Denta Seal Οδοντόκρεμα - φαρμακείο, τις πραγματικές απόψεις, αγοράστε τώρα, τιμή
Υγεία

Denta Seal Οδοντόκρεμα – φαρμακείο, τις πραγματικές απόψεις, αγοράστε τώρα, τιμή

Πόσο οδοντόκρεμα DENTA SEAL να πραγματοποιήσει τη σφράγιση;

H2>

remineralizing οδοντόκρεμα Denta Seal που έχει σήμερα τεράστια δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Τώρα αγοράζουν DENTA SEAL στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή με λογικό κόστος. Επίσης, αγοράζουν τα ζυμαρικά σε μεγάλα φαρμακεία της πόλης.

Λάβετε υπόψη ότι η πύλη Tutknow.ru δεν πουλάει DENTA SEAL. Όλες

οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα αυτή παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς.

Χρήσιμες ιδιότητες της Denta Seal με την επίδραση της σφράγισης

Λευκά δόντια δεν είναι μόνο διακόσμηση, αλλά και το πρόσημο της υγείας της στοματικής κοιλότητας. Ωστόσο, είναι συχνά ακατάλληλη ή ανεπαρκή φροντίδα του χώρου αυτού οδηγεί στο γεγονός ότι υπάρχουν τερηδόνας, διάφορες αλλοιώσεις των ούλων, και υπάρχει μια επίμονη κίτρινο ή γκρι πλάκα στο σμάλτο των δοντιών.

Επίσης κιτρίνισμα των δοντιών και μια γενική επιδείνωση στα αποτελέσματα κατάστασή τους σε μία ανεπαρκή ποσότητα στα προϊόντα διατροφής που περιέχουν ασβέστιο, φώσφορο και φθόριο. Τέτοια χρήσιμα προϊόντα περιλαμβάνουν γαλακτοκομικά, ψάρια, φασόλια, δημητριακά, ξηροί καρποί. Πολύ ωραία δόντια, όταν προσπαθούν να ανακαλύψουν το μπουκάλι, δάγκωμα από τη γραμμή, διάσπαση ξηρούς καρπούς, κλπ Αυτό μπορεί να τραυματίσει όχι μόνο τα ούλα αλλά και τα δόντια μπορεί να οδηγήσει σε ρωγμές, ξεφλούδισμα.

Επίσης να βλάψει το σμάλτο των δοντιών που σχηματίζονται υπό την επίδραση της αντίθεσης θερμοκρασίες. Αυτό είναι με την κατανάλωση σε ένα γεύμα ζεστό και κρύο φαγητό. Όταν αυτό το σμάλτο καταστραφεί, υπάρχουν κοιλότητες και ρωγμές.

Πολλοί προκαλεί βλάβη στο στόμα και τα δόντια και τέτοια επιβλαβή συνήθεια όπως το κάπνισμα. Ουσίες που περιέχονται στον καπνό του τσιγάρου, να βλάψει όχι μόνο τα εσωτερικά όργανα του ανθρώπου, αλλά τα δόντια, αλλοιώνοντας το χρώμα τους, καταστέλλοντας τοπικής ανοσίας στην στοματική κοιλότητα.

λανθασμένος καθαρισμός των δοντιών είναι επίσης μια από τις αιτίες της φθοράς των δοντιών. Συχνά οι άνθρωποι δεν έχουν να τα καθαρίσετε πολύ καλά, δεν ακολουθούν την εσωτερική επιφάνεια των δοντιών και των ούλων, μην χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα και ειδικά στοματικό διάλυμα για τη στοματική κοιλότητα. Όλα αυτά οδηγούν στο να βλάψει το σμάλτο των δοντιών πάροδο του χρόνου.

Η τακτική εξέταση της στοματικής κοιλότητας στο γραφείο ενός οδοντιάτρου – μια

υπόσχεση της υγιεινής των δοντιών. Όμως, πιο πρόσφατα, υπάρχει μια μοναδική εναλλακτική λύση στα ακριβά και συχνά επώδυνες διαδικασίες επεξεργασίας των κατεστραμμένων δοντιών. Μια πραγματική επανάσταση στον τομέα της οδοντιατρικής έχει γίνει επαναμετάλλωσης οδοντόπαστα DENTA SEAL περιέχει νανο-σωματίδια του υγρού σμάλτου.

Αυτό είναι ένα απολύτως επαναστατικό προϊόν που σας επιτρέπει να αποφεύγονται οι συχνές επισκέψεις στον οδοντίατρο και επώδυνες διαδικασίες. Η χρήση της οδοντόπαστας μπορεί κατά τον συνήθη τρόπο του καθαρισμού των δοντιών. Αρχίζει να δράσει από τη στιγμή της επαφής με την επιφάνεια του σμάλτου και το σάλιο.

Τα πλεονεκτήματα της DENTA SEAL:

 1. Αξιόπιστη προστασία από την τερηδόνα. Λόγω του κορεσμού της αδαμαντίνης ορυκτών η ασθένεια είναι απλά δεν είναι σε θέση να αναπτύξει.

  Li>

 2. Η επίδραση της οδοντικά σφραγίσματα. Τα ενεργά συστατικά που υπάρχουν στη σύνθεση πάστας να διεισδύει στις ρωγμές και τα τσιπ των δοντιών, ακόμα και μικροσκοπικά σε μέγεθος και τις γεμίζουμε από το εσωτερικό. Έτσι, η διαδικασία της κρυστάλλωσης και η εξάλειψη των υφιστάμενων μηχανικών βλαβών.
 3. Η αποτελεσματική λεύκανση δοντιών. Νανο-σωματίδια που περιέχονται στον ενεργό τύπο DENTA SEAL, ενσωματωμένα στο σμάλτο και το προστατεύουν από κιτρίνισμα, λεύκανση παράλληλα προς την επιφάνεια.
 4. Η αφαίρεση της πλάκας. Περιέχει βακτήρια και τα υπολείμματα τροφών που προκαλούν το σχηματισμό των κοιλοτήτων. Ως εκ τούτου, η απομάκρυνση του είναι η καλύτερη πρόληψη των ασθενειών της στοματικής κοιλότητας και των δοντιών.
 5. OL>

  Μετά τη χρήση το δόντι επικόλληση γίνει λείο, Shine και φυσικό λευκό. Επιπλέον, DENTA SEAL δίνει μια φρέσκια πνοή και καθαρή αίσθηση στο στόμα.

  Το ιδανικό αποτέλεσμα είναι αισθητή μετά από ένα μήνα από την τακτική χρήση της SEAL οδοντόκρεμα DENTA. Τα δόντια γίνονται αισθητά πιο λευκά, πιο υγιείς, πιο ισχυρή, απομακρύνεται ρωγμές και τα συμπτώματα της φθοράς των δοντιών.

  Σε αντίθεση

  με δαπανηρές οδοντιατρικές διαδικασίες για τη λεύκανση δοντιών, η χρήση της DENTA SEAL ανώδυνη, ανέξοδη και απολύτως ασφαλής. Πολλές μέθοδοι λεύκανσης σμάλτο των δοντιών βλάβη, λέπτυνση και την καταστροφή του. Remineralizing πάστα δεν είναι κάτω από τέτοιες απειλές. Αντιθέτως, ενισχύει τα δόντια παράλληλα με λευκαντική τους.

  Σύνθεση και συστατικά της οδοντόκρεμας DENTA SEAL

  Το κύριο δραστικό συστατικό αυτής της οδοντόπαστας είναι μια ουσία που από τη σύνθεσή της είναι παρόμοια με το βασικό στοιχείο του κρυσταλλικού πλέγματος του σμάλτου των δοντιών. Το στοιχείο αυτό ονομάζεται υδροξυαπατίτη. Πρόκειται για μια μοναδική ουσία από την ομάδα των απατιτών. Tooth αναλόγου σμάλτο αυτών περιέχει έως και 96%.

  Υδροξυαπατίτη επαναμετάλλωσης είναι ένα στοιχείο που ενισχύει το σμάλτο των δοντιών. Τα σωματίδια της ύλης ενσωματώνονται στις σχισμές της αδαμαντίνης των δοντιών και να τους γεμίσει, κρυσταλλώνεται.

  Υδροξυαπατίτη συντεθούν από κελύφη των θαλάσσιων μαλακίων, είναι ουσιαστικά υγρό σμάλτο για τα δόντια. Οι κρύσταλλοι της ουσίας αυτής χαρακτηρίζεται από ένα φυσικό συμβατότητα με το σμάλτο και έχει μικρό μέγεθος, έτσι ώστε εύκολα να διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα του δοντιού, σταθερά ενσωματωμένα στο κρυσταλλικό πλέγμα και να εξασφαλίσει την προστασία του από την καταστροφή.

  Επίσης, η σφράγιση περιλαμβάνει DENTA σύμπλοκο λεύκανση με φυτικό ένζυμο

  παπαΐνη. Αυτή η ουσία εμπλέκεται στη διάσπαση των ενώσεων πρωτεΐνης. Εξάγεται από το χυμό του άγουρου καρπού της παπάγιας. Το ένζυμο είναι πολύ πιο αποτελεσματική μάχες πλάκας και πέτρας από τα λειαντικά στη σύνθεση των συμβατικών οδοντοπαστών. Η παπαΐνη διασπά την πλάκα και ασκεί τη δράση του, ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές που δεν διαθέτουν τις τρίχες της οδοντόβουρτσας. Έτσι, υπάρχει μια προσεκτική και αξιόπιστη λεύκανση του σμάλτου χωρίς να προκαλεί ζημιές.

  Οδηγίες χρήσης οδοντόπαστα DENTA SEAL

  Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λεύκανση και την εκ νέου ορυκτοποίησης οδοντόκρεμα εύκολα στο σπίτι. Περισσότερο από ποτέ τη χλωρίνη και τη θεραπεία τα δόντια δεν ήταν τόσο εύκολο.

  Για μέγιστο αποτέλεσμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε DENTA SEAL σύμφωνα με τις οδηγίες:

 • Διανείμετε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας σε ένα υγρό οδοντόβουρτσα.
 • Περάστε το βούρτσισμα των δοντιών σας για 2-3 λεπτά, κάνοντας μια τρίψιμο κίνηση από τα ούλα προς τα κάτω το δόντι.
 • Επίσης, τρίψτε πλάκα με κυκλικές απαλές κινήσεις.
 • φτύσει το απομεινάρια της οδοντόκρεμας και ξεπλύνετε το στόμα με άφθονο νερό.
 • Επαναλάβετε τη διαδικασία δύο φορές την ημέρα – πρωί και βράδυ

.

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε οδοντόκρεμα με την επίδραση της στεγανοποίησης με τη διάρκεια πορεία όχι λιγότερο από ένα μήνα. Εάν είναι απαραίτητο, είναι δυνατόν να επεκταθεί και να εφαρμόσει DENTA SEAL ως το κύριο μέσο για τη φροντίδα για τη στοματική κοιλότητα.

remineralizing οδοντόκρεμα περιλαμβάνει αβλαβή υποαλλεργικά συστατικά που δεν βλάπτουν τα δόντια και δεν προκαλούν βλάβες στην ανθρώπινη υγεία. Επίσης δεν περιλαμβάνει το φθόριο, το εφικτό της εφαρμογής των οποίων στον τομέα της οδοντιατρικής εξακολουθεί συζήτηση στην επιστημονική κοινότητα.

Όλα τα συστατικά Denta Seal όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς τα φυσικά συστατικά του ανθρώπινου οδοντικού σμάλτου δομής. Έτσι, χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν υγιεινής συνιστάται για παιδιά. Δεν έχει αντενδείξεις και δεν έχει καμία παρενέργεια.

Εφαρμογή DENTA SEAL μπορεί να είναι τόσο βασικά προϊόντα υγιεινής, ανεξάρτητα από τα υπάρχοντα προβλήματα με τα δόντια και τη στοματική κοιλότητα.

Με προσοχή πρέπει να αντιμετωπίζει αυτή την οδοντόκρεμα σε ανθρώπους που έχουν ατομική δυσανεξία αυτών ή άλλα στοιχεία. Επομένως, είναι σημαντικό να μελετήσουμε προσεκτικά τη σύνθεσή της πριν από τη χρήση.

ιαπωνική οδοντόπαστα, και τα δόντια σφράγιση – μύθος ή πραγματικότητα

Η φροντίδα της στοματικής κοιλότητας είναι ο κυρίαρχος παράγοντας που συμβάλλει στην υγεία των δοντιών. Δεν είναι μόνο η μέθοδος καθαρισμού των δοντιών, αλλά σωστά επιλεγμένα θεραπείες για τις διαδικασίες υγιεινής εξασφαλίζουν την φρεσκάδα στο στόμα και την προστασία από σάπιες καταστροφή της αδαμαντίνης και της οδοντίνης.

Κατά την επιλογή οδοντόκρεμα είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στην σύνθεσή του. Μετά την αναθεώρηση του καταλόγου των συστατικών καταλαβαίνετε θα φέρει την ωφελήσει ή να βλάψει την υγεία.

Σειρά Denta Seal

Στην Ιαπωνία παράγουν μια μεγάλη ποικιλία από οδοντόκρεμες για τον καθαρισμό των δοντιών, αλλά μόνο μερικά από αυτά εκπροσωπούνται στην εγχώρια αγορά. Σε ένα κανονικό κατάστημα είναι σχεδόν αδύνατο να ανταποκριθεί στις ιαπωνικές μέσα παραγωγής. Αυτές οι πάστες θα είναι σε θέση να αγοράσουν μόνο σε μεγάλα σούπερ μάρκετ ή σε απευθείας σύνδεση καταστήματα που ειδικεύονται στην πώληση καλλυντικών από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Για τους καπνιστές και τους οπαδούς του καφέ, υπάρχουν προϊόντα που περιέχουν ειδικές ουσίες που βοηθούν στην απομάκρυνση χρωματισμένη πλάκα και να αποκατασταθεί η ελκυστικότητα της χαμόγελο.

Εάν έχετε προβλήματα με αιμορραγία των ούλων και σε οδοντόπαστες προστίθενται φυτικά εκχυλίσματα με καταπραϋντική και αντι-φλεγμονώδη δράση. Επίσης, σε τέτοιες πάστες είναι συχνά στην δυνατή η ανίχνευση ενώσεων με μεταλλικά άλατα που επαναφέρουν σε ισορροπία και, λόγω των οσμωτικών ιδιοτήτων, να μειώσει την ευθραυστότητα των αγγειακών τοιχωμάτων.

Όταν αγοράζετε θα πρέπει να δώσουν προσοχή στη δοσολογία του φθορίου, όπως η περίσσεια του μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες για την οδοντιατρική και τη γενική υγεία.

Η συνιστώμενη προφυλακτική δόση για ενήλικες δεν πρέπει να υπερβαίνει 1800-2000 ppm, και για τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία, 400-1000 ppm.

Το πιο διάσημο ζυμαρικά Λευκό & amp? Η εταιρεία White Lion. Ο κατασκευαστής τοποθετεί το εργαλείο ως λεύκανση, επιπρόσθετα εμπλουτισμένο με φθοριούχο για αντι-τερηδόνας επίδραση και την επαναμετάλλωσης του σμάλτου.

Χάρη στην εξωτική, καθώς και θετικά σχόλια από τους αγοραστές, σημαίνει ζήτησης. Στη συσκευασία υποδεικνύει ότι η σύνθεση περιλαμβάνει φθοριούχο και ασβέστιο που προστατεύει την αδαμαντίνη και την πρόληψη της τερηδόνας.

Μια προσεκτική μελέτη της συνθέσεως γίνεται σαφές ότι ο σωλήνας δεν περιέχει μοναδικά συστατικά. Ζυμαρικά έχει ένα πρότυπο κατάλογο των συστατικών, η οποία προκαλείται λόγω τον καθαρισμό των δοντιών και της προληπτικής δράσης.

Εκτός από αυτό κεφάλαια, η επιχείρηση παράγει Λιοντάρι άλλες ποικιλίες των ζυμαρικών:

 • Zact καπνιστές Οδοντόκρεμα -. Πάστα, η οποία σας επιτρέπει να ασχοληθεί με ένα χρωματισμένο επίχρισμα, που προκύπτουν από το κάπνισμα και η συχνή κατανάλωση καφέ
 • Clinika Soft Mint – ολοκληρωμένες καθαριστικό για το στόμα. Εκτός από τα τυποποιημένα στοιχεία, η σύνθεση πάστας είναι παρούσα στο ένζυμο ουσία δεξτρανάσης, η οποία καταστρέφει την μήτρα των καταθέσεων και προωθεί την εξάλειψή τους.
 • Dentor Systema σειρά προϊόντων που είναι σχεδιασμένα για τη φροντίδα της στοματικής κοιλότητας με την παρουσία της ασθένειας των ούλων. Η σύνθεση περιλαμβάνει αντιβακτηριακή ισοπροπυλαιθυλενοδιαμίνη ουσία.
 • Βοτανοθεραπεία – ένα φάρμακο που περιέχει εκχυλίσματα από έξι φυτά

.

Ζυμαρικά, η οποία σφράγιση των δοντιών

Πριν από μερικά χρόνια στο Διαδίκτυο εμφανίστηκε τις πληροφορίες σχετικά με το θαυματουργό ιαπωνική οδοντόκρεμα, η οποία σφράγιση των δοντιών. Αυτή η συγκλονιστική δήλωση προκάλεσε πολλές συζητήσεις μεταξύ των επαγγελματιών και στις τάξεις των τακτικών πελατών. Πόσο ειλικρινής είναι αυτή η πληροφορία;

Οδοντίατρος από την Ιαπωνία Kazue Yamagishi, ο οποίος είναι γιατρός της ιατρικής Επιστημών, εδώ και αρκετά χρόνια έχει μελετήσει τις μοναδικές ιδιότητες του σμάλτου και προσπαθεί να δημιουργήσει μια ουσία που μοιάζει με την κρυσταλλική δομή των φυσικών οδοντικών ιστών. Η δημιουργία τεχνητών σμάλτου για να φέρει καινοτομία σε μεθόδους θεραπείας των κατεστραμμένων δοντιών, και παρέχουν εξαιρετικά αποτελεσματική πρόληψη της τερηδόνας.

Γιατί να επιδεινωθεί και κίτρινα δόντια;

Η οδοντίνη – ιστού που ορίζει το σχήμα του δοντιού και σχηματίζει το μεγαλύτερο μέρος από αυτό. Από το χρώμα της εξαρτάται από την λευκότητα των δοντιών σας. Στην κορυφή της οδοντίνης είναι το σμάλτο. Αυτό προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες. Η υγεία των δοντιών εξαρτάται από την κατάσταση του σμάλτου. Αν το ημιδιαφανές σμάλτο, το δόντι μπορεί να θεωρηθεί υγιής. Αλλά αν αυτό καλύπτεται με κηλίδες, ένα άγγιγμα, γίνεται θολό και αδιαφανές, το δόντι χρειάζεται θεραπεία.

Σύμφωνα με μειωμένη σιελόρροια και συχνά γεύματα πλούσια σε υδατάνθρακες, τα δόντια, ακόμη και αν καθαρίζονται εγκαίρως, θα καταστραφεί. Αυτό μπορεί να προληφθεί εάν συμπληρώσετε συνεχώς την απαιτούμενη ποσότητα των ορυκτών (υδροξυαπατίτη). Έτσι, μια πλήρης ιστός του δοντιού και σταματά την περαιτέρω ανάπτυξη της νόσου.

Ζυμαρικά μιας νέας γενιάς Denta Seal

Ασία δεν παύει να σοκάρει και να εκπλήξει τους πελάτες με καινοτομίες που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Όχι πολύ καιρό πριν ξεκίνησε την παραγωγή της οδοντόκρεμας πολύ ασυνήθιστο χρώμα. Το εμπορικό σήμα είναι σύμφωνο με την αγγλική λέξη άνθρακα – «Charcle». Οδοντόκρεμα νέα γενιά γρήγορα και ανώδυνα σφραγίζει ρωγμές και τρύπες στα δόντια. Επιπλέον, επαναφέρει επίσης το σμάλτο των δοντιών. Και όλα αυτά χωρίς καμία βοήθεια από τους οδοντιάτρους

Δείτε επίσης:. Στοματίτιδα μετά τη χημειοθεραπεία: τα αίτια της ανάπτυξης και τη θεραπεία της νόσου

δημιουργός της μοναδικής ζυμαρικών

Αυτό είναι μια επαναστατική εφεύρεση στον τομέα της προσωπικής υγιεινής και προληπτικής οδοντιατρικής – το έργο των Ιάπωνας επιστήμονας Kauze Amagase. Η σύνθεση πάστα είναι πολύ παρόμοια με το σμάλτο των δοντιών. Το υλικό αυτό είναι Ιάπωνες ειδικός λάβει κατά τη διάρκεια του πειράματος με υδροξυαπατίτη. Είναι το κύριο συστατικό του ανθρώπινου δοντιών.

Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι δοντιών συμπλήρωση τη ζυμαρικά είναι γρήγορη και ανώδυνη. Σοβαρή μορφή, αποσύνθεσης, φυσικά, Charcle αφαιρεθεί, οι μικρές ρωγμές θα παραδώσει με ευκολία. Μετά τη χρήση, δεν συνιστάται να μασούν τσίχλα.

Πλεονεκτήματα της οδοντόκρεμας από την Ιαπωνία

Κατασκευαστές ιαπωνικών οχημάτων για στοματική κοιλότητα προτιμούν φυσικά συστατικά. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα: οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των ζυμαρικών, είναι πιστοποιημένο και πληροί τις απαιτήσεις ασφαλείας για όλους τους δείκτες.

Επικόλληση είναι υποαλλεργικό και κατάλληλο για τους ανθρώπους επιρρεπείς σε αναφυλακτικών και αναφυλακτοειδών αντιδράσεων. Οι Ιάπωνες αρνήθηκαν επιθετική συνθέσεις που περιέχουν σιλικόνες και θειικά. Κάθε χρόνο ο αριθμός των οπαδών των ασιατικών προϊόντων αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Οι άνθρωποι επιλέγουν ιαπωνικά προϊόντα για διάφορους λόγους:

 • απουσία αντενδείξεις και τους περιορισμούς της χρήσης.
 • διακριτικό άρωμα άρωμα?
 • ωραία και ελαφριά υφή?
 • κεφάλαια μπορούν εύκολα να πλυθούν μακριά κάτω από την επίδραση του νερού.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Μάρκα Charcle δεν χρειάζεται μάρκετινγκ, έτσι ώστε η συσκευασία είναι σε λευκό και γκρι αποχρώσεις, μπορεί να φαίνεται μέτριος. Οι Ιάπωνες εκτιμούν την απλότητα, την ευελιξία και την εργονομία, καθοδηγείται από τις αρχές αυτές, που επινόησε και ανέπτυξε την κομψή σχεδίαση του σωλήνα. Ο κατασκευαστής έχει εγκαταλείψει το κλασικό λευκό χρώμα και προσφέρει στον καταναλωτή ένα μέρος του άνθρακα-μαύρο.

Για μια ενδελεχή καθαρισμό της στοματικής κοιλότητας, μόνο ένα μπιζέλι, σημειώνονται στο πινέλο. Ιαπωνικά μέσα για τη φροντίδα για τη στοματική κοιλότητα σχεδόν ποτέ δεν προσθέτουν μενθόλη. Επικόλληση, κλείνοντας την τρύπα, λειτουργεί καλά σε ένα ντουέτο με στοματικό διάλυμα.

Εργαλείο φρεσκάρει την αναπνοή για μια ολόκληρη μέρα και να προστατεύει την αδαμαντίνη και την οδοντίνη του χρωματισμού προϊόντα και ποτά που περιέχουν ζάχαρη. Αποτελείται από ασβέστιο και φθόριο, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία των δοντιών. Σφράγιση πάστα καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και μεσοδόντια χώρο και έχει ιδιότητες λεύκανση. Η κύρια διαφορά από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές είναι η παρουσία στην σύνθεση του ορυκτού υδροξυαπατίτη, η οποία είναι το κύριο δομικό σχηματισμό πρίσματα σμάλτου. Όταν η παραγωγή που συντίθεται από τη θάλασσα κοχύλια.

επαναστατική εφεύρεση στην οδοντιατρική – οδοντόκρεμα που είναι σφράγιση των δοντιών

Στην Ιαπωνία ένας επιστήμονας Kazuyo Yamaguchi έγινε μια επαναστατική εφεύρεση στο πεδίο της προσωπικής υγιεινής. Χάρη στην εφεύρεση του, μια ειδική οδοντόπαστα μπορεί γρήγορα και ανώδυνα να συνδέσετε τις τρύπες και ρωγμές στα δόντια και να αποκαταστήσει το σμάλτο των δοντιών χωρίς τη βοήθεια των οδοντιάτρων. Η σύνθεση της πάστας είναι παρόμοια με το σμάλτο των δοντιών και μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στην οπή στο δόντι. Υλικό που έλαβε […]

Στην Ιαπωνία ένας επιστήμονας Kazuyo Yamaguchi έγινε μια επαναστατική εφεύρεση στο πεδίο της προσωπικής υγιεινής. Χάρη στην εφεύρεση του, μια ειδική οδοντόπαστα μπορεί γρήγορα και ανώδυνα να συνδέσετε τις τρύπες και ρωγμές στα δόντια και να αποκαταστήσει το σμάλτο των δοντιών χωρίς τη βοήθεια των οδοντιάτρων.

Η σύνθεση της πάστας είναι παρόμοια με το σμάλτο των δοντιών και μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στην οπή στο δόντι. Υλικό που ελήφθη ως αποτέλεσμα του πειράματος με υδροξύλιο-απατίτης που είναι το κύριο συστατικό των δοντιών.

Αρχικά περιέχονται στην πάστα είναι ελαφρώς οξύ μαλακώνει την επιφάνεια του σμάλτου ραγισμένο. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα η kristallizuetsya ζυμαρικά, και τεχνητό υλικό είναι σταθερά ενσωματωμένο στη δομή του φυσικού σμάλτου. Επιπλέον, είναι μια καλή αντιβακτηριακό παράγοντα. Οι δοκιμές που πραγματοποιούνται από τους Ιάπωνες οδοντιάτρους, φαίνεται ότι θεράπευσε με τη βοήθεια αυτού του οδοντόκρεμα, δεν διαφέρει από υγιείς. Η διαφορά δεν είναι ορατό ακόμα και κάτω από ένα μικροσκόπιο.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...