CANNABIS OIL CBDOL αρθρίτιδα - απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα
Νέα

CANNABIS OIL CBDOL αρθρίτιδα – απόψεις, τιμές, σχόλια, επίσημη ιστοσελίδα

Ένα από τα πιο δυσάρεστα και περιορίζοντας τη ζωή ενός ασθενούς με ρευματοειδή αρθρίτιδα σύμπτωμα είναι ο πόνος. Για τη θεραπεία του πόνου και στοχεύονται από την κλασική συμπληρώματα. Είναι σίγουρα αναγκαία θεραπεία. Αλλά δεν είναι πάντα πραγματικά αποτελεσματική, άλλωστε, μπορεί να έχει κάποιες παρενέργειες. Ως εκ τούτου, η ανάγκη για πιο ασφαλή και αποτελεσματική συμπληρώματα που θα βοηθήσουν τους ασθενείς να απαλλαγούμε από τον πόνο. Ένα από αυτά είναι η κάνναβη, η οποία επέτρεψε σε πολλές χώρες.

Η κάνναβη και τα ενεργά συστατικά του, όπως κανναβιδιόλη, ανακούφιση της φλεγμονής και εξουθενωτικές πόνο, ή τετραϋδροκανναβινόλης (έχει ένα

παρόμοιο αποτέλεσμα, αλλά είναι ψυχοτρόπος, η επίδρασή της

είναι παρόμοια με τη μορφίνη) επηρεάζουν όχι μόνο τα συμπτώματα της νόσου και για την ασθένεια ίδια.

Πολλές μελέτες, οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί κάνναβης, επιβεβαίωσε τη θετική επίδραση της κάνναβης σε ασθενείς με ρευματικές ασθένειες, ειδικότερα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

Τα οφέλη της κάνναβης στην θεραπεία των ρευματικών ασθενειών είναι πολύ εκτεταμένη. Μπορεί:

έψαχνα κάνει CANNABIS OIL CBDOL. βρέθηκε! Στην οστεοαρθρίτιδα, ο χόνδρος στην κοινή αποσυντίθεται προοδευτικά. Ο χόνδρος ενεργεί ως αμορτισέρ και όταν παύσει να ασκήσουν κανονικά. Επιστημονικές μελέτες υποστηρίζουν τη θεωρία ότι η μαριχουάνα είναι χρήσιμη σε διάφορες μορφές αρθρίτιδας.
Τόσο επηρεάζουν τις αρθρώσεις, προκαλώντας πόνο και οίδημα, και να περιορίζεται η κίνηση. Ο Δρ Leff μου εξέτασε και διαπίστωσε ότι η ιατρική μαριχουάνα με βοήθησε να βιώνουν λιγότερο χρόνιο πόνο και τη ναυτία.
κάνναβης και τα ενεργά συστατικά της, όπως η κανναβιδιόλη, την ανακούφιση της φλεγμονής και εξουθενωτικές πόνο, ή σε τετραϋδροκανναβινόλη (έχει παρόμοιο αποτέλεσμα, αλλά είναι ψυχοδραστικών, επίδρασή του είναι παρόμοιο με τη μορφίνη) όχι. επηρεάζουν
οι αξιώσεις άνθρωπος ότι μετά το κάπνισμα τους ώμους και τα χέρια του, λειτουργεί ιδιαίτερα καλά, και οι αρθρώσεις που κάνει και αισθάνεται υγιής. Ωστόσο, τα δεδομένα σχετικά με το εάν η παρατεταμένη χρήση μαριχουάνας από άτομα που πάσχουν ρευματοειδή.
Επίσης, δεν είναι σκόπιμο να καπνίζουν μετά από μια προπόνηση. Συμπέρασμα Δεν μπορούμε να πούμε ότι το κάπνισμα μαριχουάνας, ενώ bodybuilding και άλλα αθλήματα μπορούν να επωφεληθούν περισσότερο από ό, τι κακό.
Και οι δύο ασθένειες προκαλούν σοβαρό πόνο στις αρθρώσεις και, κατά συνέπεια,

περιορισμό της σωματικής δραστηριότητας. Οι φόβοι των γιατρών που σχετίζονται κυρίως με την ικανότητα της μαριχουάνας να επηρεάσουν τις γνωστικές και νοητικές λειτουργίες.
μαριχουάνα επηρεάζει αρνητικά το σώμα. υπόκεινται Ειδικά για τις βλαβερές συνέπειες. όλα υπερβολικές πολύ!

οι άνθρωποι να μου πει να επηρεάσουν τη συμπεριφορά εάν η χρήση μαριχουάνας για training.The αύξηση της μυϊκής μάζας. Μήπως μαριχουάνα για τις αρθρώσεις – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ NO MORE

!

και voobshe V. αγόρια είναι όλα τα χ nya.the αύξηση της μυϊκής μάζας δεν επηρεάζεται από this.there είναι χωρίς αρμούς αγορά κακό από it.but αν σπάνια να κάνει νομίζω.
μαριχουάνα καταστέλλει τον ύπνο REM, το μέρος που αφορά ως επί το πλείστον. Όπως πολλοί λάτρεις της κάνναβης λίγα χρόνια συνεχούς καπνίζοντες γρήγορα να

οδηγήσει σε μια μαύρη λήθη μέχρι το πρωί.
Η επίδραση της μαριχουάνας στο σώμα. Η κάνναβη (ή μαριχουάνα) είναι γνωστή στην ανθρωπότητα για πολλές χιλιετίες. Ποιες είναι οι συνέπειες της μαριχουάνα στο σώμα. Σύστημα του σώματος. Οι αρνητικές επιπτώσεις.
Το γεγονός ότι η υγεία των ανδρών επηρεάζεται αρνητικά από το αλκοόλ και η νικοτίνη, όλοι γνωρίζουν εδώ και καιρό. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί σχετικά με ισχυρή συμπληρώματα όπως η ηρωίνη ή η κοκαΐνη.
Επιπλέον, η κάνναβη είναι μαριχουάνα χρησιμοποιείται με σκοπό να ετοιμάζω το τσάι. Επιπλέον, και βοηθά με βρογχικό άσθμα, CANNABIS OIL CBDOL, πόνος στις αρθρώσεις. Επιπτώσεις θειικού χαλκού στο ανθρώπινο σώμα.
Εάν εισπνευστεί, ανεξάρτητα από το αν το άτομο καπνίζει ένα τσιγάρο ή μια κοινή, η THC απορροφάται αρκετά γρήγορα. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν μαριχουάνα επηρεάζει την καρδιά, συστολική όγκος του ή ποσότητα του αντλούμενου αίματος.
Προκαλεί άρθρωση οστεοαρθρίτιδα του ισχίου. Μήπως CANNABIS OIL CBDOL- 100 τοις εκατό!

Τα συμπτώματα των κιρσών. Όχι μόνο οι άνδρες μπορεί να υποφέρουν από αυτή την εξάρτηση, αλλά γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα:
δρουν στον

εγκέφαλο, η μαριχουάνα επηρεάζει τη διαδικασία της ωορρηξίας
μαριχουάνα (κάνναβη) και τον αθλητισμό.. ΠΡΟΣΟΧΗ!

Βρέθηκε όταν αναζήτηση στο Google, αν θα πάει για την εκπαίδευση, αν υψηλό. Θα πάω μικρότερη. για να αποκαλύψει τα κλάδο 0.
Οι λόγοι για τη χρήση της μαριχουάνας είναι απίθανο να βρεθεί στην πρόθεση να βελτιώσουν την αθλητική κατάστασή του, που. Η μαριχουάνα επηρεάζει την ικανότητα σκέψης, την ικανότητα να κατανοήσουν την αφηρημένη σκέψη, στη μάθηση και στη μνήμη κοντά.
Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι μια μορφή χρόνιας αρθρίτιδας που επηρεάζει τις αρθρώσεις και στις δύο πλευρές του σώματος. Μια ομάδα ερευνητών από την Κίνα προσπάθησε να καθορίσει αν ο μηχανισμός αυτός ένας μπορεί να είναι χρήσιμη για τη θεραπεία.
υψηλής χοληστερόλης, η οποία μειώνει την πίεση στα αιμοφόρα αγγεία, επηρεάζει τη στυτική λειτουργία στους άνδρες. Τα στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Clinical and Developmental Ανοσολογίας, λένε ότι η μαριχουάνα μπορεί.
Σκεφτείτε ποιες είναι οι επιπτώσεις της χρήσης μαριχουάνας στον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι πραγματικά επικίνδυνο «ζιζάνιο»;

Η κάνναβη, ή μαριχουάνα, είναι ένα ετήσιο φυτό που φτάνει σε ύψος 2 m. η Stem αυτού του φαρμακευτικού βότανο είναι όρθια, διακλαδισμένο. Το πάχος του στελέχους είναι μέχρι 30 cm φυτά μπορούν να χωριστούν σε

αρσενικά και θηλυκά. Τα αρσενικά άνθη βρίσκονται σε στελέχη, ανοιχτό πράσινο χρώμα, συγκεντρώθηκαν στο διακλαδισμένη μορφή ταξιανθία paniculate. Γυναίκα λουλούδια αποτελούν την eared ταξιανθία. Η στοιχειώδης ύπερο στα θηλυκά άνθη βρίσκονται στις μασχάλες των ανώτερων φύλλων. ανθίζει κάνναβης στα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου. Οι καρποί κρυμμένα στο αμνιακό στρώμα του αχαίνιο, ένα μικρό μορφή.

Τα φύλλα αυτού του φυτού είναι ένα βαθύ, παλάμης που-λοβωτά, εναλλάσσονται, με τις λανθάνουσες μορφές. Σήμερα, η κάνναβη καλλιεργείται σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. Όμως, στην άγρια ​​φύση μπορεί να βρεθεί στο έδαφος της Δυτικής Σιβηρίας, στην περιοχή Αλτάι, στην Ουκρανία και τη Λευκορωσία. Επισήμως, η καλλιέργεια της κάνναβης και η χρήση του σε διάφορες μορφές επιτρέπεται μόνο στο έδαφος της Κολομβίας. Στον υπόλοιπο κόσμο, δεν είναι μόνο αυξάνεται, αλλά η μαριχουάνα κατοχή τιμωρείται από το νόμο.

Παρασκευή και αποθήκευσης CANNABIS OIL CBDOL

Για ιατρικούς σκοπούς χρησιμοποιούν τα φύλλα, τους σπόρους και τις ρίζες των φυτών. Οι σπόροι που συλλέγονται κατά την περίοδο όταν το χορτάρι έχει εξαφανιστεί εντελώς. Οι σπόροι είναι μέτρια για να ωριμάσουν για τα στελέχη και μόνο όταν αρχίζουν να πέφτουν πίσω από τα φυτά που συλλέγουν. Αυτή η περίοδος εμφανίζεται τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο. Οι σπόροι ξηραίνονται σε εξωτερικούς χώρους και αποθηκεύεται σε σακούλες ύφασμα. Το βάρος του σπόρου κάνναβης είναι σχετικά μικρό – σε 25, αυτό των φαρμάκων πρώτων υλών 1000 σπόρους. Η διάρκεια ζωής των σπόρων κάνναβης δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 24 μήνες. Είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε τη θερμοκρασία και την υγρασία στους χώρους όπου αυτό το αρχείο είναι αποθηκευμένο φαρμακευτικό υλικό, όπως οι σπόροι είναι συχνά προσβληθεί από μούχλα και τα έντομα. Η θερμοκρασία δωματίου θα πρέπει να είναι σταθερή και στο εύρος των 18-22 μοιρών και η σχετική υγρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 75%.

Οι

κάνναβης φύλλα που συλλέγονται μόνο από τις κορυφές των φυτών και μόνο από τα θηλυκά. Ενώ η συλλογή υλικού δεν έχουν την τάση να συντρίψει, να μην χάσει τα θρεπτικά συστατικά. Μάζεψε τα φύλλα μετά την ανθοφορία περίοδο τα φυτά γονιμοποιούνται με τα πόμολα. Το συλλεγόμενο υλικό τακτοποιημένα που ορίζονται σε ένα λεπτό στρώμα κάτω από το θόλο στον καθαρό αέρα ή σε ειδικές ξήρανσης. Από καιρό σε καιρό, οι πρώτες ύλες πρέπει να αναδεύεται. Εάν τα φύλλα ξηραίνονται στον ξηραντήρα, τότε η λειτουργία θερμοκρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 60 μοίρες. Πλήρως αποξηραμένα φύλλα μαζί με τα πόμολα αλέθεται σε μικρά την πρώτη ύλη για περαιτέρω αποθήκευση. αποθήκευση σειρά των πρώτων υλών σε ένα ξηρό, καλά αεριζόμενο χώρο όχι περισσότερο από 24 μήνες.

Εφαρμογή στην καθημερινή ζωή CANNABIS OIL CBDOL

Οι μίσχοι του φυτού αυτού περιέχουν περίπου 25% κάνναβη – ίνες κάνναβης. Αυτή η ίνα χρησιμοποιείται για να σχοινί κατασκευή, νήματα, σπόρων κάνναβης Polona, ​​μουσαμά και άλλα βιομηχανικά υφάσματα. Κάνναβης είναι ισχυρότερη από λινάρι, αλλά έχει μικρότερη ελαστικότητα.

σπόροι

Κάνναβης περιέχουν 35% λιπαρό έλαιο. Αυτό το έλαιο είναι θρεπτικές του ιδιότητες κατώτερα από ηλίανθο και λινέλαιο, αλλά η χρήση του σε καλλυντικά σκοπούς. CANNABIS OIL CBDOL δίνει λεπτό όγκο μαλλιά, τρέφει ξηρά και εύθραυστα μαλλιά. Το έλαιο χρησιμοποιείται επίσης για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης. Από CANNABIS OIL CBDOL από λινέλαιο, βερνίκια και χρώματα. Χρησιμοποιείται επίσης στην κατασκευή σαπούνι.

Το κέϊκ που παραμένει μετά την εκχύλιση του ελαίου είναι ένα τροφοδοσίας βιταμίνη για ζώα και πουλερικά. Κάνναβη σπόρους -. Βιταμίνη ζωοτροφών για τα διακοσμητικά πτηνά, για παράδειγμα παπαγάλους ή Καναρίων

Τα απόβλητα που απομένουν μετά την επεξεργασία των ινών κάνναβης είναι ευρέως ονομάζεται ρυμούλκησης. πιάτα Αυτή η μετατόπιση ίνα κατά τη μεταφορά. Κάνναβης είναι ένα εξαιρετικό υλικό για σκούπισμα μηχανισμούς.

σπόροι

Κάνναβη χρησιμοποιείται επίσης στη μαγειρική. Από τους σπόρους για να κάνει το χαλβά, λουκούμι.

Η σύνθεση και των θεραπευτικών ιδιοτήτων CANNABIS OIL CBDOL

 1. Το κάπνισμα αποξηραμένα φύλλα κάνναβης ανακουφίζει τις κρίσεις άσθματος. Είναι ένα αποδεδειγμένο γεγονός που περιγράφεται στην ειδική μεθοδική βιβλιογραφία.
 2. Φάρμακα με βάση την κάνναβη έχουν δείξει εξαιρετική θεραπευτική επίδραση στη θεραπεία του γλαυκώματος. Σε σύγκριση με τα συμβατικά συμπληρώματα, τα διορθωτικά μέτρα με βάση την κάνναβη αρκετές φορές πιο αποτελεσματική για τη μείωση της ενδοφθάλμιας πίεσης χωρίς καμία επίπτωση αρνητικές για τα νεφρά και το συκώτι.
 3. συμπληρώματα με βάση την κάνναβη – η τέλεια αντι-εμετικό. Επίσης, κάνναβη αυξάνει την όρεξη. Αυτό είναι ένα θαυμάσιο φάρμακο για τη ναυτία και τον πόνο στο στομάχι.
 4. συμπληρώματα, ένα συστατικό του οποίου είναι η κάνναβη, έδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα κατά την διάρκεια της θεραπείας της επιληψίας, σκλήρυνσης κατά πλάκας, και μυϊκές κράμπες.
 5. Κέικ νεαρών φυτών είναι ένα φυσικό φυτικό αντιβιοτικό?
 6. Η κάνναβη είναι ένα τοπικό αναλγητικό. Μέχρι το 1937 ήταν ένα σημαντικό συστατικό των χρίσματα για τους μυς πληγή και την αρθρίτιδα.
 7. OL>

  Εφαρμογή στη λαϊκή ιατρική CANNABIS OIL CBDOL

  Έγχυση από πέτρες στα νεφρά

  1 κουταλιά της σούπας. σπόροι κάνναβης πρέπει να αλέσει μέσω μια μηχανή κοπής κιμά. Η προκύπτουσα μάζα πρέπει να χυθεί 3 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​γάλα (μόνο από μια αγελάδα που ήταν ακόμα ζεστό) και βράζουμε μέχρι έως ότου το υγρό εξατμίζεται σχεδόν πλήρως και τα πιάτα θα είναι περίπου 1 κούπα ζωμό. Αυτό το αφέψημα θα πρέπει να πίνεται κάθε μέρα το πρωί με άδειο στομάχι για 5 συνεχόμενες ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας μπορεί να αισθάνεστε πόνο στο συκώτι. Αλλά αυτό είναι μια συνέπεια της ενεργοποίησης των διαδικασιών καταστροφής των λίθων των νεφρών. Η επεξεργασία διεξάγεται σε 2 στάδια -. 5 μέρες με ένα διάστημα 1 έτους

  Κανονική και βρογχικό άσθμα

  10 γραμμάρια σπόρων κάνναβης (περίπου 1 κουταλιά της σούπας. Από πάνω) χύνεται σε ένα φλιτζάνι φρέσκο ​​γάλα ή νερό, φέρεται σε βρασμό, διηθείται. 1 Κύπελλο του παρόντος ζωμού να πίνουν σε μία ημέρα σε πολλές προσεγγίσεις σε μικρές γουλιές.

  έγχυσης για αϋπνία

  σπόρων κάνναβης 2 κουταλιές της σούπας θα πρέπει να συνθλίβονται και ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας βραστό νερό. Εμποτίστε για περίπου 30 λεπτά. Στέλεχος αυτή την έγχυση δεν είναι απαραίτητη. Θα πρέπει να είναι πόσιμο σε δύο στάδια – το πρώτο εξάμηνο πιείτε ένα ποτήρι 2 ώρες πριν τον ύπνο και το δεύτερο μισό ποτήρι λίγο πριν τον ύπνο. Το υπόλειμμα από το θρυμματισμένο σπόρους κάνναβης χρειαζόμαστε να πίνουν μαζί με υγρό. Αλλά αυτή η έγχυση από αϋπνία δεν θα πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από 14 συνεχόμενες ημέρες.

  Ένα αφέψημα των σπόρων με ινομυώματα της μήτρας

  Όταν ινομυώματα 2 κουταλιές της σούπας σπόρους κάνναβης ρίξτε 200 ml νερού, αφήνουμε να πάρει βράση, στέλεχος και ποτό όλη την ημέρα σε διάφορες προσεγγίσεις. Η διάρκεια της θεραπείας 2 εβδομάδων.

  Κουάκερ για να αποκαταστήσει μια γαλουχία στις θηλάζουσες μητέρες

  Grind 1 φλιτζάνι σπόρους κάνναβης με νερό για να ευαίσθητος κατάσταση. Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα για να αποκαταστήσει τη γαλουχία στις θηλάζουσες μητέρες. Για να διατηρήσετε το βάρος στο ψυγείο για 48 ώρες. Κάνναβη σπόροι δεν περιέχει στη σύνθεσή του συμπληρωμάτων, έτσι ώστε να είναι εύκολο να αγοράσει. Κάνναβη σπόροι περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, έτσι ώστε καμία ζημιά για το μωρό, και μόνο οφέλη.

  Έγχυση στην επιληψία CANNABIS OIL CBDOL

  1 κουταλιά της σούπας των ξηρών φαρμακευτικών πρώτων υλών του συνόλου των εγκαταστάσεων ρίχνουμε 1 φλιτζάνι βραστό νερό, εγχύεται για περίπου 1 ώρα. Πάρτε επιληψία 1 κουταλιά της σούπας 3 φορές την ημέρα. Αυτή η έγχυση βοηθά επίσης να απαλλαγούμε από αϋπνία.

  Όταν η φλεγμονή και διαπύηση των ματιών

  2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα φύλλα των κάνναβης ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας. νερό, αφήνουμε να πάρει βράση. Δροσερός. Διοχετεύω. Για να χρησιμοποιήσετε για κομπρέσες και λοσιόν σε φλεγμονώδεις διεργασίες στα μάτια. Το ίδιο αφέψημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πλύσιμο των ματιών σε διαπύηση. Και αν τα φύλλα της κάνναβης να αντικαταστήσουν τους σπόρους του ίδιου φυτού, το προκύπτον ζωμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λοσιόν με βλεφαρίτιδα και επιπεφυκίτιδα.

  Αλκοολούχα έγχυση του έρπητα στα χείλη

  Παρασκευάσματα αλκοολικό εκχύλισμα από τους σπόρους, φύλλα και μίσχους κάνναβης. Για το σκοπό αυτό 100 g των φαρμακευτικών πρώτων ρίχνουμε 1 λίτρο βότκα ή αλκοόλ. Επιμείνετε τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από τη χρήση. Χρησιμοποιείται για τον ιό θεραπεία του έρπητα στα χείλη. Αυτή η κουκούλα μπορεί να ενσταλαχθεί στο αυτί με πόνο αυτιών και επίσης γαργάρα με στηθάγχη. Αλλά στην περίπτωση αυτή, το αλκοολικό εκχύλισμα πρέπει να αραιωθεί με νερό.

  Μια θεραπεία για δερματίτιδα και εγκαύματα

  1 φλιτζάνι σπόρους κάνναβης συνθλίβονται σε σκόνη. Αυτή η σκόνη αναμιγνύεται με βρασμένο νερό για να ληφθεί γάλα. Μετά από αυτό η ανάγκη πολλά να στραγγίσουν. Προσθέστε το γάλα με 1 κουταλιά της σούπας. θρυμματισμένο καρύδια, 1 κουταλιά της σούπας. βούτυρο και 1 κουταλιά της σούπας έδαφος βότανα, γεράνι κόκκινο του αίματος. Όλα μίγμα μέχρι ένα ομοιογενές αλοιφή. Εάν είναι απαραίτητο, οι αναλογίες των συστατικών μπορεί να μειωθεί. Αποθηκεύστε το έτοιμο αλοιφή θα πρέπει να είναι στο ψυγείο. Χρήση για εγκαύματα, δερματίτιδα, έκζεμα και έρπη.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...