Νέα

Fish XXL – σχόλια και τις τιμές. Αλιεία

Όλα ευπρόσδεκτοι! Το όνομα μου είναι Ανδρέας. Από τα παιδικά μου χρόνια έζησα δίπλα στο ποτάμι, συχνά τα αγόρια, πήγαμε ψάρεμα. Τόλη ήμασταν νέοι, αν το περιβάλλον ήταν λίγο διαφορετική, αλλά στα μάτια των παιδιών μου αλιευμάτων φάνηκε δύσκολο.

Με την ηλικία, η επιθυμία για να πάρει την μεγάλη παγίδα δεν σβήνει, αλλά ορισμένες από τις προσπάθειες μου δεν θα μπορούσε πάντα να κληθεί επιτυχής.

Ζω στην πόλη Lipetsk στην όχθη του ποταμού Voronezh, από την εμπειρία μου, τι μια καλή ψαριά μπορείτε να πάρετε τα ξημερώματα, οπότε ετοιμαστείτε, από τον τρόπο, δεν είναι φθηνά εργαλεία, έθεσα τον κώδωνα του κινδύνου για τέσσερις και πήγε για ύπνο.

Σε κλήση πήδηξα πάνω, συγκεντρώθηκαν και κατευθύνθηκε προς το ποτάμι. Μετά από μερικές εκμαγεία, φύτεψε το δόλωμα, άρχισα να ακολουθήσει το δάγκωμα, αλλά μια ώρα πέρασε και επαίρεται για μια καλή ψαριά, δεν μπορούσα. Έπιασα ένα ζευγάρι των μικρών skimmers, η ίδια η γάτα δεν είναι αρκετό. Επιστροφή με τίποτα που ήθελα, και στη συνέχεια παρατήρησα στα δεξιά μου μια μικρή απόσταση ένας ψαράς έπιασε ένα πολύ μεγάλο ψάρι.

Δεν θα μπορούσα να το αντέξω και αποφάσισε να έρθει να αναρωτιούνται τι δόλωμα αυτός χρησιμοποιεί. Βγάζει, πιάστηκε στην κανονική σκουλήκι, και να αντιμετωπίσουμε δεν είναι να πούμε ότι υπήρχαν κάποια εξαιρετική. Μιχαήλ, ο ίδιος είχε πει ένα μυστικό για την επιτυχή αλιείας σας.

Την ημέρα αυτή, ακόμη και με πενιχρά αλιευμάτων μου ήρθε στο σπίτι συνεπαρμένος, γιατί τώρα γνώριζα το μυστικό. Χωρίς σκέψη, άρχισα να αναζητούν ενεργά πληροφορίες στο διαδίκτυο και πολύ γρήγορα βρήκε ένα κατάλληλο χώρο, πού ακριβώς ήταν οι πληροφορίες σχετικά με το ενεργοποιητή σπρέι Ψάρια XXL, το οποίο στις όχθες του ποταμού έδειξε Michael.

Στις η επίσημη ιστοσελίδα που προσφέρει γεύσεις για τα διάφορα είδη ψαριών. Σχετικά με τη διασφάλιση των προγραμματιστών, τα αλιεύματα πρέπει να είναι πάνω από τρεις φορές σε σύγκριση με την αλιεία χωρίς τη χρήση ενός ενεργοποιητή.

Άμεσα σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να παραγγείλετε ή να πάρετε συμβουλές, που πήρα. Και τέλος, ένα μικρό φιαλίδιο στα χέρια μου και είμαι σίγουρος για τις ικανότητές τους για άλλη μια φορά πήγε σε ένα αγαπημένο μέρος για να το δοκιμάσετε.

διαβεβαιώσεις από τους παραγωγούς πληρούνται στο σύνολό τους, το ψάρι αρχίζει πραγματικά να δαγκώσει σκληρότερα, θα καταφέρει να πιάσει πολύ περισσότερο από ό, τι περίμενα, για να πάει μακριά και να αναζητήσετε υπόσχεται ψαρότοπους που είχα.

έπιασα με επιτυχία σε ένα μέρος, γιατί το δάγκωμα δεν σταμάτησε, και αλλάξτε τη θέση τους δεν είχε νόημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αυτός ο ενεργοποιητής σπρέι όχι μόνο ενθαρρύνει τα ψάρια να προσεγγίσει το δόλωμα, αλλά καθιστά πιο ενεργό, ακόμα και σε κρύο νερό το χειμώνα, τι μπορούμε να πούμε για το καλοκαίρι.

Ακόμη και βρίσκεται σε αρκετή απόσταση από την τρύπα το ψάρι, αισθάνονται ένα ευχάριστο άρωμα, πηγαίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να επωφεληθούν από ένα νόστιμο δόλωμα.

Προσοχή όμως δεν πάω για τις απάτες που προσπαθούν να πουλήσουν ψεύτικο ακόμα και σε χαμηλότερη τιμή. Αγοράζοντας ένα ψεύτικο, θα χάσετε μόνο τα χρήματα και να μείνει με τη δυσώδη φιαλίδιο με ένα παράξενο υγρό.

Μόνο η επίσημη ιστοσελίδα μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα των προϊόντων της. Αυτό που έχω δει.

Χάρη σε μια συμβουλή από τον Michael, εκτίμησα να είναι σε θέση να εκτιμήσουν την ομορφιά του καλοκαιριού αλιείας, και τι σας προτείνουμε.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...