Υγεία

Bliss Hair – η τιμή, πού να αγοράσουν, το αρχικό

Όταν έχετε μια φρικτή χτένισμα και τα μαλλιά θέλετε να αντιγράψετε από την τελευταία ενόχληση: Το ξέρω, έχω ζήσει μέσα από αυτό και να ξεχάσει για τα προβλήματα με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου – Ανατολική λάδι για τα μαλλιά Bliss μαλλιά Home System

.

Πιο πρόσφατα, ήμουν τρομερά ντροπή χτενίσματα του, τα όμορφα μαλλιά έγινε εμμονή μου. Όλοι οι συγγενείς, οι φίλοι και σύντροφοι ήταν έτοιμοι να μου τηλεφωνήσει έτσι, «Antonina-want-cool-μαλλιά» … Αλλά δεν είχα πάρει καθόλου.

Είμαι βέβαιος ότι πολλοί από τη δίκαιη μισό της ανθρωπότητας, να κατανοήσουν μου τώρα, αναστενάζοντας. Αλλά ήμουν τυχερός, αγόρασα εδώ την αληθινή «ευτυχία για τα μαλλιά» – έτσι ονομάζεται το βούτυρο Bliss μαλλιών. Γιατί; Τώρα πείτε τα πάντα σε τάξη.

Τα κορίτσια είναι διαφορετικά – Μαύρο, άσπρο, κόκκινο …. Bliss μαλλιά

Και πράσινο, μπλε και πολύχρωμα. Θυμηθείτε κάθονται, τι τα μαλλιά και ποια χτενίσματα αυτά τα χρόνια της άγριας νεολαίας χρώμα, φόρεσα μόνο. Φαίνεται να έχει τα πάντα. Σε τέτοιο βαθμό που η Kate Winslet με την αιώνια λιακάδα της του πεντακάθαρου μυαλού καπνίζει νευρικά στο περιθώριο. Ήταν τόσο cool! Στο πλήθος των νέων δωρεάν καλλιτέχνες κάποτε έπρεπε να ξεχωρίζουν. Payback για τα πειράματα ήρθε πιο κοντά 30 χρόνια, όταν η τρίχα άρχισε να κυλήσει, ανεβείτε δοκάρια για να κολλήσει έξω σε διαφορετικές κατευθύνσεις, όπως ο Αϊνστάιν και γενικά συμπεριφέρονται όπως τους αρέσει, δεν ακούει την ερωμένη του.

Ο πατέρας, βρίσκοντας στα κομμάτια όροφο μαλλιά μου, του άρεσε να αστείο σχετικά με το θέμα: «Έξυπνη μαλλιά αφήσετε κακό κεφάλι». Πολύ Achtung ήρθε μετά τη γέννηση των διδύμων – από την δύναμη και την υγεία σκοτώθηκαν Nemer, και κάθε γυναίκα θα με καταλάβετε: μερικές φορές κύησης και της γαλουχίας κάνει με τα μαλλιά μου μια ολοκληρωτική καταστροφή

.

Οι πρώτοι μήνες μετά τα μωρά που γεννιούνται δεν είχα μαλλιά, και σε ένα και ενάμιση χρόνο που πέρασε η μητέρα των παιδιών και συνειδητοποίησα ότι για να συνεργαστεί με μια τέτοια φωλιά στο κεφάλι του δεν μπορεί να βγει.

δάκρυα Ρίχνοντας και βρίζουν τους χίπις, τον άγριο άνεμο και όλα τα χρώματα μαζί, έκοψα τα μαλλιά σας σύντομα, σχεδόν αγόρι-σκαντζόχοιρος. Nasty μεγαλώνουν τα μαλλιά ήθελε, αλλά συνέχισε να πέσουν έξω αποκόμματα ευτυχώς και μεθοδικά. Ρίψη δίλημμα: ο τρόπος που ένα La Nargiz Zakirova και περούκα, όπως Diva, βρήκα ένα κορίτσι, το οποίο οδήγησε το κοινό στο πλέξιμο. Όταν της είπα για το πρόβλημα μου απάντησε απλά: «. Υπάρχει μαλλιά Bliss μαλλιών, που αναπτύχθηκε με βάση τις προδιαγραφές της κινεζικής και της Κορέας ιατρικής Αυτό το βαρύ πυροβολικό πρέπει να βοηθήσει»

Οι κατασκευαστές για Bliss Μαλλιά: κουκουβάγια στον πλανήτη

Φυσικά, παίρνω όλο αυτό τον έπαινο με σκεπτικισμό – ας πούμε, της καταβάλλονται για τη διαφήμιση. Πόσα από αυτά που έχω δοκιμάσει; Ναι, ένα σωρό, όλα διαφορετικά. Αγόρασα όλη την γραμμή των πολλών γνωστών και δημοσιότητα μέσα, έχω δοκιμάσει τις συνταγές της γιαγιάς Agafia και ο Μάγος, έπρεπε να καταπιεί το μουρουνέλαιο, όπως το νερό, οι βιταμίνες από το Α έως το Ω … Ναι, είμαι ακόμη ντροπή να το παραδεχτούν, η πλοκή είναι η ανάπτυξη των μαλλιών για την πανσέληνο σε ένα δάσος εκκαθάρισης έκανε. Τι? Τίποτα, μου αρέσει ακόμα ένα σκαντζόχοιρο με το ίδιο εκκαθάρισης. Ανορθώσουν, θυμωμένος και δεν πιστεύουν είναι σε καμία θαύματα. Αλλά η περιέργεια επικράτησε, και ήμουν ήδη πουθενά, και έφτασα για απαντήσεις στο Internet.

Σε απάντηση στο ερώτημα «μαλλιά Bliss Hair» παντογνώστης γκουρού Google εξήγησε ευγενικά ότι αυτό δεν είναι δεν είναι μια μάσκα, είναι το πετρέλαιο. «Λάδι; Για αυτά τα χρήματα; Πλάκα μου κάνεις; Κολλιτσίδα σε οποιοδήποτε φαρμακείο μπορείτε να αγοράσετε πέντε φορές φθηνότερα!», Σκέφτηκα, θυμωμένα κοιτάζοντας την οθόνη του φορητού υπολογιστή.

Η επίσημη ιστοσελίδα Bliss μαλλιά έδωσε κάποια περίεργα χαρακτηριστικά: ένα μέσο, ​​όπως, γίνονται στα εργαστήρια της Κίνας και της Κορέας, αλλά το κύριο συστατικό είναι η μαροκινή πετρελαίου και ενεργοποιητές της ανάπτυξης

.

Σε περίπτωση που, με συγχωρείτε, στην Κίνα συνταγές και τα φυτά του Μαρόκου; Τι είναι αυτό ενδιαφέρον γεωγραφία, όπως αυτή κουκουβάγια του πλανήτη προσπαθεί να τραβήξει.

Ωστόσο, θα ήταν «γαντζώνονται» από την ιστορία της σύνθεσης του προϊόντος. Όπως, τίποτα εξωτικό, μόλις δύο συστατικά -. Argan πετρελαίου και λινέλαιο

Η γνώμη των κομμωτών λίγο μου ηρέμησε. Άρχισα να δείτε τις όμορφες εικόνες με λιγότερη καχυποψία.

Για το βούτυρο μέχρι ένα δυνητικό αγοραστή Bliss μαλλιά

Οι κύριες ιδιότητες του ελαίου argan, αυτοί οι κατασκευαστές είναι οι εξής:

 • λόγω των καροτινών σφραγίδες «κλίμακες» της τρίχας, αμέσως αποκαθιστώντας την δομή?
 • ωμέγα οξέα συμπεριλαμβάνονται στη σύνθεση, που αποτελούν για την έλλειψη θρεπτικών ουσιών?
 • τοκοφερόλες συμβάλλουν στην αναγέννηση των τριχωτών κυττάρων, με αποτέλεσμα τα μαλλιά αρχίζει να αυξάνεται.

σε γενικές γραμμές, υποσχέθηκε στους παραγωγούς σημεία και τέρατα – υποτίθεται ότι η τρίχα είναι ζωντανός και θα ανακάμψει σε 10 δευτερόλεπτα. «Υγρό χρυσάφι», δήλωσε οι δημιουργοί του πετρελαίου. Καλά, καλά, καλά.

συνηθισμένη μου λινέλαιο, το οποίο έχω γεμίσει σαλάτες (δεν είναι τόσο θρεπτικά) είναι επίσης ζωγραφισμένο σαν την πηγή της δύναμης της ζωής, δίνοντας. ιδιότητες του είναι:

 • βοηθάει να αναβιώσει την φυσική λάμψη – μια πραγματική υπηρεσία στους θύλακες των τριχών?
 • ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, απωθεί όλες τις επιβλαβείς ουσίες, τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα από τα τριχωτά κύτταρα?
 • ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, και ως εκ τούτου όλες τις μεταβολικές διεργασίες.

Τελική διατρητικές επιχείρημα για να αγοράσει Bliss μαλλιά σύστημα Home κατέληξε να είναι οι βιταμίνες που περιλαμβάνονται στο προϊόν – υπάρχει μια ολόκληρη στρατιά από αυτούς, όπως φαίνεται, αλλά είναι ο κύριος – Α, Β και Ε Σε γενικές γραμμές, ένα δροσιστικό κοκτέιλ, όχι ένα καλλυντικό για τα μαλλιά.

Αλλά υπάρχουν parabens ή συντηρητικά – 100% φυσικά συστατικά από φυσικές αποθήκες τροφίμων. Εντάξει, μου δελεάζονται, αποφάσισα να δοκιμάσω. Τελευταίο αλλά όχι δωροδόκησε τουλάχιστον το γεγονός ότι η τιμή του Bliss Σύστημα μαλλιών δεν ήταν 1890 …, όπως ήταν αρχικά, αλλά «μόνο» 990 …. Ίσως ένα διαφημιστικό κόλπο, αλλά πήρα την ευκαιρία να παραγγείλετε.

Εγώ δεν το πιστεύω, σκέφτηκα ότι το διαζύγιο, την εξαπάτηση και γενικά σε τέτοιες καταστάσεις οι περισσότεροι ήθελαν να παύλα off αρνητική ανάδραση. Αλλά αυτό δεν είναι αβάσιμη, σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Διέταξε.

πετρελαίου

Bliss Μαλλιά: και θα είστε ευτυχείς

Διάταγμα που εκδίδεται πολύ γρήγορα, ευγενικά λέγοντας ότι θα φτάσει το πακέτο μου πάρα πολύ σύντομα. Και πραγματικά – αστεία για το «πόδια της Κίνας» ήταν εκτός τόπου εδώ, όλα ήρθαν γρήγορα. Ένα μικρό νευρικά, τράβηξα από το πακέτο ένα μικρό μπουκάλι λάδι με διανεμητή-κώνου. «Από Vanessa ωφέλιμη χλωρίδα» – ήταν γραμμένο σε αυτό. Plus – η διδασκαλία Europen. Κινεζική-Κορέας οδηγούς υποσχέθηκε ότι μου «τρίχα θα μεταμορφωθεί σε 10 δευτερόλεπτα», με αυτά που θα συμβούν:

 • είναι γεμάτη με θρεπτικά συστατικά και γενικά «ζωντανεύουν»?
 • θα αρχίσουν να αυξάνονται μέρα και νύχτα?
 • έχασαν την ψαλίδα?
 • θα λάμψει σαν καθρέφτης?
 • και γενικά θα είναι λευκό, μαλακό, και, δόξα τω Θεώ, δεν αφράτα, και υπάκουο.

«Είναι ευτύχημα για τα μαλλιά σας», – «συγκρατημένα» εισήλθε στο πλαίσιο αφήγηση. Μερικές πραγματικές απόψεις για Bliss μαλλιά Home System, ωστόσο, ανέφερε ότι ένα θαύμα είχε συμβεί, αλλά όχι αμέσως.

Έτρεξα στο μπάνιο, χτύπησε το περιεχόμενο του κεφαλιού και άρχισε να περιμένει … Τι να πω; Το θαύμα δεν έγινε και πήρα την πρώτη φορά, αλλά στέκομαι και καταλαβαίνω αυτό σημαίνει ότι η ενυδάτωση και δεν αφήνει λιπαρό φιλμ (και αυτό είναι σημαντικό!), Μυρίζει πολύ ωραία, δεν είναι ξηρό και όχι λιπαρά μαλλιά. Το έλαιο εφαρμόζεται στα μαλλιά, κατανέμοντας ομοιόμορφα σε όλο το μήκος πριν styling -. Καμία διαφορά, υγρή ή ξηρή

Χρόνια μαγική μεταμόρφωση έπρεπε να περιμένουν έστω και μια εβδομάδα, κορίτσια. Αλλά μετά από μερικές χρήσεις «σκαντζόχοιρος» μου άρχισαν να φαίνονται πιο περιποιημένα και υγιή μέσα σε λίγες εβδομάδες, παρατήρησα ότι τα μαλλιά άρχισε να αναπτύσσεται, και ενεργά! Έχουν περάσει οκτώ μήνες τώρα έχω λαμπερά υγιή μαλλιά που σύντομα θα αυξηθεί στο επίπεδο της «φροντίδας». Και δεν είναι ένα όνειρο, δεν είναι ένα όνειρο – είναι αλήθεια

.

Ωστόσο, έχω αλιεύονται το επόμενο και να σας συμβουλεύσει:

Αυτό είναι όλα τα μυστικά της εξαιρετικής μαλλιά δοκιμάστε, το πρόσωπο αυτό, και θα είστε ευχαριστημένοι.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...