Νέα

MagnuFuel – τιμή, απόψεις, πού να αγοράσουν, σχόλια,

Οικονομική MagnuFuel καυσίμου είναι ένα διαζύγιο ή τεχνογνωσία, δίνοντας τη δυνατότητα πραγματικές οικονομίες; Η συζήτηση για το θέμα αυτό δεν παύει ακόμη και για ένα λεπτό. Ας είναι εσύ και εγώ σκαλίζω τις συζητήσεις και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είναι μια συσκευή για την εξοικονόμηση καυσίμων και μπορεί να κάνει MagnuFuel με τα χέρια τους.

Η αρχή της λειτουργίας των οικονομιών MagnuFuel

Πριν να διαφωνούν για την αποθήκευση του προϊόντος, είναι σημαντικό να καθορίσει την αρχή της λειτουργίας του. Το προϊόν αποτελείται από 2 μαγνητών, η παραγωγή των οποίων χρησιμοποιήθηκε κράμα νεοδυμίου (Nd), σίδηρο (Fe), και βόριο (Β). Αλληλεπίδραση, δημιουργούν ένα μαγνητικό πεδίο υψηλής συχνότητας, το οποίο διασπά τις μοριακές αλυσίδες του άνθρακα στο καύσιμο του μικρού μεγέθους σωματιδίων:. Η διαδικασία της ενεργοποίησης

Τ0 του ταλαντούμενο μαγνητικό πεδίο επιρροής επί μίγμα άνθρακα, περιοδικά συρρικνώνεται και να διευρυνθούν, προκαλώντας τα άτομα δημιουργούν ένα μοριακό πλέγμα. Η διαδικασία δεν περιλαμβάνει τον εμπλουτισμό του μείγματος με οξυγόνο, όταν μειώνεται καύσιμο οκτανίων: ντήζελ ή βενζίνη, και έτσι δεν υπάρχει πλήρη καύση. Το κύκλωμα εργασίας των οικονομιών των καυσίμων, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες του πράσινου στυλ της εταιρείας, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει άψογα με το πρόβλημα της μείωσης του αριθμού οκτανίων των καυσίμων.

Επίσης με βάση την αρχή της μαγνητικής επιδράσεις με ομαδοποίηση των ατόμων άνθρακα χωρίσουν μεταξύ τους.

Επίσης, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι το πραγματικό θέμα της μείωσης των εκπομπών βλαβερών ουσιών στην ατμόσφαιρα.

Οφέλη για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων MagnuFuel

Παρουσιάζοντας οι κατασκευαστές προϊόντος ισχυρίζονται ότι η εγκατάσταση τύπο οικονομικότερη καυσίμου καρχαρία καυσίμων ή MagnuFuel σε αυτοκίνητα παίρνουμε ένα εγγυημένο 20% εξοικονόμηση καυσίμων σε αυτοκίνητα, ανεξάρτητα από το ποια συστήματα μετάδοσης κίνησης είναι κάτω από την κουκούλα:. Το ντίζελ ή βενζίνη παραλλαγή

Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων εξαφανίζεται μετά την εγκατάσταση των εξαρτημάτων RAID της κατασκευής της μονάδας ισχύος. Αυτό συνεπάγεται σημαντική εξοικονόμηση τεχνικών πετρελαίου. Η παρουσίαση αναφέρθηκε επίσης στην αύξηση της ισχύος του κινητήρα. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργία του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής στο καθεστώς των αρνητικών θερμοκρασιών.

Ένα άλλο από τα πλεονεκτήματα που μπορείτε να πάρετε:

  1. Προστασία του κινητήρα από την κακή ποιότητα της βενζίνης ή / και καυσίμων ντίζελ.
  2. Η αύξηση των αποστάσεων τρέχει από την πλήρωση με γέμιση.
  3. Βελτίωση της αποτελεσματικότητας του κινητήρα περίπου 5 ίππους.
  4. Σημαντική εκφόρτωση της μπαταρίας.
  5. σύστημα ισοπεδωτική, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι ειδικοί λένε ότι οι οδηγοί να πάρετε μια μείωση στην κατανάλωση καυσίμου αμέσως μετά την εγκατάσταση.

Οδηγίες εγκατάστασης MagnuFuel

Μετά την ανάγνωση της ωδή στο προϊόν, οι αισιόδοξοι και οι σκεπτικιστές, κατά πάσα πιθανότητα, θέλετε να το δοκιμάσετε. Οικονομική μαγνητική καυσίμων προφύλαξη μία απαιτούνται για να τον επικρίνουν, άλλοι για να πάρετε κάποιες αποταμιεύσεις των ιδίων κεφαλαίων του.

Όσον αφορά την εγκατάσταση των φωτιστικών μπορείτε να πάτε διαφορετικούς τρόπους:

  • για να αναθέσει τους επαγγελματίες της εγκατάστασης?
  • αποδίδουν μαγνητική οικονομικό καύσιμο χέρια τους.

Στη δεύτερη περίπτωση, 2 μαγνήτης νεοδυμίου ημικυκλικό σχήμα συναρμολογείται επί του σωλήνα καυσίμου, και την ταινία ελέγχου. Μαγνήτες θα πρέπει να τοποθετούνται απέναντι από το άλλο, και για την αξιοπιστία να τραβήξει πλαστικά κλιπ, αφήνοντας ένα άκρο 5 mm. Αυτό θα ήταν να εγκαταστήσετε το Shark καυσίμου ή MagnuFuel αρκετό 10-15 λεπτά.

Πού μπορώ να αγοράσω MagnuFuel

προϊόντων για την οικονομία καυσίμου, μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας από τον κατασκευαστή στην επίσημη ιστοσελίδα. Ποια θα σας ζητήσει να πάτε σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα και να εκτελέσει μια σειρά από απλά βήματα:

  1. Αφήστε τα στοιχεία σας (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο).
  2. για να καθορίσετε τον αριθμό τηλεφώνου για σχόλια.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα καλέσει τον φορέα με τον οποίο μπορείτε να συμφωνήσουν σε όλα τα θέματα. Και, επίσης, να καταλάβω τις λεπτομέρειες πληρωμής και αποστολής.

Είναι δυνατόν να κάνουν με τα χέρια τους MagnuFuel

οικονομία καυσίμου συσκευής μπορούν να γίνουν και βιοτεχνικά. Έχετε δύο επιλογές.

Στην πρώτη περίπτωση θα χρειαστείτε δύο μαγνήτες ημικυκλικό σχήμα. Προτεραιότητα δίνεται σε μαγνήτες νεοδυμίου – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σκληρό δίσκο του προσωπικού υπολογιστή. Μισά του μαγνήτη καλύπτεται σε σωλήνα καυσίμου και στερεώστε τη μονάδα χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ταινία ή πλαστικούς συνδετήρες.

Η δεύτερη επιλογή είναι η χρήση του σπασμένου δακτυλίου των μαγνητών σε σίδηρο. Στο σπίτι, το πιθανότερο, υπάρχουν ανεπιθύμητο ήχο του ηχείου, στην οποία ακριβώς υπάρχει ανάγκη μαγνήτη.

Οι εμπειρογνώμονες MagnuFuel

Απόψεις των εμπειρογνωμόνων διαιρέθηκαν εξίσου. Μερικοί βασίζονται σε στοιχειώδεις νόμους της φυσικής λένε ότι για μια ρήξη των μορίων, ή μάλλον τη σύνδεσή τους με τη δύναμη είναι αρκετές φορές μεγαλύτερο από το μαγνητικό πεδίο.

Το άλλο μέρος των ειδικών υποστηρίζει ότι η διαδικασία της άρσης δυνατόν. Ως εκ τούτου, η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Αν αυτή είναι η περίπτωση είναι έτσι, τότε ο Δημιουργός αξίζει ένα βραβείο Νόμπελ.

Αλλά, φυσικά, η καλύτερη απάντηση αυτή αμφιλεγόμενο ζήτημα έχει μόνο να αναπτύξει την προσωπική γνώμη του μετά την εγκατάσταση MagnuFuel και δοκιμές.

Η αναθεώρηση αξιολογήσεις τους οδηγούς MagnuFuel

Οικονομική MagnuFuelFuel – απάτη, δηλώνει το τμήμα των οδηγών. Ίσως δεν έχουν λάβει τα οφέλη που τους είχαν υποσχεθεί από τους προγραμματιστές. Υπάρχει κερδοσκοπία ότι οι οδηγοί έχουν την αγορά του προϊόντος από τον επίσημο κατασκευαστή, αλλά προτιμούν την κινεζική έκδοση, οι κατασκευαστές που χρησιμοποιούν τα συμβατικά μαγνήτες, ενώ στην αρχική διατίθενται νεοδυμίου. Τακτική (σίδηρος) μαγνήτες δεν θα φέρει την αναμενόμενη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Προσφέρουμε συντομογραφία εκδόσεις της ανατροφοδότησης των οδηγών, τόσο αρνητικές όσο και θετικές.

Πολλές από τις κριτικές για το προϊόν είναι θετική, αλλά θα πρέπει να λάβει μια απόφαση: να αγοράσει ή όχι οικονομική. Σκεφτείτε ότι στο τέλος θα έχετε την ικανοποίηση της αγοράς ή άλλης φούσκας.

Τυχόν σχόλια και τις απόψεις των «ειδικών» δεν θα αντικαταστήσει ένα ανεξάρτητο issledovani. Απλά αγοράζουν οικονομική δυνατόν να μιλάμε για την αποτελεσματικότητα της συσκευής ή αρνητική εμπειρία.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...