Νέα

Electricity Saving Box – τιμή, πού να αγοράσουν, αρχική

Όχι πολύ καιρό πριν στην εγχώρια αγορά υπάρχει μια θαυματουργή συσκευή εξοικονόμησης ενέργειας Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας, η οποία, σύμφωνα με τους εφευρέτες, σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε έως και 30% της ηλεκτρικής ενέργειας κάθε μήνα. Το διαζύγιο ή η αλήθεια; Πώς λειτουργεί; Πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά; Σχετικά με όλα αυτά θα εξηγηθεί στη συνέχεια.

Πρώτα απ ‘όλα, θέλω να πω ότι η συσκευή εξοικονόμησης ενέργειας Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας δεν είναι μόνη. Περίπου την ίδια εποχή υπήρχαν επίσης τους ομολόγους smartbox του, POVER Saver, Οικονομική και πολλά άλλα. Όπως προκύπτει από τις απαντήσεις των παραγωγών σε αυτές τις συσκευές έχουν κερδίσει αρκετά μόνο για να τους κολλήσει στην υποδοχή. Αυτή η απλότητα της χρήσης είναι ανησυχητικά και δείχνουν το διαζύγιο. Το κόστος της συσκευής ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας είναι περίπου 1600 … και έχει σχεδιαστεί για το μέγιστο φορτίο του δικτύου είναι 15 kW, που επιτρέπει να το εφαρμόσετε στο μέσο σπίτι μέγεθος.

Πρώτη επαφή με τη συσκευή εξοικονόμησης ενέργειας Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας οδηγεί σε σύγχυση: είναι αυτό που δημιουργείται τελικά μια συσκευή που είναι πραγματικά σε θέση να σώσει την ηλεκτρική ενέργεια; Αλλά όπως έχουμε βρεθεί σε μια μικρή συσκευή για να μετατρέψει την άεργο ενέργεια στη δραστική, να κάνετε προστασία από υπερτάσεις, κεραυνούς, φιλτράρει όλη την ακαταστασία; Αν είναι πράγματι έτσι, τότε γιατί αυτή η τεχνολογία δεν χρησιμοποιείται στην ηλεκτρική βιομηχανία; Δεν θα έπρεπε τότε να είναι πάρα πολύ φθηνά, επειδή η μονάδα πυκνωτή, σταθεροποιητές και άλλες παρόμοιες συσκευές σήμερα αναγκάζονται να πληρώνουν 6-7 φορές περισσότερο.

Τι είναι μέσα Ηλεκτρικής Ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας;

Μια συσκευή ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας δείχνει ως επί το πλείστον φωτογραφίες από την εμφάνιση του τηλεφώνου, αλλά τι είναι μέσα σε αυτό; Είναι πολύ απλό – αντί για ένα μεγάλο αριθμό των τμημάτων που σημειώνονται στο διάγραμμα, στο εσωτερικό είναι ο ελάχιστος αριθμός των στοιχείων, γεγονός που υποδηλώνει και πάλι την εξαπάτηση. Έτσι, ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση Box είναι ένα κουτί παρόμοιο με το φορτιστή της φωτογραφικής μηχανής. Στο εξώφυλλό του είναι οι δύο μικρές λάμπες. Στο εσωτερικό της μονάδας μπορείτε να δείτε τη γέφυρα διόδων, το τροφοδοτικό από την οποία τροφοδοτεί το βολβό και τον πυκνωτή. Αυτό είναι όλο? Πώς μπορεί μια συσκευή το κόστος των εξαρτημάτων από τα οποία το πολύ 100 … για να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια; Η αποτελεσματικότητα του μέσου απλά δεν μπορεί να είναι αλήθεια.

Πώς είναι η “εξοικονόμηση”;

Παρά την προφανή απάτη, θεωρούν πως όλα τα ίδια έργα ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας, σύμφωνα με τους κατασκευαστές. Είναι γνωστό ότι η ενέργεια είναι ενεργή και αντιδραστική. Για να λειτουργήσουν οι συσκευές στο χώρο εργασίας, στο σπίτι ή διαμέρισμα που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την ενεργό ισχύ. Αντιδραστική ενέργεια κάνει μόνο ένα πρόσθετο φορτίο στο δίκτυο. Προκειμένου να αποφευχθούν υπερβολικά φορτία σε βιομηχανικά περιβάλλοντα χρησιμοποιούνται συχνά συσκευές όπως RPC (αντιδραστική αντισταθμιστής ισχύος). Υπάρχουν τέτοιες συσκευές και οικιακές συσκευές, όπως έναν υπολογιστή, αλλά τις περισσότερες φορές η χρήση τους στο σπίτι είναι άχρηστο.

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές απόψεις, ηλεκτρική ενέργεια Saving Box έχει σχεδιαστεί για τη μετατροπή της αντιδραστικής ενέργειας σε ενεργό. Όμως, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, σήμερα δεν υπάρχει ούτε θεωρητική απόδειξη, πώς μπορεί κανείς να κάνει τέτοιες μηχανές θαύμα. Όλες οι προσπάθειες για να ελέγξει με τους κατασκευαστές για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας και άλλες τέτοιες συνεχώς καταλήξει σε αποτυχία, γεγονός που υποδηλώνει ότι επιμελώς προσπαθούν να κρύψουν την εξαπάτηση του.

Εν κατακλείδι ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Παρά τις απόψεις πολλών ειδικών για το διαζύγιο ένας μεγάλος αριθμός του πληθυσμού εξακολουθεί να αγοράζει το θαυματουργό χωρίστρα ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας, και άλλες παρόμοιες με την ελπίδα της εξοικονόμησης. Λοιπόν, όπως μπορείτε να εγκαταλείψει τη συσκευή από καιρό σε καιρό υπάρχουν τέτοιες ελκυστικές εκπτώσεις, και το κόστος του μπορεί να «νικήσει» μόλις δύο μήνες; Στην πραγματικότητα, η συσκευή είναι απολύτως άχρηστο, τόσο στη βιομηχανία όσο και στο σπίτι. Και όλες οι αναφορές στο γεγονός ότι το πιστοποιημένο προϊόν, με στόχο την άγνοια της πλειοψηφίας των διαδικασιών πιστοποίησης. Το πιστοποιητικό χορηγείται για τις παραμέτρους ασφαλείας και τις ιδιότητες των καταναλωτών, ενώ δεν θεωρείται εντελώς.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...