαφήμιση, αρνητικές συνέπειες για το σώμα.
Ένα νέο συμπλήρωμα με τη μοντέρνα πρόθεμα «νευρο» στον τίτλο θαύματα σε 7 ημέρες εξάλειψη όχι μόνο την παχυσαρκία, αλλά και τις συνέπειές της, διατηρώντας η ισορροπία υγρών στο εσωτερικό του σώματος. Βγες έξω αυτό το συμπλήρωμα νωρίτερα, θα ήταν μια εκπληκτική πλοκή του προγράμματος «Απίστευτο, αλλά αληθινό».
Με την ευκαιρία, ο κατασκευαστής των προϊόντων έχει τοποθετηθεί αυτό το συστατικό ως «έξυπνο συγκρότημα» που καταστρέφει το λίπος σε 1 μία ημέρα . Ναι, ακούσατε δεξιά, επειδή οι άλλοι 6 ημέρες μαθήματος «έξυπνη φόρμουλα» λύνει άλλα εξίσου σημαντικά καθήκοντα.

Δείτε Ας πώς το κάνει:

  1ο
 • Ημέρα. Κόκκινο υγρό προετοιμάζει το σώμα για την απώλεια βάρους. Τι μηχανισμοί είναι υπεύθυνοι γι ‘αυτό, ο πωλητής είπε. Κατά την ίδια περίοδο, να σταματήσει την πρόσληψη θερμίδων. Τι σημαίνει αυτό σε ένα φυσιολογικό επίπεδο, παραμένει unclear.A υγιές σώμα επικεντρώνεται στην πέψη των θρεπτικών συστατικών, ενώ αποτυχίες στις θερμίδες σύστημα μπορεί πραγματικά να «περάσει» από, και ότι σε περιορισμένες ποσότητες. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν θα ήταν καλό.
 • Ημέρα 2η. Πορτοκαλί υγρό μειώνει την όρεξη, μειώνει την λαχτάρα για γλυκά και λιπαρά τρόφιμα. Προφανώς, κατά τις ημέρες που ακολούθησαν την απώλεια του βάρους το πρόσωπο

  που θα συνεχίσει να δελεάζουν κουλούρια με σουσάμι και το συμπυκνωμένο γάλα, και νόστιμο πατάτες.

 • Ημέρα 3η. Κίτρινο υγρό προμηνύει την πιο ενδιαφέρουσα – την καταστροφή των λιποκυττάρων με επακόλουθη μείωση του λίπους. Για ένα ήχους ημέρα promising.Just φανταστείτε: ένα μικρό φιαλίδιο μέσα σε μόλις 24 ώρες, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, θα κάψει όλα ότι η υπερβολική fat.However, ούτε πώς οι νόμοι της φυσικής, της βιολογίας και, τέλος, τη φυσιολογία, το άτομο που πάσχει από παχυσαρκία ή η παχυσαρκία δεν θα γίνει εν ριπή οφθαλμού σε ένα ελαφρύ καλάμι. Αλίμονο.
 • Ημέρα 4η. Πράσινο ρευστό παρεμποδίζει το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων. Πώς συμβαίνει αυτό, ούτε οι συγγραφείς ούτε οι πωλητές του συμπληρώματος δεν διευκρίνισε.
 • Ημέρα 5η. Και εδώ συμβαίνει το

  πραγματικό «θαύματα», γιατί το μπλε χρώμα του υγρού προκαλεί το σώμα να μετατρέψει τις πρωτεΐνες, τα λίπη και τους υδατάνθρακες σε ενέργεια για την body.Everything σε αυτήν την ημέρα θα φτάσετε στο στομάχι, στη συνέχεια, να μετατραπεί σε μια «δέσμη ενέργειας ». Και μόνο στις επόμενες ημέρες, όλα θα τακτοποιηθούν. IBU ανακτήσει «έχασε» κτίριο, προστασίας και άλλες σημαντικές λειτουργίες

 • Ημέρα 6η. Μπλε υγρών την ημέρα προτελευταία του μαθήματος θα βελτιώσει τη γενική κατάσταση του συνόλου του σώματος systems.The επίδραση της ουσίας, και εδώ συνορεύει με το θαυματουργό, γιατί αυτό σημαίνει ότι «έξυπνο» συμπλήρωμα θα διώξουμε ασθένειες, απομακρύνει την χρόνια ασθένεια, κάνοντας τα όργανα, τα κύτταρα και τους ιστούς υγιή.
 • Ημέρα 7. Και ο Θεός έκανε το … έμπορος. Πορφυρό υγρό, όπως εξασφαλισμένη διαφήμιση, ομαλοποιεί μεταβολικές processes.Amid αυτός ο μετασχηματισμός βελτιώνει την περίσταλση των εντέρων και του στομάχου. Με λίγα λόγια, το σώμα γίνεται σαν καινούριο, αλλά ακόμα λεπτό.

Λάβετε υπόψη ότι η αναγνωρισμένη «έξυπνη φόρμουλα» δεν είναι και τόσο άλλα, ως συμπύκνωμα για την παρασκευή αναψυκτικών.

Αν διαβάσετε τις οδηγίες

χρήσης και να εξετάσει προσεκτικά τη συσκευασία προς τα πίσω, και εξακολουθούν να αδυνατούν να βρουν ακόμη και μια ιδέα για το τι είναι μπροστά μας -. Φαρμακολογικών μέσων ή, στη χειρότερη περίπτωση, BAD

Κατασκευαστής νευροσυστήματος 7 – φίλτρο της απόκρυψης

Στις περιοχές που πωλούν νευροσυστήματος δημοσιεύτηκε ενδιαφέροντα έγγραφα – δύο της Διακήρυξης για τα προϊόντα αυτά. Ωστόσο, αν θέλετε να μελετήσει το έγγραφο απευθείας στη σελίδα του κατασκευαστή περιμένετε απογοήτευση: εικόνες δεν μπορεί να αυξηθεί. Πρέπει να πιστεύουν ότι «μια λέξη».

Σημαντική σημείωση από αυτό το έγγραφο. Υγρές ουσίες σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου προϊόντων σε ένα δωμάτιο # 12 σε κτίριο 5 στο σοκάκι naryshkinskaya στη Μόσχα, το οποίο έλαβε το πιστοποιητικό συμμόρφωσης «Από την ασφάλεια των τροφίμων»

Με την ευκαιρία, αυτό είναι το μόνο συν Nanosistemy. Είναι πραγματικά ασφαλές για το σώμα, επειδή βασίζεται σε κοινές αποσταγμένο νερό, αραιωμένο φθηνό χρωστική ουσία τροφίμων. Για ιατρική και συμπληρώματα για την απώλεια βάρους «πνευματική τύπου» είναι άσχετη.

Εκτός από τα τρόφιμα δεν γίνεται σχετική δοκιμή της ιατρικής φύσεως που απαιτούνται για να αποδείξουν την αποτελεσματικότητά τους. Ο λόγος είναι η έλλειψη αποτελεσματικότητας. Ποιος θέλει να διακινδυνεύσει τη φήμη;

Δεν εργαστήριο και

κανένας γιατρός για τέτοια «συμπληρώματα» δεν αφήνουν σχόλια, δεδομένου ότι απειλεί να δυσφημίσει το όνομα. Ωστόσο, η απόφαση για την αγορά ενός «έξυπνη φόρμουλα» είναι πάντα δική σας. Έγχρωμο υγρό εμφάνιση συναρπαστικό -. Ένας πολύ καλός τρόπος χωρίς κίνδυνο για την διαφοροποίηση των γκρι καθημερινές

Αλλά για να χάσουν βάρος δεν λειτουργεί, παρόλο που ο κατασκευαστής ισχυρίζεται το αντίθετο. πετρελαίου Μήπως σαφράν δημιουργεί ένα τέτοιο ισχυρό κούνημα-up μέσα στο σώμα πάνω γρήγορα, με ακρίβεια και με ακρίβεια, καταστρέφοντας το λίπος; φορά είναι για να εξοικειωθούν με τη σύνθεση του μίγματος ιριδίζουσα.

Τα συστατικά μυστήριο – αυτό είναι το Neurosystem 7

;

Μέρος της «πνευματικής» συμπύκνωμα πολύ διαφορετικές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θέτει ερωτήματα, σε άλλες αινιγματική. Δείτε και μόνοι σας:

 1. Νερό.
 2. Κιτρικό οξύ.
 3. Λάδι άγρια ​​σαφράν.
 4. Το έλαιο ηράνθεμου.
 5. Από πικολινικό χρώμιο.
 6. Το συγκρότημα των πρεβιοτικών.
 7. Synephrine 6%.
 8. Εκχύλισμα του μάραθου.
 9. Το εκχύλισμα ρίζας yacon.
 10. Κισσός quadrangularis.
 11. Το συντηρητικό σορβικό κάλιο.
 12. OL>

  Εάν το νερό και το «λεμόνι» ερώτημα είναι περισσότερο ή λιγότερο σαφής, τότε τα υπόλοιπα σημεία θα πρέπει να διαβάσετε περισσότερα. Με την ευκαιρία, ο κατασκευαστής προφανώς ξέχασε να αναφέρει τις χρωστικές στη σύνθεση.

  Λάδι άγριων κρόκου

  Αυτό που λέει είναι:. το εργοστάσιο αφαιρεί τα λιποκύτταρα, την κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται, επιστρέφει την αρμονία, την υγεία και την ενέργεια

  Δεδομένου ότι είναι στην πραγματικότητα η περίπτωση. για να καθαρίσετε τα αιμοφόρα αγγεία και ενισχύει τον καρδιακό μυ, μετασχηματιστική το δέρμα και τα μαλλιά, επιτάχυνση του μεταβολισμού, συμβάλλοντας στην απόσυρση του λίπους από το σώμα

  Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από τα φυσικά έλαια, ψυχρής έκθλιψης, χρησιμοποιώντας το εσωτερικό των 1000 mg ανά ημέρα (μετά το γιατρό ραντεβού). Ήταν το συμπλήρωμα σε κάψουλες που περιέχουν ενδείξεις και αντενδείξεις για τη χρήση, πληροφορίες σχετικά με τη μορφή απελευθέρωσης.

  Επιστροφή στο έλαιο του κρόκου σε Nanosysteme 7. Η ποσότητα της ουσίας στο 1 άγνωστη φιαλίδιο, αλλά λαμβανομένου υπόψη του όγκου των φιαλιδίων – 2,5 ml – Αυτό οδηγεί στο λογικό συμπέρασμα: έλαιο από άγριο σαφράν και τα ευεργετικά του αποτελέσματα στην η «προετοιμασία» παραμένει μόνο ένα όνομα.

  Evening Primrose Oil

  Αυτό που λέει είναι:. Primula σταματά τον σχηματισμό των λιποκυττάρων

  Όπως είναι στην πραγματικότητα:. Αντιοξειδωτικά και ωμέγα-6 είναι τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του φυτού, τα οποία βοηθούν να ανανεωθείτε κύτταρα και να επηρεάσει θετικά εγκεφαλικού ιστού

  Primrose ελαίου δημιουργεί ένα εφιδρωτικό (εφίδρωση) και διουρητική δράση, έχει επούλωσης τραύματος ιδιότητες, χρησιμοποιείται ως μια μεγάλη αποχρεμπτικό για το κρυολόγημα.

  Αν καταναλώνουν αυτό το λάδι τακτικά (π.χ., σε κάψουλες) μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη και τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού επεισοδίου. Είναι γνωστό ότι νυχτολούλουδου κάνει τα αιμοφόρα αγγεία ισχυρότερη, και οι ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση. Η απώλεια βάρους και την καταπολέμηση του λίπους, αυτό το συμπλήρωμα δεν συμμετέχει.

  Complex πρεβιοτικά

  Αυτό που λέει είναι:. το συγκρότημα μειώνει την ποσότητα του σωματικού λίπους

  Δεδομένου ότι είναι στην πραγματικότητα η υπόθεση: τα βακτήρια (σε ορισμένες περιπτώσεις, και μαγιά, τα οποία αποτελούν μέρος του την κοινή ονομασία «πρεβιοτικά) βοηθούν στην καλύτερη έργο των εντέρων, αφού αφαιρεθεί το ερεθισμό, ανακουφίσει φούσκωμα και συμβάλλουν στην ενίσχυση της καρέκλας.

  Η αποτελεσματικότητα των πρεβιοτικών για την απώλεια βάρους δεν είναι αποδεδειγμένη, και η μελέτη των επιπτώσεών τους συνεχίζεται. Ένα από τα πειράματα, η οποία διεξήχθη από Βρετανούς επιστήμονες έδειξε ότι Lactobacillus «rhamnosus», «fermentum» και «amylovorus» βοήθησε να χάσει έως και 8% του βάρους των ανθρώπων με την παχυσαρκία.

  Ωστόσο, οι όγκοι επέστρεψε λίγο μετά την εξαφάνιση των πρεβιοτικών από την καθημερινή διατροφή σας. Η σύλληψη νευροσυστήματος 7 αυτό: ο κατασκευαστής δεν έχει καθορισμένο το είδος των βακτηρίων / ζύμης που είναι μέλη του συμπλόκου. Ίσως πολύ πιο υγιεινό για το σχήμα μπορεί να είναι το γιαούρτι από ένα κοντινό κατάστημα.

  Synephrine

  Αυτό που λέει είναι: Synephrine εκπέμπει ένα σήμα σε σύνολα στάση των θερμίδων (σε ποιον και πού – που δεν κατονομάζονται)

  .

  Πώς πραγματικά είναι: μια ουσία Άχρωμο ανήκει στην ομάδα των αλκαλοειδών, και η κύρια πηγή για την απόκτηση ήταν η φλούδα των εσπεριδοειδών. Εξερευνήστε synephrine ξεκίνησε πριν από έναν αιώνα – στα 20-ες του περασμένου αιώνα. Τότε ήταν δυνατό να καθοριστούν οι επιδράσεις φυσικά.

  Αυξάνει την αρτηριακή πίεση και στενεύει τα τοιχώματα των περιφερικών αγγείων (π.χ., κρυολογήματα), προωθεί την διαστολή των μαθητών, διεγείρει την μήτρα και χαλαρώνει τα έντερα, πράγμα που αποδείχθηκε σε πειραματικά ζώα.

  Μέχρι σήμερα, καμία έγκυρη έρευνα που επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της ουσίας αυτής στην απώλεια βάρους. Synephrine δεν ισχύει για τα εγκεκριμένα συμπληρώματα, έτσι ώστε να χρησιμοποιείται ως συμπαθομιμητική, που είναι, τα μέσα για την τόνωση ορισμένων τμημάτων του νευρικού συστήματος.

  Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, synephrine επιταχύνει το ρυθμό βασικό μεταβολικό (κάνει το σώμα πιο ενεργό να δαπανήσει θερμίδες σε κατάσταση ηρεμίας), εάν πάρετε την ουσία αυτή σε μία δόση των 30 έως 50 mg ανά ημέρα.

  Με την ευκαιρία, η πλειονότητα των διαιτητικών συμπληρωμάτων που περιέχουν synephrine στη σύνθεση έχει κατά μέσο όρο έως 14 mg της ουσίας ανά 1 g του συμπληρώματος. Ποια είναι η δοσολογία φυσικά σε Nanosysteme;

  Κρίνοντας από το μέγεθος των φυσίγγων, άχρωμο ουσίες στη σύνθεση δεν είναι καθόλου ή ποσό της είναι τόσο μικρό ώστε, στην πραγματικότητα, είναι απλά άχρηστο.

  Μάραθο εκχύλισμα

  Αυτό που λέει είναι:. το εργοστάσιο διαπερνά τη μεμβράνη των κυττάρων λίπους και τα διαλείμματα τους από το εσωτερικό

  Πώς πραγματικά είναι:. η Φρούτα μάραθο βοηθά στη βελτίωση της πεπτικής οδού

  Θετική επίδραση στην λειτουργία του πεπτικού συστήματος, αυξάνουν την παραγωγή των γαστρικών υγρών και βελτιώνει τις κινήσεις του εντέρου, ανακουφίζοντας το σώμα από δυσκοιλιότητα. Ο βασικός σκοπός του μάραθου – (. Το πεπτικό σύστημα, τους βρόγχους, κλπ). Για την ανακούφιση σπασμών

  Μάραθο περιέχει βιταμίνη β, C και ανόργανα συστατικά, τα φλαβονοειδή και άλλες βιολογικώς δραστικές ουσίες που μπορούν να ανακουφίσουν τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος (καλμάρω βήχας), βοήθεια ενεργά ενημερώνεται κύτταρα και ακόμη και πάλη με το άγχος, αλλά με την απώλεια βάρους είναι ένα φυτό είναι άνευ σημασίας .

  Το εκχύλισμα ρίζας yacon

  Αυτό που λέει είναι:. yacon καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες, μειώνει την ποσότητα του σωματικού λίπους

  Δεδομένου ότι είναι στην πραγματικότητα η υπόθεση: οι ρίζες του αυτό το αιώνιο παρόμοια εμφάνιση με πατάτα, αλλά έχουν ένα γλυκό αχλάδι γεύση. Συχνά, η ρίζα yacon χρησιμοποιείται ως φυσικό γλυκαντικό και μπορούν να καταναλωθούν ωμά -. Είναι χρήσιμο για την υγεία του σώματος

  Πλούσια χημική σύνθεση έχει μια θετική επίδραση στην καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει τη ροή του αίματος και εμποδίζει την ανάπτυξη των καρδιακών ασθενειών, αθηροσκλήρωσης. Μια άλλη σημαντική λειτουργία της ρίζας είναι να ελέγχει το επίπεδο της χοληστερόλης, γι ‘αυτό συνιστάται για τους διαβητικούς.

  Αν μιλάμε για την απώλεια βάρους, ο ρόλος της ρίζας yacon είναι μικρό, όπως ένα κάψιμο λίπους το κάνει. Ωστόσο, τα φρούτα του είναι χαμηλή σε θερμίδες, καλά – «θα mochegonnah», καθαρίστε τον οργανισμό από σκωρίες και τοξικές ουσίες

  .

  Cissus quadrangularis

  Αυτό που λέει είναι:. Κισσός GBU μετατρέπει σε ενέργεια

  Πώς πραγματικά είναι: το εργοστάσιο ανήκει στην ομάδα των συμπληρωμάτων που παραδοσιακά εφαρμόζονται στη θεραπεία των αρθρώσεων και των οστών. Κισσός χρησιμοποιείται ως θεραπεία για το άσθμα και τις αλλεργίες ακόμη, αλλά η έρευνα σε αποτελεσματικότητά του συνεχίζεται.

  Μια άλλη μεγάλη περιοχή της tsissus εφαρμογής τετράπλευρου – είναι η θεραπεία του μεταβολικού συνδρόμου, το οποίο περιλαμβάνει την ανάπτυξη καρδιακής νόσου ή διαβήτη ως τους κύριους δορυφόρους του υπερβολικού βάρους

  .

  Όπως μελέτες έχουν δείξει ότι Κισσός δεν θεραπεύει, αλλά επιτρέπει να διευκολύνει την κατάσταση του σώματος με την ασθένεια. Μια άλλη μελέτη (που διήρκησε δύο μήνες, και το παρακολούθησαν πάνω από 120 άτομα) δείχνει την ικανότητα των φυτών για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας.

  Κατά τη διάρκεια των συμμετεχόντων πειράματος έλαβαν από του στόματος 1000 mg ημερησίως tsissus, συνδυάζοντας με άλλα θρεπτικά συστατικά όπως το σελήνιο, το χρώμιο και το πράσινο τσάι. Ελαφρώς πραγματικά βοήθησε να μειώσει την ποσότητα του λίπους γύρω από την κοιλιά και να μειωθεί το σωματικό βάρος (τα στοιχεία δεν παρέχονται).

  Μετά την ανάλυση της μελέτης, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι Κισσός quadrangularis έργα μόνο σε συνδυασμό με άλλα συμπληρώματα διατροφής, αλλά ως ανεξάρτητη ουσία είναι ανίσχυροι στην απώλεια βάρους.

  Ως tsissus μεγάλης κλίμακας μελέτη δεν πραγματοποιήθηκε, μπορούμε μόνο να μαντέψει, κάνει το φυτό στην αντιμετώπιση του μεταβολικού συνδρόμου ή δημιουργεί ένα φαινόμενο placebo.

  Το πικολινικό χρώμιο

  Αυτό που λέει είναι:. Το χρώμιο εμποδίζει το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων, «μεταβολικό προγραμματισμό» (όπως άσκοπα μεγάλα λόγια που χρησιμοποιούνται στις ιστοσελίδες Nanosistemy)

  Όπως είναι στην πραγματικότητα: Σχετικά με πριν από 5 χρόνια, η ουσία αυτή έγινε δημοφιλής στο UE μεταξύ των ανθρώπων που νοιάζονται για το σχήμα τους. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι να εξαλείψει την κατάθλιψη και την κακή διάθεση στην απόρριψη των γλυκών.

  Από πικολινικό χρώμιο ήρθε σε μας από την Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη, όπου πάνω από δώδεκα χρόνια ήταν μέγα δημοφιλές από το 2000-ες. Αλλά το 2013 εμφανίστηκε έγκυρες, είναι πολύ μεγάλη και ανεξάρτητη μελέτη απέδειξε τη ματαιότητα του χρωμίου στην μείωση του βάρους.

  Επιπλέον, η έρευνα έχει εκφράσει φόβους για την ασφάλεια του και την ενδεχόμενη καθυστερημένη επιπτώσεις σε περισσότερους ανθρώπους (κυρίως εκείνους που υποφέρουν από υπερβολικό βάρος ή η παχυσαρκία). Μαντέψτε τι συνέβη μετά;

  «Διατροφή» δόξα του χρωμίου άρχισαν να πέφτουν κατακόρυφα, και το «αυτοκίνητο» απούλητα αποθέματα της ουσίας αυτής χύνεται στις αγορές των λιγότερο αναπτυγμένων χωρών, μεταξύ των οποίων ήταν UE. Εδώ αρχίζει το πιο ενδιαφέρον, επειδή το χρώμιο πιστώνεται με απίστευτες ιδιότητες!

  Για παράδειγμα:

 • ρυθμίζει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα?
 • μειώνει την λαχτάρα για γλυκά τρόφιμα?
 • ρυθμίζει τις μεταβολικές διαδικασίες?
 • αυξάνει τη μυϊκή μάζα?
 • εξαλείφει το αίσθημα της πείνας, κλπ.

Για την πραγματικότητα από τα παρακάτω ισχύει μόνο για το πρώτο στοιχείο είναι το πικολινικό χρώμιο σε μικρές δόσεις βοηθάει πραγματικά την ινσουλίνη για να «έλθει σε επαφή» με γλυκόζη, έτσι ώστε να συνταγογραφείται σε ανθρώπους που πάσχουν από διαβήτη τύπου 2. Αλλά δεν είναι τόσο απλό, αν δει κανείς πολλές μελέτες.

Ένα από τα χρωμίου μειώνει την ποσότητα της ζάχαρης, διατηρώντας την φυσιολογική αντίδραση του σώματος στην ινσουλίνη (όταν χρησιμοποιείται σε 200 mcg της ουσίας ημερησίως για 3 μήνες). Δεύτερον, το επίπεδο του σακχάρου στους διαβητικούς που πήρε χρωμίου από 3 μήνες ή περισσότερο, δεν αλλάζουν.

Μια τρίτη μελέτη που διεξήχθη σε υγιείς ανθρώπους (πάνω από 400 συμμετέχοντες) και διαπίστωσε ότι το χρώμιο δεν επηρεάζει το επίπεδο του σακχάρου και «σχέσεις» του με ινσουλίνη. Οι επιστήμονες κατέληξαν στο λογικό συμπέρασμα: μόνο μερικοί άνθρωποι με διαβήτη μια ουσία μπορεί να είναι χρήσιμο

.

Neurosystem 7 τη στιγμή που οι προσφορές ενισχυτή στην καλύτερη άχρηστα πράγματα. Ένα άτομο που πάσχει από παχυσαρκία και ο διαβήτης, δεν θα βοηθήσει να ομαλοποιήσει την κατάσταση του όγκου των μικροσκοπικών «μπουκάλι» με μια άγνωστη ποσότητα χρωμίου.

Συντηρητικό σορβικό κάλιο

Τι λένε γι ‘αυτόν το νευροσυστήματος 7:. Τίποτα

Όπως πραγματικά είναι: στη συσκευασία διαφόρων προϊόντων το συντηρητικό αυτό αναφέρεται ως E202 και ισχύουν για την καταστολή των βλαβερών μικροοργανισμών (μύκητες, βακτήρια). Αλλά σε αυξημένες ποσότητες σορβικού καλίου μπορεί να αναστέλλουν και υγιή εντερική μικροχλωρίδα.

Σε γενικές γραμμές, αυτό το συμπλήρωμα είναι ακίνδυνο για την υγεία σας, αλλά τα προϊόντα που την περιέχουν δεν συνιστώνται για χρήση για τις έγκυες γυναίκες. «Υπερδοσολογία» οδηγεί σε παρενέργειες όπως ρέψιμο, ναυτία, διάρροια ή αντιστρόφως, δυσκοιλιότητα.

Η σύνθεση της Nanosistemy εξαιρετικά αμφίβολο, επειδή ο κατασκευαστής και πολλοί πωλητές δίνουν για αποτελεσματικά μέσα χρωματισμένο νερό με θρεπτικά συστατικά σπάνιο στη δοσολογία (και τα περισσότερα από αυτά έχουν παρενέργειες ότι η απώλεια βάρους δεν χρειάζεται καν επικάλυψη).

Τι λέει η συσκευασία νευροσυστήματος 7;

καταναλωτή

Κατ ‘αρχάς, για το πόσο προσεκτικά ο κατασκευαστής αυτού του εργαλείου εργάστηκαν για το συμπύκνωμα τροφίμων μέγιστο αγώνα για την παρασκευή ενός ροφήματος της παρούσας ιατρική συμπλήρωμα.

Θα έχει επίσης μια μορφή απελευθέρωσης Nanosistemy, και τους κανόνες δοσολογία και εισδοχής. Επεσήμανε ακόμη και μια λίστα με σύντομη αντενδείξεων, αλλά ξέχασε να έκθεση σχετικά με τις ενδείξεις για χρήση!

Για εκείνους που δημιούργησαν μια «έξυπνη φόρμουλα»; Για ανθρώπους που σκόραρε μέχρι 5 κιλά επιπλέον βάρος; Για τα άτομα με υπερβολικό βάρος; Ή για όσους είναι παχύσαρκοι; Ίσως το «συμπλήρωμα» έχει ως στόχο να αποτρέψει αύξηση του σωματικού βάρους;

Ωστόσο, όλα τα κλείνει μόνο τη διαφήμιση, την τοποθέτηση νευροσυστήματος όπως Bud για να κάψετε λίπος, το οποίο «δεν έχει ανάλογα στον κόσμο.» Προφανώς, το πιείτε όλους και άπαχο, και πλήρη.

Μια περίεργη λεπτομέρεια είναι η μέθοδος παρασκευής του ποτού: «Οι ενήλικες λαμβάνουν 1 αμπούλα την ημέρα, ανεξάρτητα από το γεύμα.» Αν οι οδηγίες του κατασκευαστή έχει επικεντρωθεί σε ενήλικες, κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να είναι συστάσεις / απαγόρευση για τα παιδιά; Δυστυχώς, δεν ήταν.

Με την ευκαιρία, η εντολή να «ουράνιο τόξο» εργαλείο επαναλαμβάνει την επιγραφή στη συσκευασία. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα απλό κομμάτι χαρτί που ισχυρίζεται ότι είναι ονομάζεται «εγχειρίδιο» για την αξιοπιστία του αγοραστή.

Όλα τα άλλα, και τη σύνθεση των νευροσυστήματος 7 ήταν ένα στερεό αλιευμάτων. Ο κατασκευαστής δεν ήθελε να ορίσετε μια προβιοτική σύνθετη και, όσον αφορά το χρώμιο ήταν ακόμη πιο ανεύθυνο, δεν θέτει ημερήσια τιμή του σχετικά με το περιεχόμενο της ουσίας στο φιαλίδιο.

Ο αγοραστής μπορεί να σκεφτεί μόνο ως προς το γιατί οι πληροφορίες στη συσκευασία ήταν κακή. Ίσως ο λόγος για αυτό έχει γίνει το ελάχιστο περιεχόμενο των δήλωσε ουσιών, η οποία καταργεί την ανάγκη κατά κάποιο τρόπο να τα ονομάσει. Ίσως, η εφευρετική σύνθεση είναι σχετικό μόνο για τον χρήστη, αλλά όχι στο συμπύκνωμα.

Ποιος πουλάει Neurosystem 7 και πόσο είναι αυτό;

ασχολούνται με την πώληση απατεώνες – όποιος θέλει να κερδίσει γρήγορα χρήματα με δόλο, και εξαφανίζονται το ίδιο γρήγορα από το οπτικό πεδίο. Οι ιστοσελίδες που πωλούν αυτό το «συμπλήρωμα», όπως δίδυμα είναι επαναλαμβανόμενη, έχει κάνει στο ίδιο μοτίβο.

Το δίκτυο έχει δεκάδες από αυτούς, αλλά το καθένα από αυτά αυτοαποκαλείται «επίσημη». Κάθε ένα από αυτά προσφέρει τρελών εκπτώσεις για νευροσυστήματος – μόνο … ανά φιαλίδιο αν έχετε αγοράσει ένα μάθημα επτά ημερών. Απλά μαθηματικά:. 7 x 149 = 1043 του ρουβλίου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με βάση άχρηστη συμπύκνωμα τροφίμων

Αυτό συνιστάται η διάρκεια φυσικά είναι ελάχιστο 4 εβδομάδες. Στην πραγματικότητα, θα χάσετε 4 χιλιάδες ρούβλια αντί για 149, το οποίο είναι τόσο ελκυστική λέει είναι (στο 97% των περιπτώσεων ο Υπεύθυνος πείθει τον πελάτη να αγοράσει το πλήρες πρόγραμμα για να σίγουρα να χάσουν βάρος).

Τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε; Τα χρήματα για την πλήρη πορεία, αν και μικρό, αλλά δεδομένης της άγνωστης σύνθεσης και δοσολογίας όλων των συστατικών πολύ πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά χάσουν βάρος μόνο εδώ πορτοφόλι. Με την ευκαιρία, η «λάσπη» μέρος του Nanosistemy και παραπλανητικές εκπτώσεις είναι μόνο η αρχή. Πηγαίνετε με τα μούρα.

Καλές κριτικές για νευροσυστήματος – από πού προέρχονται, αν το συμπλήρωμα είναι άχρηστο

;

Στην αρχή του άρθρου αναφέραμε τα σχόλια εκείνων που έχουν καταφέρει να χάσουν βάρος σημαντικά με τη χρήση «έξυπνων τύπο». Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το βίντεο για την απώλεια βάρους. Slim και οι νεότεροι γυναίκα που προσπαθεί σε ένα τεράστιο ρούχα μέγεθος που ταιριάζει της ήταν πριν από δύο μήνες (ίσως ένα μήνα, επειδή νευροσυστήματος υπόσχεται γρήγορη απώλεια βάρους)

Τι θα μπορούσε να πει περισσότερα εύγλωττα ακόμα και τους πιο δύσπιστους πελάτες ότι «έξυπνο» τύπο λειτουργεί τέλεια; Εντυπωσιακό βίντεο ενισχύει τις απόψεις των διαιτολόγων και διατροφολόγων – ας αυτοί οι χαρακτήρες είναι φανταστικά, αλλά φαίνονται και να πω ότι είναι πραγματικά: εδώ είναι η φωτογραφία, εδώ είναι τα λόγια τους. Δεν είναι αυτό αρκετό;

Για να είναι πιο πειστική στο τέλος πώλησης «κομπάζει» απατεώνες τοποθετούν τα πιστοποιητικά τα οποία δεν είναι δυνατόν ακόμη και με ένα μεγεθυντικό φακό για να δείτε την αλήθεια για Nanosysteme 7, η ουσία των οποίων – συμπύκνωμα τροφίμων, άχρωμη ουσία, γεμιστά με βαφές.

Αλλά πίσω στη θέση βίντεο σε ορισμένες ιστοσελίδες Nanosistemy. Τι συμβαίνει με αυτόν; Από τη μία πλευρά, όλα είναι καλά – αυτό είναι μια πραγματική γυναίκα που πραγματικά κατάφερε να χάσει 60 κιλά. Θα δείτε να προσπαθεί για παλιά ρούχα, αποδεικνύοντας το αποτέλεσμα της απώλειας βάρους.

Από την άλλη πλευρά, είναι ξεδιάντροπη εξαπατήσει. Στην ανασκόπηση αυτή δεν θα ακούσετε τη λέξη «νευροσυστήματος 7», «κόκκινο φιαλίδιο» ή «πνευματική φόρμουλα», επειδή η αρχική έκδοση των απατεώνων πήρε μόνο το μέσο του βίντεο.

Στις αρχές του αρχικού χαρακτήρα της ταινίας – το όνομά της είναι η Τζούλια λέει πόσα κιλά ζύγιζε κατά την πρώτη επίσκεψη στο «Δρ Bormental» και οι αριθμοί μετοχών δίκαιη: Να απαλλαγούμε από 60 κιλά υπέρβαρος πήρε 8 μήνες σκληρής δουλειάς. Εκτός από τα προφανή συμπεράσματα σχετικά με νευροσυστήματος είναι οι απατεώνες είναι τώρα πολύ τεμπέλης!

Με την ευκαιρία, η αρχική της παρούσας γνωμοδότησης αποσύρθηκε πάνω από 5 χρόνια (το 2014), και δημοσιεύτηκε στο youtube κανάλι της απώλειας βάρους κλινική «Δρ Bormental». Μην πιστεύετε τις κενές υποσχέσεις των συμπληρωμάτων διατροφής, ειδικά με τέτοια ισχυρή δηλώσεις, όπως και η «πνευματική» του συμπυκνώματος αδυνατίσματος.

Πλήρης εκπαίδευση: τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά συμπληρώματα διατροφής για την απώλεια βάρους

;

Η ποικιλία των προσθέτων τροφίμων στην αγορά UE είναι μέσα από την οροφή, και για την παραγωγή τους, όπως είδαμε, ο καθένας μπορεί, κάθεται σε μια ζεστή αίθουσα Νο 12. Στη θέα του επόμενου καινοτομία, να δώσουν προσοχή στην οι λεπτομέρειες της πρότασης.

Γίνετε για μισή ώρα το πραγματικό kicker, η οποία εξετάζει προσεκτικά τη συσκευασία και ελέγχει το συμπλήρωμα για «ικανότητα» και, εάν είναι απαραίτητο, να βρει σφάλμα με την αυθεντικότητα των διθυραμβικές κριτικές.

Κατά την αγορά, να δώσουν προσοχή στην ιδιαίτερη:

 • η σύνθεση του συμπληρώματος και οι αξιούμενες συστατικά οι υποσχέσεις διαφήμιση?
 • οδηγίες εγγραφής (ενδείξεις / αντενδείξεις – ένα χωρίς το άλλο δεν είναι)?
 • οι επαφές του κατασκευαστή (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail – η απάτη δεν είναι πλήρες «σύνολο»)?
 • πιστοποιητικά και άλλα έγγραφα ως απόδειξη της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των συμπληρωμάτων διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή (εάν δεν μπορεί κανείς να τα διαβάσει – τρέχει από μια τέτοια πωλητή)

.

Δώστε προσοχή στο γεγονός ότι πωλούν το συμπλήρωμα. Είναι δυνατόν να το αγοράσει σε ένα φαρμακείο στο σπίτι ή να βρείτε στο φαρμακείο κλινικών απώλεια βάρους; Αν κάποια άλλη καινοτομία διαθέσιμα για αγορά αποκλειστικά στο διαδίκτυο και μόνο μετά από μια κλήση επιστροφής από το διευθυντή πωλήσεων, το πιθανότερο είναι ένα ψεύτικο.

Η πιο αξιόπιστη προστασία από θαυματουργή συμπληρώματα που υπόσχονται για μια εβδομάδα για να κάψετε λίπος στις πλευρές, είναι μια κατάλληλη διατροφή και την κοινή λογική.

Για να επιτευχθούν απτά αποτελέσματα απώλειας βάρους αρκετό για να πάει σε μια σωστή διατροφή, έχουν ένα ημερολόγιο θερμίδες και να αναγκάσει περιοδικά το σώμα για να εκτελέσει χρήσιμες ασκήσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, οποιαδήποτε BAD εκπομπή “wow” αποτέλεσμα.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...