Νέα

Dynamite – το δάγκωμα ενεργοποιητή, τιμή, αγοράστε τώρα, πού να αγοράσουν, σχόλια,

Χαρούμενοι και επιτυχημένο ψάρεμα που μπορεί να είναι άριστο, μια μεγάλη παγίδα. Σύγχρονη καλάμια ψαρέματος, κλώσεις, όλα τα είδη των εργαλείων δεν δίνουν πάντα το αποτέλεσμα που θα ήθελε να πάρει. Η τεχνολογία, η οποία είναι σε θέση να εκπλήξει, δίνει το 100% αποτέλεσμα είναι το Dynamite ενεργοποιητής δάγκωμα. Αυτό είναι ό, τι το όνειρο του κάθε ψαρά.

Τι είδους Dynamite δόλωμα;

Η φόρμουλα, η οποία έχει σχεδιαστεί από την ιταλική τεχνολογία έχει ένα μοναδικό αποτέλεσμα επί των ένστικτα των ψαριών. Αυτή η επιστημονική ανάπτυξη σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το ενεργοποιητή για τα ψάρια, ανεξάρτητα από τις συνθήκες της αλιείας και των ειδών των ψαριών. Το αποτέλεσμα είναι το ενεργό δάγκωμα σε όλες τις συνθήκες, ανεξάρτητα από εξωτερικούς παράγοντες.

Πώς λειτουργεί Dynamite;

Ψάρια καθοδηγείται από ορισμένα ένστικτα, είναι περίεργο να αισθάνονται την ανάγκη για τροφή, αυτοσυντήρησης και της αγέλης. Πριν επιστημονικό εργαστήριο LTD Fishingi στόχος ήταν να αναπτυχθεί μια ουσία που θα μπορούσε να λειτουργήσει σε όλα τα ένστικτα, θάμπωμα τους, αλλά αυξήθηκε το αίσθημα της πείνας. Και ένα τέτοιο προϊόν παρήχθη – δυναμίτη. Ψάρια σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων, ικανός να αντλήσει βρώσιμες ουσίες, συμπεριλαμβανομένων και ενδιαφέροντα ψάρια ενεργοποίησης των ψαριών, το οποίο λειτουργεί σε αυτήν την περίπτωση ως δόλωμα, αλλά ταυτόχρονα προκαλεί μια ισχυρή όρεξη και εξασθενίζει την αίσθηση του φόβου, το μόνο που σας επιτρέπει να έχουν μια μεγάλη αλιευμάτων χωρίς καμία δυσκολία.

Οδηγίες χρήσης δυναμίτη

πρόσθετο είναι σε υγρή μορφή, συσκευάζεται σε μεταλλικά συσκευασίες των 5 ml, συσκευασία αποτελείται από 5 συσκευασίες. Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε δόλωμα, εάν έχει πιαστεί αρπακτικά ψάρια, θα πρέπει να ξανά-ενέματα όλα τα δολώματα, τόσο το φυσικό όσο και το τεχνητό έχουν μια φυσιολογική σύλληψη. Στην περίπτωση των σαρκοφάγων ψαριών, θα πρέπει να έχετε λύση για να αναμειχθεί με το δόλωμα, σε αυτή την περίπτωση δεν έχει σημασία ποιο είναι το δόλωμα που χρησιμοποιείται από τον ψαρά, κατάστημα -. Αγόρασε ή σπιτικό

Αν χρησιμοποιείτε ζωντανό δόλωμα, το φάρμακο αραιώνεται σε νερό και του 1 -. 2 δευτερόλεπτα το δόλωμα τοποθετείται στο διάλυμα και, στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη αλιευτικό ταξίδι

Πλεονεκτήματα Dynamite

Activator το δάγκωμα είναι εύκολο, βολικό και απλό. Δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες και εμπειρία. Σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε υδατικά συστήματα τόσο γλυκού και θαλασσινού νερού, λίμνες και ποτάμια. Δεν υπάρχει πλαίσιο που περιορίζουν τα είδη των ψαριών, αρπακτικών, ειρηνική και τη θάλασσα. Οι καιρικές συνθήκες δεν έχουν απολύτως καμία επίδραση στο αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από την εποχή, το αποτέλεσμα είναι 100%, και δεν έχει σημασία το ψάρεμα, μέρα και νύχτα ενεργοποιητής θα εξασφαλίσει την αλιευμάτων. Dynamite που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες ψαράδες, επιστήμονες, οι βιολόγοι και της αλιείας.

Αγορά από την επίσημη κατασκευαστή

Όταν αγοράζετε να είστε βέβαιος να εφαρμόσει τις επίσημες ιστοσελίδες (link παρακάτω), θα προστατεύσει από πλαστογραφία και εγγυώνται υψηλή ποιότητα και ουσιαστικά αποτελέσματα . Η επίσημη ιστοσελίδα προσφέρει στους πελάτες της εκπτώσεις και βολικό όρους. Η τιμή της συσκευασίας τώρα είναι 990 ρούβλια, ή UAH 499.

Οι Dynamite

Είμαι από Σαμαρά, την αλιεία για μένα είναι η πιο επιτυχημένη αναψυχής. Πολλά φόρα μπήκα, διάφορα σχόλια σχετικά με τα δολώματα είχε διαβάσει, αλλά ήμουν ενδιαφέρονται για το δάγκωμα ενεργοποιητή, αποφάσισε να αγοράσει το δυναμίτη, διέταξε, η ναυτιλία είναι εκπληκτικά γρήγορος. Για να ορίσετε τα αποτελέσματα με λίγα λόγια, είναι δύσκολο αλλά λειτουργεί πραγματικά. Ειλικρινά, δεν είχε καν σκεφτεί ότι η θέση των ψαριών, όπου πάντα τα ψάρια.

Vladislav, 34 ετών. EM>

Τα αγόρια ήταν από την αλιεία, εδώ καθόμαστε τρεις αναμονή για μια ροκανίζω, και ο επόμενος άνθρωπος δεν είναι σε αναμονή, κινείται ένα μετά το άλλο. Μας αρέσει ότι ήταν ακόμα κακό, λίγο χαμένο, αποφάσισε να ρωτήσω ποιο είναι το μυστικό, αυτό το δόλωμα είναι. Μου είπε για τα ψάρια σκανδάλη. Μικρή κοσμήματα του δέλεαρ για να προσπαθήσει, πήγε όπως το βούτυρο. Φυσικά, στο σπίτι άφιξη, το πρώτο πράγμα που όλοι έτρεξαν την οικονομική δυνατότητα να απολαύσουν στο επόμενο αλιευτικό ταξίδι σας θα πάει πλήρως προετοιμασμένοι.

Αλεξάνδρου, 41 ετών. EM>

είδα μια φορά ένα βίντεο όπου θα πιάσει ψάρια με δυναμίτη, το πρώτο ερώτημα ήταν το διαζύγιο και πραγματικά άρχισε να συνεχίσουν να αναζητούν πληροφορίες. Κριτικές είναι αξιοπρεπείς, το κόστος θα ήταν, δοκιμάστε. Πήρε ένα φίλο, αλλά δεν έγινε δεκτός, δόλωμα μου ήταν. Φυσικά, πήρα ένα πολύ διασκεδαστικό, αλλά αινιγματική από ένα τέτοιο πανέμορφο αλιείας, που θα θυμάμαι για πολύ καιρό. Πραγματικά καλή δουλειά, εύκολη και απλή, και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο.

Μιχαήλ, 55 ετών. EM>

Ανεξάρτητα, σε ποια συνθήκες θα την αλιεία και τι ψάρια να πιάσει, πάντα θα χρειάζεται το δάγκωμα ενεργοποιητή και πιστός βοηθός. Χρησιμοποιώντας το δείκτη είναι πάντα δυνατόν να εκπλήσσει και να αναδείξουν μια μεγάλη αλιευμάτων. Το πιο σημαντικό, είναι εύκολο, απλό και μοναδικό.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...