EMS Έξι Pack - απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα
Νέα

EMS Έξι Pack – απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα

Μια από τις τελευταίες εφευρέσεις του 2017 στον τομέα των ηλεκτρικών myostimulation – EMS έξι πακέτο, άσκηση για τους κοιλιακούς μυς, τους μηρούς και τα χέρια. Αυτό είναι ένα σχετικά φθηνό προσομοιωτή που έχει σχεδιαστεί για την τόνωση των μυών χωρίς σωματική άσκηση και ταξίδια στο αθλητικό σωματείο. Αλλά αξίζει τον κόπο;

Γιατί η ανάγκη για έξι πακέτο EMS προσομοιωτή

EMS έξι πακέτο διεγείρει το μυ μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος, είναι ένας τρόπος για να μειώσεις δύναμη. Ηλεκτρικά ερεθίσματα κάνουν οι μύες δουλεύουν σε μια παθητική κατάσταση, χωρίς το άγχος και επιπλέον εξοπλισμό. Η μέθοδος

αυτή έχει σχεδιαστεί για την τόνωση προβληματικές περιοχές

στο σπίτι.

συστήνει τι πρέπει να κάνουμε και τι αποτελέσματα έχουν υποσχεθεί από τον κατασκευαστή

Η μέθοδος λειτουργίας είναι πολύ απλή, τα πέταλα των EMS Μυών επισυνάπτεται στην προβληματική περιοχή, για παράδειγμα, την κοιλιακή χώρα. Η ασύρματη συσκευή ξεκινά με ένα κουμπί και να παράγουν ηλεκτρικά ερεθίσματα που περνούν μέσω του δέρματος στους μυς. Τέτοια διέγερση, με κάποιο τρόπο, υποκατάστατο κρίσιμες στιγμές για την ABS.

Ο κατασκευαστής του προσομοιωτή συνιστά να έχετε ξεχωριστές ζώνες διέγερση για 20-25 λεπτά EM>.

EMS κατάρτισης είναι καλύτερο να γίνεται κάθε δεύτερη μέρα, έτσι οι μύες να έχουν χρόνο για να ανακάμψει.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έρθει το υποσχέθηκε ενίσχυση των μυών (τόνος), και μετά από 1-1,5 μήνες της διέγερσης να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μια μικρή ιστορία της εφεύρεσης EMS & nbsp? Πακέτο έξι

Στις 50-60-ες στον τομέα της αθλητιατρικής, η Σοβιετική Ένωση ανέπτυξε μια μεθοδολογία, που βασίζεται στη χρήση των ηλεκτρικών μυών myostimulation στην προπόνηση των αθλητών. Ο στόχος είναι να αυξήσει τη δύναμη μέσω τρέχουσα διέγερση μυών. Αργότερα, στη δεκαετία του 70-ες, η τεχνική αυτή ήρθε στις δυτικές χώρες, όπου υπήρχε μια περαιτέρω μελέτη των μηχανισμών δράσης των ηλεκτρικών myostimulation για τους μυς του ανθρώπου. Αργότερα EMS που βρέθηκαν χρήση του σε κέντρα αποκατάστασης, όπου κλινήρεις ασθενείς διεγείρονται τα ατροφήσει μυς και να διατηρηθούν ζωντάνια και το βάρος τους. Στην δεκαετία του ενενήντα η τεχνική αυτή ήταν εκτός της αποκατάστασης στις μάζες των υγιών ανθρώπων, και έγινε το θέμα των κερδών των

εταιριών που εξοπλισμού άσκησης παραγωγής για την διέγερση των μυών χωρίς να φύγετε από το σπίτι.

Υπέρ και κατά EMS έξι πακέτο

Στην πραγματικότητα, φωτεινό είναι EMS έξι πακέτο δεν σημαίνει ότι το πραγματικό αποτέλεσμα και όφελος για τους κοιλιακούς μυς και φυσικής κατάστασης στο Γενικό.

Εδώ είναι τα αποτελέσματα που οι υποσχέσεις κατασκευαστή:

 • ενδυνάμωση των μυών?
 • ανάπτυξη των μυών?
 • καύση του λίπους?
 • διόρθωση των προβληματικών περιοχών και να βρεθεί η σωστή ισορροπία των αναλογιών?
 • κυτταρίτιδας μείωση.

Στη συνέχεια, ματιά σε αυτό που η πραγματικότητα και τι είναι το μάρκετινγκ.

Η ιστορία της εμφάνισης των προσομοιωτών αυτού του τύπου,

είναι σαφές ότι η ηλεκτρική διέγερση βοηθά στη διατήρηση του μυϊκού τόνου, ή νίκη ατροφίας που προκαλείται από ακίνητα τρόπο ζωής του ασθενούς. Μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τα θετικά αποτελέσματα του ηλεκτρική διέγερση στους μυς, αυξάνοντας την αντοχή τους, τη διατήρηση του βάρους, εμποδίζοντας την περαιτέρω βλάβη των ινών.

Ωστόσο, κανένα από τα πειράματα έδειξαν καμία επίδραση στην καύση του λίπους, ως εκ τούτου, μείωση της κυτταρίτιδας, αλλά απλά δεν εντοπίζονται και επηρεάζουν την ανάπτυξη των μυών. Ως εκ τούτου, οι περισσότερες από τις ιδιότητες που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες μεταξύ των ανδρών και των γυναικών. Από τα ανωτέρω προκύπτει:

 • για – τον τόνο, την ενίσχυση και την αύξηση της μυϊκής δύναμης?
 • κατά -. Μια υπόσχεση να κάψετε λίπος και να κερδίσει μυϊκή μάζα

αντενδείξεις στη χρήση του διεγέρτη μυών EMS πακέτο έξι

Το γεγονός ότι τα έργα προσομοιωτή σε μια ήρεμη κατάσταση, χωρίς φορτίο, δεν σημαίνει ότι η χρήση του δεν έχει αντενδείξεις. Ο προσομοιωτής απαγορεύεται:

 • νόσων και φλεγμονωδών διεργασιών

  των κοιλιακών οργάνων κοιλότητας?

 • καρδιακή νόσο, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας των βηματοδοτών?
 • κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης?
 • για κατάγματα και διαταραχών της σπονδυλικής στήλης.

Όπως επίσης και η χρήση του προσομοιωτή απαγορεύεται στην ιική, καρκίνο, ασθένειες του δέρματος και των ψυχικών διαταραχών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε EMS έξι πακέτο για τον Τύπο;

Πριν από τη χρήση του προσομοιωτή θα πρέπει να καθαρίσει το δέρμα προβληματικές περιοχές σας, ξηρά από την υγρασία, ακόμη και για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών για να εξασφαλιστεί ότι ο εκπαιδευτής είναι καλά στερεωμένο πάνω στο δέρμα. Στην αρχική σειρά EMS έξι πακέτο παρέχεται μία ειδική γέλη η οποία εφαρμόζεται στα πέταλα του προσομοιωτή και παρέχει καλή αγωγιμότητα.

Το προσομοιωτή υπάρχουν 15 προγράμματα που είναι εύκολο να αναφερθώ σε συναισθήματα, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να ξεκινήσετε τη διέγερση, θα πρέπει να έχετε απλά πατήστε ένα μόνο κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης και επιλέξτε την ένταση. Μετά 15 με 25 λεπτά EM> της άσκησης, οι ανάγκες της μηχανής που πρέπει να απενεργοποιηθεί. Θα πρέπει να πλένονται με τρεχούμενο νερό, πλύνετε τυχόν υπολείμματα και αφήστε να στεγνώσει. Και το δέρμα πρέπει να καθαριστεί και να αντιμετωπίζεται

με αντισηπτικά.

Ακόμη και οι κατασκευαστές συνιστούμε να συνδυάσει EMS κατάρτισης με την άσκηση , προσθέτοντας sit-ups, push-ups, και ακόμα πιο δύσκολα σημεία στον Τύπο. Σε κάθε περίπτωση, χωρίς τις κινήσεις δυναμική για την επίτευξη ορατό αποτέλεσμα. Myostimulation μπορεί να συμπληρώνει το βάρος της κατάρτισης, εκπαίδευση για αγώνες, για να αποφεύγεται η υπερβολική κόπωση των μυών σε σταθερό φορτίο. Έτσι, EMS μπορούν να δαπανηθούν σε ημέρες ανάπαυσης, όπως χαλάρωση και την εκφόρτωση.

Συμπέρασμα EMS

Στα φόρουμ, και ακόμη και εξειδικευμένα sites μπορείτε να βρείτε πολλά θετικά σχόλια, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτών φυσικής κατάστασης, κράχτης των επιπτώσεων της EMS στην αύξηση μάζας, απώλεια λίπους κλπ είναι όλα καταβάλλεται σχόλια, γραμμένο ειδικά για να διαφημίσει ένα προϊόν και αύξηση . πωλήσεις

όχι έμπειρος αθλητής δεν επιβεβαιώνει μια τέτοια μαγική φάσμα δράσης της μυϊκής διέγερσης, γνωρίζοντας ότι το σώμα συμβάλλει στην αύξηση του καρδιακού ρυθμού – την καρδιακή συχνότητα και τη διάρκεια της φόρτισης, δεν είκοσι λεπτά.

Μπορούμε να πούμε ότι διέγερση κατάλληλο για ανεκπαίδευτους ανθρώπους που χρειάζονται για να ανακάμψει μετά από μια ασθένεια ή την περίοδο της νοσηλείας (συμπεριλαμβανομένων αντενδείξεις) . Αλλά για να μιλήσει για την πλήρη αντικατάσταση σωματική άσκηση (εκούσια συστολή) είναι αδύνατη. Σκεφτείτε πολύ και σκληρά για το αν θα αγοράσουν, ξέρετε ότι κάνει σπορ μπορεί να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...