Diabetin τσαγιού - απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα
Υγεία

Diabetin τσαγιού – απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα

Diabetin (η συλλογή) είναι ένα μοναδικό σύνολο των βοτάνων που έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Η σύνθεση αυτής της συλλογής είναι ισορροπημένη, έχει μια μάλλον ευρεία επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Από τους αρχαίους χρόνους, οι μοναχοί ασχολούνται με την καλλιέργεια και συγκομιδή των φαρμακευτικών φυτών, τους έκανε να σε μια ποικιλία των εγχύσεων και να τους χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία παθήσεων. Το Diabetin περιλαμβάνει τα βότανα, τα οποία βοηθούν στην υποστήριξη και ενίσχυση του οργανισμού με την παρουσία των σοβαρών ασθενειών, την ταχύτητα της ανάκαμψης, σε επιπλοκές αποφύγετε. Συστατικά αυτού του ποτού δεν είναι ειδική μεταχείριση, είναι εμπορικά διαθέσιμα σε καθαρή,

φυσική μορφή. Κατά κανόνα, η χρήση τέτοιων έγχυσης

δεν φέρει παρενέργειες, η εμφάνιση των Αλλεργία είναι επίσης απίθανο.

Αλήθεια ή δεν είναι; – Diabetin

Diabetin έγινε ευρέως γνωστή πρόσφατα. Επί του παρόντος, όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν παραδοσιακές επιλογές θεραπείας ασθενειών. Μία από αυτές τις παραλλαγές μπορεί να αποδοθεί στα βότανα μοναστική συλλογής.

Η παρούσα σύνθεση των αποξηραμένων φυτών και βοτάνων τα οποία διαθέτουν άκρως φαρμακευτικές ιδιότητες και ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα. Υπάρχει μια ποικιλία από είδη του τσαγιού, καθένα από τα οποία βοηθά στη θεραπεία ορισμένων ασθενειών. Η σύνθεση μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά είδη βοτάνων, αλλά συχνά μπορείτε να βρείτε το χαμομήλι, κολλιτσίδα, πευκοβελόνες, αυξήθηκαν τα ισχία, πικραλίδα, βαλσαμόχορτο. Μερικές φορές η σύνθεση μπορεί να περιλαμβάνει μούρα και άλλα φυσικά συστατικά. Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν από καιρό γνωστό και διαδεδομένο περιέχουν θρεπτικά συστατικά και μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην αντιμετώπιση της νόσου. Πολύ καιρό πριν είχε δείξει και αποδείξει ότι πολλά βότανα βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, απαλλαγούμε από το σώμα σας από τις τοξίνες και βλαβερές ενώσεις, μειώνουν τη φλεγμονή και πολλά άλλα. Δηλαδή να βλάψει αυτό το τσάι δεν θα φέρει, αλλά, αντίθετα, να βοηθήσει να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα υγείας.

Δυστυχώς, προς το παρόν αρκετά συχνά, οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με πλαστά. Diabetin δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι κατασκευαστές προσφέρουν τσάι, η οποία σύνθεση διαφέρει σημαντικά από το μοναστήρι, αλλά ισχυρισμό ότι η συλλογή τους είναι πραγματική. Και η τιμή, κατά κανόνα, ένα πλαστό πολύ δεν είναι μικρό. Στο ψεύτικο δεν υπάρχει σύνθεση που δεν κατονομάζονται τόπο συλλογής

των φυτών, και δεν υπάρχει περιγραφή των φαρμακευτικών ιδιοτήτων. Οι απατεώνες συχνά ισχυρίζονται ότι το τσάι τους, συγκεντρώνονται σε οικολογικές περιοχές στις οποίες είχαν διαβάσει καθημερινές προσευχές. Είναι μια φάρσα. Πρόσωπο μπορεί εύκολα να πωλήσει το τσάι άγνωστης προέλευσης, το οποίο επίσης μπορεί να βλάψει. Ως εκ τούτου, πρέπει να κατανοήσει ότι το τσάι δεν πρέπει να αγοράσετε στα φαρμακεία, όχι μέσω του Διαδικτύου ή μεσαζόντων, δηλαδή όπου συγκεντρώνονται και συσκευάζονται σε μοναστήρια ή ναούς. Εξ ου και η ονομασία του τσαγιού. Τι προσφέρεται σε άλλα μέρη -. Είναι ένα πραγματικό διαζύγιο

Το πιο σημαντικό, η ανάγκη για έξυπνα προσεγγίσει τη χρήση του Diabetin. Δεν είναι μια θεραπεία για τη νόσο, όταν λαμβάνεται είναι αδύνατο να αρνηθεί ένα πλήρες παραδοσιακή θεραπεία. Χρησιμεύει

ως ένα χρήσιμο συμπλήρωμα της βασικής θεραπείας. Τσάι δεν είναι σε θέση να θεραπεύσει πλήρως το σώμα από την ασθένεια, αλλά υποστηρίζει μόνο το σώμα ή να συμβάλει στην ταχεία ανάρρωση.

Τύποι

Σε καθένα από τα Diabetin συλλέγεται το σωστό συνδυασμό είναι η αναλογία ορισμένων βοτάνων. Όλα τα φυτά που συλλέγονται με το χέρι, τίποτα περισσότερο χάνει εκεί.

 1. Από προστατίτιδα.
 2. Από τα σπυράκια και μαύρα στίγματα.
 3. Από την ψωρίαση.
 4. Από το διαβήτη.
 5. Από τα έλκη του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου.
 6. ήπατος.
 7. Νεφρική.
 8. Από τις αλλεργίες.
 9. Από τη γαστρίτιδα.
 10. Στην εμμηνόπαυση.
 11. καπνίζοντες.
 12. Καρδιά.
 13. Από την εφίδρωση.
 14. Από παράσιτα.
 15. Από εκφυλιστική ασθένεια δίσκων.
 16. Για τη βελτίωση της όρασης.
 17. Για την απώλεια βάρους.
 18. θυρεοειδούς.
 19. Η γαστρεντερική.
 20. Από τον αλκοολισμό.
 21. Από τη φλεβίτιδα.
 22. Ηπατίτιδα.
 23. Από την υπέρταση.
 24. Από τη γυναικεία υπογονιμότητα.

  Li>

 25. Από την μαστίτιδα.
 26. Από τσίχλας.
 27. Από την ανδρική υπογονιμότητα.
 28. Η συλλογή του Πατέρα Γεωργίου του (16 πρασινάδες)

Το πραγματικό τσάι είναι οι μοναχοί μοναστήρι, έχουν μοναδικές γνώσεις σχετικά με το πώς, σε ποια περίοδο θα πρέπει να συλλέγουν, τι είδους φυτού που θέλετε και ακριβές ποσό του. Αυτό το τσάι σίγουρα θα φέρει μόνο οφέλη.

Η ιστορία της ανάδυσης Diabetin

Μερικοί μύθοι αναφέρουν ότι η εφεύρεση ανήκει στους Diabetin μοναχούς που ζούσαν στο έδαφος της Λευκορωσίας στον 16ο αιώνα. Η ζωή στα μοναστήρια εκείνη την εποχή ήταν αρκετά βαρύ, οι μοναχοί κάθε μέρα ήταν που ασχολούνται με βαριά σωματική εργασία, παρατηρείται μια αυστηρή νηστεία. Για να υποστηρίξει το σώμα, για να του δώσει περισσότερη δύναμη και την καταπολέμηση των ασθενειών ότι συλλέγει μοναδικά βότανα και παρασκευάζεται το τσάι. Σε σχέση με ορισμένες ιδιαιτερότητες και τον ασκητισμό ζωτικής σημασίας πυλώνες στα μοναστήρια, το γρασίδι συλλέχθηκε σε ένα κοντινό δάσος ή τομέα. Σήμερα σε πολλές μονές είναι ένα οικόπεδο το οποίο χρησιμοποιείται για την μοναστική ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων για την καλλιέργεια των φαρμακευτικών φυτών για την παρασκευή του Diabetin.

Υπάρχει και μια άλλη άποψη ότι το πρώτο μέρος του μοναστηριού για τη θεραπεία της

έγχυσης παρασκευάζεται και στη συνέχεια μαγειρεύονται το 1430 από τον κλήρο στο μοναστήρι Solovki (ονομάζεται επίσης το Μεταμόρφωση), που βρίσκονται σε νησιά στη Λευκή θάλασσα. Μια πραγματική συνταγή για αυτό το τσάι ήταν ακόμη καταχωρούνται σε ειδικό Χάρτη των μοναχών. Μέχρι σήμερα δεν έχει διασωθεί, αλλά λένε ότι αποτελείται μόνο από αυτά τα βότανα που φυτρώνει μόνο στο νησί της Λευκής θάλασσας.

Η σύνθεση των βοτάνων και φυτών

Το πιο ευέλικτο θεραπευτικές ιδιότητες, το τσάι θεωρείται τονωτικό Diabetin. Ο ίδιος τείνει να έχει μια θεραπευτική επίδραση σε όλα τα όργανα και συστήματα του ανθρώπινου σώματος, εφοδιάζει τον οργανισμό με βιταμίνες που μπορούν να αποκαταστήσουν τα κύτταρα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την ενδοκρινική , υποστηρίζει το γαστρεντερικό σωλήνα, εξαλείφει μικρά προβλήματα στο μυοσκελετικό σύστημα.

Το Diabetin περιλαμβάνει τα ακόλουθα συστατικά:

 • Nard. Πολύ καλό αντισηπτικό, εξαλείφει την φλεγμονή της διαφορετικής φύσης και τον τόνο. Έχει ένα ισχυρό αποχρεμπτικό και διουρητικό αποτέλεσμα.
 • Sage. Έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Το μοναστήρι δίνει στο τσάι ένα υπέροχο άρωμα.
 • Ρίγανη. Βοηθά να αποκαταστήσει το συκώτι, αυξάνει την όρεξη και ανακουφίζει από την αϋπνία. Έχει ευεργετικά αποτελέσματα επί του βλεννογόνου του στομάχου και στο νευρικό σύστημα ως σύνολο. μεταβολισμό ομαλοποιεί, βελτιώνει την πέψη. Έχει ηρεμήσει και τονωτικές ιδιότητες.
 • St. Βαλσαμόχορτο. Είναι ένα εξαιρετικό αντικαταθλιπτικό, βελτιώνει τη διάθεση και ανακουφίζει αϋπνία.
 • Rose. Δυναμώνει και βελτιώνει την ανοσία, επιβραδύνει τη γήρανση, είναι παρούσα σε μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C.
 • Η fireweed. Αυτό το βότανο περιέχει χρήσιμων ορυκτών για το σώμα, έχει αντισηπτικές και καθαρισμό επίδραση, δίνει ενέργεια, βελτιώνει τη διάθεση. Βοηθά να αντιμετωπίσει τις ασθένειες του οισοφάγου.

Επιπλέον, η συλλογή περιέχει έναν αριθμό ευεργετικών στοιχείων και χημικών ενώσεων, και συγκεκριμένα:

 • Οι πολυφαινολικές ενώσεις. Έχουν θετική επίδραση στην αρτηριακή πίεση, να αυξήσει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και προλαμβάνει κιρσών.
 • Αντιοξειδωτικά. Αποτελεσματική καταστρέψει επιβλαβείς ουσίες -. Τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν τα κύτταρα του σώματος
 • Οι τανίνες. Έχετε ένα ισχυρό αντι-φλεγμονώδη δράση.
 • Οι πολυσακχαρίτες. Θετικά επηρεάζουν την εγκεφαλική δραστηριότητα, αλλά επίσης και ομαλοποίηση του σακχάρου στο αίμα.
 • τανίνη. Ήχοι του σώματος, βοηθά στη βελτίωση της μνήμης και της προσοχής.
 • ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Μια θετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα.
 • Αιθέριο έλαιο. Έχουν αντιβακτηριακές και ηρεμώντας αποτελέσματα.

Καλό για το σώμα Diabetin

Diabetin έχει μια σειρά από χρήσιμες ιδιότητες. Μετά από μερικές ημέρες από την έναρξη της λήψης είναι δυνατόν να αισθάνονται θετικά αποτελέσματα, και με την τακτική χρήση θα βελτιώσει αισθητά την κατάσταση στο σύνολό της. Χρήση της έγχυσης είναι:

 1. Βελτιώνει την υγεία, το επίπεδο αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή.
 2. Κανονική γαστρεντερική οδό.
 3. Αυξήσεις και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, το σώμα γίνεται πιο ανθεκτικό σε πολλές ασθένειες.
 4. ηρεμεί το νευρικό σύστημα, αποτρέπει τονίσω, ομαλοποιεί τον ύπνο.
 5. μεταβολισμού.
 6. Έχει αντισηπτική δράση, που βοηθά το σώμα να φλεγμονή αγώνα.
 7. Stabiliziruemost σακχάρου στο αίμα
 8. Κανονικοποίηση της πίεσης, μειώνει τον κίνδυνο υπέρτασης.
 9. επηρεάζει θετικά την υγεία των νεφρών, εξαλειφθεί αποτελεσματικά την άμμο, εμποδίζει την ανάπτυξη των χολόλιθων.
 10. Το τσάι είναι ένα διουρητικό, το οποίο βοηθά με βακτηριακές λοιμώξεις του ουρογεννητικού συστήματος.
 11. καθαρίσει το σώμα από τις βλαβερές ουσίες, τοξίνες και το κυκλοφοριακό σύστημα.
 12. OL>

  Επίσης Diabetin χρησιμοποιείται για την πρόληψη της ανάπτυξης των διαφόρων ασθενειών, όπως:

  1. Διάφορα ογκολογικές ασθένειες.
  2. Γαστρικό έλκος και δωδεκαδακτυλικό έλκος.
  3. Δυσβακτηρίωση -. Παραβίαση της εντερικής μικροχλωρίδας
  4. Η παγκρεατίτιδα – φλεγμονή του παγκρέατος
  5. Νεφρική και ηπατική νόσο.
  6. Το βρογχικό άσθμα.
  7. προστατίτιδα.
  8. νόσος

  9. Καρδιαγγειακά. Τσάι μπορεί να αποτρέψει καρδιακή προσβολή, στηθάγχη, ισχαιμία, θρόμβους αίματος.
  10. Ο αρθρικός παθολογία.

  Harm και αντενδείξεις για τη χρήση

  Diabetin – απολύτως φυσικό προϊόν, που περιέχει μόνο βότανα. Έτσι, δεν έχει σχεδόν καθόλου αντενδείξεις. Αλλά ο καθένας έχει τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, έτσι προτού να αρχίσουν να πίνουν το τσάι δεν θα ήταν περιττό να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, όταν ένα Diabetin πόσιμο δεν συνιστάται. Τέτοιες καταστάσεις περιλαμβάνουν τα εξής:

  1. Αλλεργία στα συστατικά του τσαγιού. Παρά το γεγονός ότι η σύνθεση του τσαγιού αποτελείται κυρίως από γρασίδι, δεν είναι σε θέση να προκαλέσει αλλεργία, μπορεί να είναι δυσανεξία. Τα κύρια συμπτώματα αυτής της κατάστασης είναι: οίδημα, κεφαλαλγία, εξάνθημα και κνησμός. Οι άνθρωποι που είναι επιρρεπείς σε αλλεργικές αντιδράσεις, συνιστάται πρώτα να δοκιμάσετε το τσάι σε μικρές ποσότητες. Εάν δεν παρουσιαστούν ανεπιθύμητες ενέργειες, τότε το τσάι μπορεί να καταναλωθεί πλήρως.
  2. Δεν συνιστάται να πίνετε Diabetin κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ορισμένα είδη βοτάνων μπορεί να οδηγήσει σε αποβολή και πιθανές παθολογίες του εμβρύου.
  3. Επίσης, δεν συνιστάται η χρήση της έγχυσης κατά την περίοδο της γαλουχίας. Στην περίπτωση αυτή, το παιδί μεταφέρεται στο μίγμα τεχνητή.
  4. OL>

   Μαγείρεμα στο σπίτι

   Η έγχυση μπορεί να παρασκευάζονται στο σπίτι. Φυσικά, θα είναι διαφορετική από εκείνη που αγόρασε στο ναό, αλλά οι θεραπευτικές ιδιότητες δεν θα χαθούν. Αποτελείται από πέντε συστατικά: elecampane (root), βαλσαμόχορτο, άγριο τριαντάφυλλο, μαντζουράνα, μαύρο ή πράσινο τσάι. Όλα τα συστατικά μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε supplementstore και τις αγορές. Υπάρχουν τρεις κύριες συνταγή.

   Μια κλασική συνταγή

   1. Όλα τα συστατικά του μίγματος, διατηρώντας την αναλογία.
   2. Πάρτε 15-20 γραμμάρια του μίγματος για να γεμίσει το βραστήρα και ετοιμάζω ένα φλιτζάνι βραστό νερό.
   3. Βραστήρας τυλίγουμε προσεκτικά σε ένα ζεστό πανί και αφήστε το για περίπου 30 λεπτά.
   4. Το τελικό τσάι πρέπει να καταναλώνεται αμέσως, κατάστημα, δεν είναι. Μπορείτε να προσθέσετε ζάχαρη ή μαρμελάδα.

   Μαγειρική σε νερό λουτρού

   Η προετοιμασία για αυτή τη συνταγή διαρκεί λίγο περισσότερο από ό, τι κλασικό. Αλλά υπάρχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα -. Αυτό το τσάι μπορεί να καταναλωθεί όλη την ημέρα

   1. Πρώτα πρέπει να συνδεθείτε 20g και 20g της αγριοτριανταφυλλιάς elecampane.
   2. Σε αυτό το μίγμα, προσθέστε ένα λίτρο βραστό water.Keep σε υδατόλουτρο για 30-35 λεπτά.
   3. Στη συνέχεια, προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά (για 20g, add τσάι 10g) και το αφήνουμε για άλλα 40 λεπτά.

   Πριν από την κατανάλωση αλκοόλ, αραιώστε το τσάι με νερό. Επίσης επέτρεψε την προσθήκη ζάχαρης.

   Συνταγή της Σολοβέτσκι μοναστήρι

   Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί επιπλέον συστατικά:. Λεμόνι, πικραλίδα, το τζίντζερ, κολλιτσίδα, αλογοουρά και το μέλι

   1. Πρέπει να λάβουμε 5 g κολλιτσίδα, πικραλίδα και αλογοουρά (κάθε ετοιμάζω βότανο σε χωριστά δοχεία), χύστε το ζεστό νερό σε μία ποσότητα των 50 ml για κάθε τύπο, αφήνουμε να πάρει βράση, ανακατεύοντας συνεχώς.
   2. Μετά το βρασμό, βγάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να σταθεί για 2 ώρες.
   3. Μετά από δύο ώρες, το μόνο που χρειάζεται είναι αποστράγγισης και σύνδεσης.
   4. Στο μίγμα προσθέστε το χυμό λεμονιού (από μισό λεμόνι), τζίντζερ 20g και 10 ml μέλι.
   5. Μπορείτε να πίνετε το τσάι περίπου μισή ώρα.

   Πώς να πιει – επεξεργασία

   Αν και Diabetin είναι ένα φυσικό προϊόν, υπάρχουν μερικοί κανόνες απλά για τη σωστή χρήση του. Εμμένοντας στην απλές συστάσεις, είναι δυνατόν να αποκομίζουν το μέγιστο όφελος και να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα στην ενίσχυση και βελτίωση της υγείας.

 • Για να χρησιμοποιήσετε τις Diabetin ανάγκες όχι περισσότερο από 2-3 φορές την ημέρα.
 • Η πορεία της θεραπείας διαρκεί από ένα μήνα, που ακολουθείται από ένα διάλειμμα τριών μηνών. Κατά τη λήξη της περιόδου αυτής, επαναλάβετε τη θεραπεία.
 • Πιείτε ένα θεραπευτικό ποτό που χρειάζεστε σε συνδυασμό με δίαιτα που προβλέπονται για μια ορισμένη ασθένεια. Το αλκοόλ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχει εξαλειφθεί.
 • Πρέπει να διατηρηθεί μια θετική στάση, να πιστεύουν στην θεραπευτική δύναμη του ποτού.
 • Μην σταματήσετε να παίρνετε νωρίς, ακόμα και αν δεν είναι τα επιθυμητά αποτελέσματα άμεσα. Το αποτέλεσμα της χρήσης μπορεί να εμφανιστεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
 • Μπορείτε να προσθέσετε στον τελικό μέλι ποτό ή λεμόνι, θα ενισχύσει μόνο την θεραπευτική επίδραση.

Αποθήκευση

Πρέπει να καταλάβετε ότι οι φαρμακευτικές ιδιότητες του Diabetin εξαρτώνται άμεσα από το πώς και πού αποθηκεύεται. Ως εκ τούτου, το ζήτημα αυτό θα πρέπει να προσεγγιστεί με υπευθυνότητα, να μην πάρετε πάρα πολύ απογοητευμένος με την έλλειψη της αναμενόμενης επίδρασης. Η σωστή αποθήκευση της συλλογής των βοτάνων περιλαμβάνει τα εξής:

 • θα πρέπει να τηρούν αυστηρά το σκοτεινό, ξηρό και δροσερό μέρος, την πιο κατάλληλη θερμοκρασία 15-20 βαθμούς. Όταν εκτίθενται στο φως, η συλλογή χάνει το χρώμα της, μπορεί να εμφανιστεί μια περίεργη μυρωδιά, θα χαθούν οι ιδιότητες. Η υγρασία είναι επίσης άκυρη, είναι το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των βακτηρίων και μούχλας?
 • δοχείο αποθήκευσης θα πρέπει να είναι καλά κλειστό, δεν θα πρέπει να είναι διαφανές, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε κεραμικά πιάτα, να μην χρησιμοποιούν πλαστικά βάζα ή πλαστικές σακούλες?
 • μετά το άνοιγμα του τσαγιού κατάλληλο για κατανάλωση για τρεις μήνες. Η ημερομηνία λήξης δεν αποκαλύπτεται στο πακέτο δεν περιορίζεται.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...