Υγεία

Black Mask – τιμή, απόψεις, πού να αγοράσουν, αρχική

εξανθήματα στο πρόσωπο χαλάσει την εμφάνιση, να κάνουν χρήση της συγκάλυψης των καλλυντικών, που ζυγίζουν κάτω από το δέρμα και δημιουργεί την επίδραση της μάσκας στο πρόσωπο. Αν πρέπει να αντιμετωπιστεί το κόκκινο φλεγμονή, τα σπυράκια μπορεί να εξαλειφθεί με τη βοήθεια του σπιτιού και επαγγελματικών προϊόντων. Ένα τέτοιο εργαλείο είναι η μαύρη μάσκα, ο οποίος κατέκτησε το διαδίκτυο με το υπέροχο αποτέλεσμα του. Αποτελεσματική αν και για να ταιριάζουν με μαύρη μάσκα από τα σπυράκια, θα πρέπει να καταλάβουν.

Στοιχεία και αριθμοί μαύρη μάσκα

Οι φαγέσωρες είναι εξίσου επιρρεπή σε άνδρες και γυναίκες. Οι στατιστικές δείχνουν ότι η μαύρη μάσκα εμφανίζονται στο 53% των ανδρών, το ποσοστό των αδύναμων αντιπροσώπευαν το 47%. Συχνά, για να απαλλαγούμε από σπυράκια στο πρόσωπο πολλοί άνθρωποι προτιμούν στο σπίτι – απλά πιέζοντας τους. Τέτοια μέτρα είναι γεμάτη με επικίνδυνες συνέπειες: στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να είναι αντιαισθητικές ουλές ή σημάδια στη χειρότερη – υψηλού κινδύνου απειλή να φέρει μια μόλυνση με όλες τις επακόλουθες συνέπειες, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου

.

Σύνθεση και ιδιότητες Μαύρη Μάσκα

Η σύνθεση ποικίλλει ανάλογα με τον κατασκευαστή. Αυτό είναι μπαμπού ξυλάνθρακα, που δίνει τα καλλυντικά μαύρο χρώμα και θεραπεύει εξανθήματα. Αποτελείται από διάφορα έλαια και βιταμίνες που βελτιώνουν την υφή και τον τόνο του δέρματος.

Ιδιότητες Μαύρη Μάσκα ακμής Μαύρα στίγματα:

 • Διαγράφει τα σπυράκια είναι ανοιχτά φαγέσωρες και μολυσμένα πόρους.
 • Evens τόνο του δέρματος, mattifies και απαλύνει ανακούφιση του.
 • μειώνει την ορατότητα των πόρων, καθιστώντας τα ελαστικά και ανθεκτικά στη μόλυνση.
 • Αντιμετωπίζει άλλα δερματικά εξανθήματα (ήπια φλεγμονώδη στοιχεία).
 • Λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες και καταπολεμά τα πρώτα σημάδια της γήρανσης.

ξυλάνθρακας μπαμπού – το κύριο συστατικό της μάσκας

.

Για να χωρέσει και τα οφέλη κεφάλαια μαύρη μάσκα

Για να χρησιμοποιήσετε μπορούν τα άτομα με λιπαρό και ξηρό δερματικά προβλήματα. Οι κάτοχοι του φυσιολογικού δέρματος με μικρούς πόρους μπορεί επίσης να δοκιμάσετε την μαύρη μάσκα, επειδή είναι προϊόν uhodom. Δεδομένης της ρύπανσης του περιβάλλοντος, μια καλή μάσκα για καθαρισμό πόρων, προκειμένου να αποφευχθούν τα προβλήματα του δέρματος, για να προληφθεί ο σχηματισμός των σπυράκια και μαύρα στίγματα.

Το κύριο πλεονέκτημα της Μαύρης καλλυντικών για το πρόσωπο, μπορείτε να επισημάνετε επικράτηση της και πολλά σχόλια στο διαδίκτυο. Οι άνθρωποι μπορούν να δουν τα πραγματικά αποτελέσματα και συμβουλές και να αποφασίσει αν πρέπει να λάβουν μια μαύρη μάσκα με βάση τη δική τους κατανόηση της αρχής της έργο και την αποτελεσματικότητά της, δεν σκοτεινή διαφήμιση υποσχέσεις.

Η μάσκα είναι ένα ευέλικτο και εγκριθεί για χρήση σε άτομα με οποιοδήποτε τύπο δέρματος και οποιαδήποτε ηλικία.

Λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε Μαύρη Μάσκα:

 • Το εργαλείο δίνει το αποτέλεσμα, επειδή η σπογγώδης υφή της μάσκας αφαιρεί το ανώτερο στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος, καθιστώντας την επίδραση του φωτός επιφανειακή φλούδα.
 • Πολλοί χρήστες εκτίμησα τα καλλυντικά και συμφωνώ με την αποτελεσματικότητά του.
 • Είναι ευέλικτο και εγκριθεί για χρήση σε άτομα με οποιοδήποτε τύπο δέρματος και οποιαδήποτε ηλικία.
 • Εκτός από τον καθαρισμό και επουλωτική δράση μαύρη μάσκα έχει ενυδατική δράση και απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες.

Μηχανισμός δράσης μαύρη μάσκα

Ο μηχανισμός δράσης της Μαύρης μάσκα είναι πολύ απλή. Αποτελείται από τα ακόλουθα στάδια:

 • Λόγω παχύρρευστο υφή που συνδέεται με την επιφάνεια του δέρματος και εισχωρεί βαθιά μέσα στους πόρους, μαλακώνουν το περιεχόμενό τους. Η ξήρανση της έκκρισης σμήγματος και φαγέσωρες σταθερά συμπλέκονται με τη μάσκα και αφήστε σε αργή αφαίρεση της ταινίας από το πρόσωπο.
 • έλαια και βιταμίνες στη σύνθεση βελτιώνει την υφή του δέρματος, ρυθμίζουν την σμηγματογόνων αδένων.
 • Ένα καλό τακτικό καθαρισμό αποτρέπει ισχυρή μόλυνση των πόρων και περαιτέρω ο σχηματισμός των σπυράκια.

Αντενδείξεις μαύρη μάσκα

Η μάσκα είναι καθολική και κατάλληλο για σχεδόν όλους. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο 2 αντενδείξεις είναι ένα Αλλεργία και σοβαρή ακμή. Για να εξαιρέσετε μια αλλεργική αντίδραση σε καλλυντικά, θα πρέπει να το δοκιμάσετε: για μια περιορισμένη περιοχή του δέρματος, καλύτερη στο εσωτερικό του καρπού σας, απλώστε μια μικρή ποσότητα από τη μάσκα μετά από 20-30 λεπτά εκτίμηση της ανταπόκρισης. Αν δεν υπάρχει φαγούρα και ερυθρότητα -. Έτσι ώστε τα καλλυντικά είναι ασφαλή και δεν προκαλούν αλλεργίες

Όσον αφορά την ακμή, κατά την εκτέλεση του μορφή, όταν το εξάνθημα απλώνεται σε όλο το πρόσωπό του και εκπροσωπείται από πολλαπλές φλεγμονώδεις βλατίδες, φλύκταινες και κόμβους, χρησιμοποιώντας όλα τα καλλυντικά μπορεί να βλάψει τον ασθενή. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο και να πάρει την ανάθεση ατομικής μεταχείρισης.

Εφαρμογή των κεφαλαίων μαύρη μάσκα

Πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν για να αγοράσει την μαύρη μάσκα, το καθένα από αυτά περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης. Το γεγονός ότι διαφορετικές εταιρίες παράγουν ένα εργαλείο σε μια διαφορετική μορφή: που στην σκόνη να διαλυθεί σε νερό, και ο οποίος με τη μία σε μια ιξώδη μορφή. Για παράδειγμα, το δημοφιλές Do ομορφιά με μαύρη μάσκα είναι έτοιμη για χρήση. Και μαύρη μάσκα κεφαλής παρουσιάζονται σε μορφή σκόνης που αραιώνεται σε ένα ιξώδες ομοιογενές υγρό νερό. (Συχνά 1: 2)

Βασικοί κανόνες χρήσης:

 • Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα, διαφορετικά αφαιρέστε το από το πρόσωπο θα είναι πολύ δύσκολο.
 • Ο χρόνος έκθεσης των μάσκα 15-20 λεπτά, ή μέχρι να στεγνώσει.
 • Εφαρμόστε στην περιοχή των ματιών και των φρυδιών δεν μπορεί να είναι, αλλιώς μπορεί να βλάψει το λεπτό δέρμα της περικογχικό περιοχής και του φρυδιού.
 • Ο χρήστης πρέπει να παρασκευάζεται ότι κεραίες μπορεί να σχίσει μακριά μαζί με την μαύρη μάσκα, αλλά για πολλούς είναι μάλλον ένα πλεονέκτημα παρά ένα μειονέκτημα.

Εφαρμογή Μαύρη Μάσκα δεν μπορεί να είναι πάνω από 3 φορές την εβδομάδα με τους ιδιοκτήτες των λιπαρό δέρμα και 1 φορά την εβδομάδα για όσους έχουν ξηρό δέρμα. Μετά από ένα μήνα χρήσης, ο χρήστης πρέπει να σηματοδοτήσει την μέγιστη επίδραση των ταμείων – την εξαφάνιση μαύρη μάσκα. Στη συνέχεια, για να διατηρήσει τα αποτελέσματα, θα πρέπει να εφαρμόσει τη μάσκα 1 κάθε 7-14 ημέρες για να αποφευχθεί σοβαρή μόλυνση των προσώπων, και ως εκ τούτου, να εξαλείψει την πιθανότητα της ανάπτυξης της ακμής στο μέλλον.

Εάν η μεμβράνη δεν αφαιρείται εντελώς, υπολείμματα μπορεί να ξεπλυθεί με ζεστό νερό. Το εργαλείο είναι καλά απομακρυνθεί από το πρόσωπό του.

Αποδοτικότητα και τα αποτελέσματα Μαύρη Μάσκα

Μαύρη Μάσκα πήρε τη δημοτικότητά του, όχι μόνο χάρη στην ενεργή διαφήμιση, αλλά και την αποτελεσματικότητά της. Το αποτέλεσμα δεν θα κρατηθεί σε αναμονή καιρό – μετά από ένα μήνα χρήσης, οι πόροι γίνονται πιο καθαρά και έχουν ήδη εξαλειφθεί το κύριο μέρος της φαγέσωρες. Άμεσα αποτελέσματα, όπως αποδεικνύεται σε πολλές βίντεο, δεν αξίζει να περιμένει, αλλά ακόμη και μετά την πρώτη χρήση, το αποτέλεσμα θα είναι.

Φυσικά, η αποτελεσματικότητα των μέσων για κάθε άτομο θα ποικίλει λόγω του γεγονότος ότι η ελαστικότητα και το πλάτος του χρόνου σε όλες τις διαφορετικές. Εκτός βαθιά φαγέσωρες μαύρη μάσκα δεν είναι τόσο εύκολο να καθαριστεί. Και το τελευταίο εργαλείο βοηθά να καθαρίσει τους πόρους και να μειώσουν τα σπυράκια, αλλά αν οι βλάβες, συμπεριλαμβανομένων των φαγέσωρες, εμφανίζεται για εσωτερικούς λόγους, δεν μάσκα είναι εντελώς από αυτούς θα σώσει.

Κόστος και πού να αγοράσουν Μαύρη Μάσκα

Η μάσκα μπορεί να αγοραστεί στο διαδίκτυο πολλές ιστοσελίδες που πωλούν καλλυντικά ή κινεζικές εφευρέσεις προσφέρουν για να το αγοράσει. Εκτός αυτού, εταιρείες όπως η Oriflame και Yves Rocher, δεν δίστασε και να εφεύρει μαύρη μάσκα του από μαύρη μάσκα. Σε ένα άτυπο χώρο και από άλλους κατασκευαστές, το κόστος του προϊόντος ποικίλει και είναι 20-40 … για μία εφαρμογή. Από τον κατασκευαστή κοστίζει Oriflame μάσκα περίπου 300 ….

Η τιμή του αμερικανικού μαύρη μάσκα στην επίσημη ιστοσελίδα είναι …. Δεν είναι όλοι οι χρήστες είναι έτοιμοι να πληρώσουν αυτά τα χρήματα για θεραπεία, η αποτελεσματικότητα των οποίων δεν έχει πείσει όλους τους χρήστες, επειδή το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με όχι μόνο ένα βίντεο για τις υπέροχες ιδιότητες των εργαλείων, αλλά και κριτικές για την πλήρη ματαιότητα.

Ίσως, να δοκιμάσετε αυτή τη μάσκα είναι μόνο για να το κάνει ανεξάρτητα, από επίσημη ή ανεπίσημη ιστοσελίδα είναι μια απόφαση η κάθε μία.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...