Υγεία

GenBrain – τιμή, πού να αγοράσουν, το αρχικό

Τι είναι Genbrain;

Κλήση ίδιο το υπ ‘αριθμόν ένα γνωστική ενίσχυση συμπλήρωμα, Genbrain έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εκτελεί εξαιρετικά καλά όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι μπορεί να δώσει ώθηση στη νοημοσύνη και την παραγωγικότητα, καθώς και την ενίσχυση της εστίασης και της μνήμης χρησιμοποιώντας αυτό που περιγράφει ως 100 τοις εκατό όλα-τα φυσικά συστατικά.

Ισχυρισμός ότι έχουν πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια φιάλες, ο κατασκευαστής δηλώνει ότι Genbrain αυξάνει την ταχύτητα επεξεργασίας και την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου χωρίς τη χρήση ΓΤΟ, γλουτένη, ή η καφεΐνη. Μπορούν επίσης να αναφέρουμε ότι ο τύπος που χρησιμοποιείται στο προϊόν είναι εξαιρετικά ασφαλής και προστατευτικός του εγκεφάλου.

Genbrain περιγράφεται ως ένα υψηλής συγκέντρωσης νοοτροπική τύπου στην ιστοσελίδα της, με ισχυρισμούς ότι μπορεί πραγματικά να «αυξήσει τη δύναμη» των νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο. εν συντομία Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι νοοτροπική συμπληρώματα είναι και πώς λειτουργούν γενικά μέσα στο μυαλό να προσφέρει παρόμοια οφέλη με αυτά που περιγράφονται παραπάνω.

Η κατανόηση νευροπροστατευτική Συμπληρώματα

συμπληρώματα νευροπροστατευτική όπως Genbrain έχουν στην αγορά εδώ και χρόνια, και αν και υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά είδη μέσα στο γενικό κατηγορία, ο όρος ισχύει πραγματικά σε οποιοδήποτε σκεύασμα που υποστηρίζει την ενίσχυση της γνωστικής λειτουργίας με κάποιο τρόπο. Πώς τα καταφέρατε; Για να δοθεί απάντηση στο ερώτημα αυτό, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά προς τα μέσα στο δικό μας μυαλό.

Για όλους προόδους της σύγχρονης επιστήμης τα τελευταία χρόνια, ο ανθρώπινος εγκέφαλος εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο περίπλοκη και μυστηριώδη θαύματα του φυσικού κόσμου. Στην πραγματικότητα, αυτό που ξέρω γρατσουνιές μόνο την επιφάνεια του τι πραγματικά συμβαίνει σε καθημερινή βάση σε σας που είστε κάνετε.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μέχρι και 100 δισεκατομμύρια νευρικά κύτταρα μέσα στο μυαλό, το οποίο θα αναφέρονται ως νευρώνες. Γνωρίζουμε επίσης ότι τα κύτταρα αυτά έχουν τη θαυματουργή ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους. Το κάνει αυτά με τη χρήση ηλεκτροχημικών σημάτων που αναφέρονται ως νευροδιαβιβαστές.

Αν και το «πώς» τείνει να διαφέρει από μάρκα σε μάρκα, nootropics γενικά αξίωση να αλλάξει ή να αυξήσει το πώς συμπεριφέρονται τα σήματα αυτά. Ίσως η πιο άμεση διαδρομή προς την κατανόηση του τρόπου Genbrain θα μπορούσε να επηρεάσει το μυαλό θα ήταν να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα συστατικά του για να καθορίσει τι έχουν αποδειχθεί για να κάνετε όταν καταναλώνονται από το στόμα. Στην επόμενη ενότητα, θα κάνουμε ακριβώς αυτό.

Genbrain Συστατικά & amp? Πιθανές Παρενέργειες

Στην ιστοσελίδα του προϊόντος, είμαστε δείξει ότι περιλαμβάνει τέσσερα βασικά συστατικά: Bacopa monnieri, φυσικό Βινποκετίνης, ginkgo biloba, και ακετυλο-L-καρνιτίνη . Προσπαθήσαμε να φτάσουμε στην εξυπηρέτηση του πελάτη για να επιβεβαιώσει ότι αυτό ήταν μια πλήρης λίστα, αλλά μιλώντας με τρεις διαφορετικούς παράγοντες, ένας μας είπε ότι ήταν η πλήρης φόρμουλα, ένα μας είπε ότι δεν ήταν και τότε μας απευθύνεται σε μια ιστοσελίδα για ένα διαφορετικό προϊόν. Το τρίτο είπε ότι χρειάζεται να έχετε λογαριασμό για να έχετε ερωτήσεις απαντηθούν.

Σε τελική ανάλυση, δεν ήταν εφοδιασμένο με μια οριστική απάντηση, ούτε και κανένα από τους παράγοντες είναι σε θέση να μας δώσει κάποια εικόνα για τις ποσότητες συγκέντρωση αυτών των συστατικών. Χωρίς αυτά τα κρίσιμα κομμάτια των πληροφοριών, δεν μπορούμε να αξιολογήσει πλήρως και με ακρίβεια την αποτελεσματικότητα Genbrain του, ούτε μπορούμε να ευθύνονται για όλες τις πιθανές παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν κατά τη χρήση του.

Με βάση το τι έγκυρες πηγές, όπως WebMD, Examine.com και την Κλινική Μάγιο έχουν να πουν για αυτές τις τέσσερις ουσίες, ωστόσο, τρεις από αυτούς κάνουν δείχνουν κάποια στοιχεία για την υποστήριξη της νοητικής λειτουργίας:

 • Bacopa monnieri: Κάποιες έρευνες έχουν δείξει ότι η λήψη 300 mg εκχυλίσματος Bacopa την ημέρα μπορεί να έχουν κάποιο μέτρο των επιπτώσεων στη μνήμη και την ταχύτητα σκέψης σε υγιείς, ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας
 • .

 • Ginkgo biloba: Ginkgo έχει αποδειχθεί ότι είναι σε θέση να βελτιώσει ελαφρά τη μνήμη, την ταχύτητα της σκέψης, και προσοχή σε υγιείς ενήλικες όταν λαμβάνεται σε δόσεις των 120-240 mg ανά ημέρα
 • .

 • L-καρνιτίνη: Η ουσία αυτή έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνουν δυνητικά προβλήματα μνήμης σε ηλικιωμένα άτομα όταν λαμβάνεται σε δόσεις των 1500-2000 mg ημερησίως

.

Ενώ μερικά σημεία δεδομένων για Βινποκετίνης είναι δυνητικά ευεργετική για τη μνήμη, καθώς, WebMD αναφέρει ότι δεν υπάρχει επί του παρόντος επαρκή αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό. Είναι αισιόδοξος ότι και τα τέσσερα από αυτά τα συστατικά είναι συνδεδεμένη με τα οφέλη της μνήμης, αλλά και πέρα ​​από αυτές, καμία από τις παραπάνω πηγές που αναφέρονται οποιαδήποτε σχέση με μια ώθηση στη συνολική νοημοσύνη ή την παραγωγικότητα.

Διαφήμιση

Επιπλέον, χωρίς να γνωρίζει πως οι ποσότητες δόσεως χρησιμοποιούνται σε Genbrain line up με τα αποτελέσματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, δεν μπορούμε να πούμε ότι θα αντιμετωπίσετε κάποιο από τα ίδια αποτελέσματα από τη χρήση ίδιοι το προϊόν. Από την άποψη των παρενεργειών, ευτυχώς τίποτα σοβαρό υποδείχθηκε από οποιαδήποτε από τις παραπάνω πηγές, αν και αρκετές δευτερεύουσες παρενέργειες ήταν, μεταξύ των οποίων:

 • Bacopa:. Αυξημένη κινήσεις του εντέρου, κράμπες στο στομάχι, ναυτία, ξηροστομία, και κόπωση
 • Ginkgo: στομαχικές διαταραχές, κεφαλαλγία, ζάλη, δυσκοιλιότητα, δυνατού κτύπου της καρδιάς, και αλλεργική δερματική αντίδραση s
 • .

 • L-καρνιτίνη: στομαχικές διαταραχές, ναυτία, έμετο και ανησυχία. Μπορεί να προκληθεί μια «απίθανος» οσμή των ούρων, της αναπνοής, και τον ιδρώτα.
 • Βινποσετίνη:. Στομαχικός πόνος, ναυτία, διαταραχές ύπνου, πονοκέφαλος, ζάλη, νευρικότητα, και έξαψη του προσώπου

Δεν δόσεις όριο αναφέρθηκαν από WebMD ή Examine.com για το πότε αυτές οι συνέπειες γίνονται πιο πιθανό, αλλά επειδή βλέπω ότι δεν έχουμε ποσά συγκέντρωση τύπου ανεξάρτητα, μπορεί να θέλετε να ελέγξετε με το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό (ή οποιοδήποτε ) συμπλήρωμα για πρώτη φορά.

Genbrain Τιμολόγηση & amp? Επιστρέψτε την πολιτική

Από αυτό το γράψιμο, Genbrain ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω του κατασκευαστή στο διαδίκτυο. Διατίθεται σε τρία βασικά πακέτα:

 • Ενιαία μπουκάλι: $ 49.99 + $ 9.95 στέλνοντας αμοιβή & amp? $ 10 ταχυδρομείο-στην επιστροφή
 • Τρεις φιάλες: $ 129.00 + δωρεάν αποστολή & amp? $ Τις 30 ταχυδρομείο-στην επιστροφή
 • Πέντε φιάλες: $ 198.00 + δωρεάν αποστολή $ το 50 ταχυδρομείο-στην επιστροφή

Ανεξάρτητα από το πακέτο που θα επιλέξετε, θα λάβετε επίσης ένα πιστωτικό υπόλοιπο, $ 15, με την αγορά σας. Οι όροι καθορίζουν, επίσης, ότι κάθε παραγγελία έρχεται με μια 60-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων, μείον τυχόν αμοιβές ναυτιλίας και χειρισμού. Θα πρέπει επίσης να υποχρεωθεί να καταβάλει πρόσθετα τέλη για να πάρει το προϊόν πίσω στον κατασκευαστή. Για να ξεκινήσετε μια επιστροφή, θα πρέπει να φτάσει στην εξυπηρέτηση του πελάτη σε …

Αγορά νοοτροπικό Συμπλήρωμα Παρόμοια με Genbrain

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από νοοτροπική συμπληρώματα διαθέσιμα στο διαδίκτυο σήμερα. Εδώ στο Highya, έχουμε αναφερθεί στις εκατοντάδες από αυτά τα χρόνια, και ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι έχουμε καρφωμένο κάτω από μια σταθερή διαδικασία για τον καθορισμό ποια αξίζει το χρόνο σας, και τα οποία δεν είναι. Έτσι, αν ψάχνετε για μια αποτελεσματική νοοτροπική προϊόντος, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Αποφασίστε τι χρειάζεστε πραγματικά.

Αν είστε όπως πολλοί άλλοι, ίσως να αναζητούν μια νοοτροπική συμπλήρωμα επειδή αισθάνεστε ότι δεν είστε σε θέση να πάρει ό, τι γίνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας που θα πρέπει να. Σε όλο και πιο ταραχώδη ζωή μας, μπορεί να είναι πολύ εύκολο να αισθάνονται αυτόν τον τρόπο, και αυτό καθιστά τα προϊόντα που κάνουν τις υποσχέσεις της υπερπλήρωσης ψυχική σας δυνάμεις μια πολύ συναρπαστική προοπτική πράγματι.

Αν και αυτά τα προϊόντα μπορεί να βοηθήσει σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν από την προσφυγή σε εξωτερική προϊόντα.

2. Σκέφτονται κριτικά σχετικά με τους ισχυρισμούς πυρήνα ενός προϊόντος.

Πολλές φορές μπορούμε να βρούμε ένα προϊόν που φαίνεται ενδιαφέρον και αμέσως να πάρετε ενθουσιασμένος για τις δυνατότητές της χωρίς πρώτα να κάνει ένα βήμα πίσω και λογικά αποσυσκευασία τους ισχυρισμούς του. Εάν παρέχονται πληροφορίες για τα συστατικά, να είστε βέβαιος να ελέγξει έξω έγκυρες πηγές, όπως WebMD και Examine.com για να δούμε τι έχουν να πουν για τις ουσίες που χρησιμοποιούνται.

Αν οι αξιώσεις ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, και δεν υπάρχουν πληροφορίες συστατικό που αναφέρονται οτιδήποτε άλλο, να είστε προσεκτικοί? αυτά τα είδη των προϊόντων που δεν παίρνουν αξιολογηθεί από το FDA για την αποτελεσματικότητά τους, πριν από την είσοδο στην αγορά.

3. Γνωρίστε όλες τις λεπτομέρειες πριν από την είσοδο σε σας πληροφοριών πιστωτικών καρτών.

Με βάση την προηγούμενη εμπειρία μας, έχουμε διαπιστώσει ότι πολλά προϊόντα που είναι παρόμοια με Genbrain προγράμματα χαρακτηριστικό autoship που μπορεί να καταλήξει σας μεγάλα χρηματικά ποσά, αν δεν είστε προσεκτικοί. Πολλοί από τους αναγνώστες μας έχουν μιλήσει για σύγχυση ή περιοριστικές πολιτικές επιστροφής, ώστε να είστε σίγουροι ότι έχετε όλες αυτές τις λεπτομέρειες κάτω πριν από την ανάθεση μιας συγκεκριμένης μάρκας με τα hard-earned χρήματά σας.

Η κατώτατη γραμμή: Είναι Genbrain Αποτελεσματική

;

Με βάση όλα όσα έχουμε μάθει για Genbrain, μπορεί να σας πραγματικά περιμένουμε να παραδώσει την αύξηση της παραγωγικότητας, τη μνήμη, την προσοχή και την ευφυΐα συνολικά;

Όπως μάθαμε παραπάνω, οι τέσσερις επιβεβαίωσε συστατικά εντός του τύπου του προϊόντος κάνετε δείξει κάποια σύνδεση με τη βελτίωση της μνήμης που εργάζονται σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας, αν και δόθηκαν κανένα ποσό συγκέντρωσης, ούτε και ήμασταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι αυτά ήταν τα μόνα συστατικά κατά τη χρήση στον τύπο. Επίσης, δεν συνδέεται με αύξηση της νοημοσύνης ή της παραγωγικότητας γενικότερα.

Δεν φαίνεται να υπάρχουν δωρεάν δοκιμή ή autoship προγράμματα στη θέση του με Genbrain, η οποία είναι μια πολύ πραγματική συν, αλλά ως καταναλωτές τους εαυτούς μας, θα ήμασταν ακόμα να διστάζουν να κάνουν μια αγορά χωρίς πρώτα να μάθει περισσότερα για τα συστατικά , καθώς και πόσο κάθε συμπεριλαμβάνεται. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη πρώτο βήμα θα ήταν να μιλήσετε με το γιατρό σας άμεσα για θέματα που σας. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σε θέση να προτείνουμε μια λύση που λειτουργεί καλά για σας σε μακροπρόθεσμη ru

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...