Ομορφιά

Artrovex – τιμή, επίσημη ιστοσελίδα, όπου για να αγοράσει, αρχικό

Artrovex Artrovex. Δεν χημεία;

Ο καθένας αγαπά τα φυσικά προϊόντα χωρίς ΓΤΟ και άλλων χημικών ουσιών. Μια αναφορά στο γεγονός ότι το συμπλήρωμα περιέχει κάποια χημεία έτοιμος να σοκάρει τους ανυποψίαστους αγοραστή.

Αυτό που κάνει το μίσος της χημείας για την αναθεώρηση της κοινής κρέμα; Η πιο ότι ούτε είναι άμεση. Επειδή οι πωλητές αυτής της κρέμας μισούν χημεία όπως ακριβώς είμαστε. Ίσως ακόμα και λίγο πιο δυνατή. Ωστόσο, για να δείτε ότι η αντιπάθεια, ρίξτε μια ματιά.

Η επιγραφή συσκευασία λέει ότι μπροστά μας «φυσική μη τροποποιημένη μοριακή μορφή μικυλλιακή μορφή δραστικής ARTROVEX συγκρότημα κρέμα» EM>. Ποιες είναι αυτές οι περίπλοκες λέξεις techie;

Native – στη φυσική του κατάσταση, ως έχει, για τη διατήρηση της δομής. Δηλαδή, όλα τα συστατικά της κρέμας πρέπει να παραμείνει σε φυσική κατάσταση, που δεν υποβάλλονται σε οποιουδήποτε χημική αντίδραση s και αλλαγές.

Με μορφή μικκυλιακής όλο και πιο περίπλοκη. Αυτή η λέξη είναι οικεία σε πολλούς λόγω της ύπαρξης της μικκυλιακής νερό για να καθαρίσετε το δέρμα. Αυτό δείχνει ότι η κρέμα έχει στη σύνθεσή του μικκυλίων των επιφανειακώς δραστικών ουσιών που επιταχύνουν διάφορες χημική αντίδραση s.

Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι έννοιες των ιθαγενών και μικκυλιακής ουσιαστικά ασύμβατες. Μπορεί να μην είναι τα μέσα των ιθαγενών και μικκυλιακής -. θα πρέπει να επιλέξετε ένα ή το άλλο

Η σύνθεση της biocrime. Grass, κέρατα, και το ήπαρ

Έτσι, έχουμε την ακόλουθη εικόνα. Οι πωλητές της κρέμας θα έλεγα: είναι φυσικό κρέμα, όλα τα φυσικά συστατικά στην «αρχική του μορφή». Δεν χημικά – μόνο βότανα, κέρατα και το συκώτι του καρχαρία

.

Αλλά στην πραγματικότητα, η αναφορά του «μικκυλιακή μορφή» EM> που είδαμε στη συσκευασία, δείχνει σαφώς ότι δεν μητρική τους τύπους εδώ -. Χωρίς το περίφημο χημεία δεν γίνεται

Σοβαρά, εγώ σίγουρα έχω τίποτα εναντίον της χημείας. Χωρίς αυτό δεν θα κάνει ούτε στην ιατρική ή στα καλλυντικά. Αλλά αυτή η ιστορία βοηθά να δούμε ξεκάθαρα την κρέμα πωλητές υποκρισία: σύμφωνα με τα λόγια, που υποστηρίζουν τη χρήση των φαρμακευτικών φυτών που χρησιμοποιούνται εδώ και 3.000 χρόνια. Αλλά στην πραγματικότητα η χρήση της μικκυλιακής ουσίες που φθάνει το δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα.

Επίσης περιέργεια αριθμητική μπορεί να δει κανείς στην περιγραφή της σύνθεσης. Τα κέρατα του Αλτάι Maral (κέρατα ελαφιών), ήπατος καρχαρία + 40 εξαιρετικές EM> φαρμακευτικών φυτών + νεκρές μέλισσες + πρόπολη + τζετ κάστορα + κάστορα λίπος = τρία συστατικά. Τέτοιες περιπτώσεις.

“πατέντα” συστατικά Artrovex

Κάποιος θα αντιτάξει ότι μιλάμε για 3 πιστοποιημένα συστατικά με έντονη γραφή. Και αποτελούνται με τη σειρά αυτών των ουσιών. Αλλά ας μην παίξει Άγιο αθωότητας – αυτή η θεωρία είναι εύκολο να ελέγξετε:

  • BCM-95 είναι BAD, εκχύλισμα κουρκουμίνη (κουρκουμά). Δεν ήπαρ καρχαρία και κέρατα ελαφιών στη σύνθεσή του δεν είναι κοντά. Αλλά μεταξύ μαρτυρία βρίσκουμε την αναφορά των νοσούντων αρθρώσεων.
  • χονδρώματα. Δισκία με το ίδιο όνομα που παράγεται στο Κίεβο. Είναι χαρακτηριστικό ότι προορίζονται επίσης για τη θεραπεία των αρθρώσεων. Δεν 40 βότανα στο πίσω εκεί – δεν το κάνουν βότανα. Στην Ευρώπη υπάρχει Andromax – CHONDROMAX. Κρίμα για τις αρθρώσεις. Σύνθεση: θειική χονδροϊτίνη, θειική ϋ-γλυκοσαμίνη, Methylsulfonylmethane ή MSM (οργανικό θείο), εκχύλισμα ρητίνη του Boswellia, βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), ψευδάργυρο (κιτρικός ψευδάργυρος). Σε γενικές γραμμές, επίσης, δεν ήθελε την περιγραφή στην ιστοσελίδα της biocrime.
  • Το οικολογικό συμπύκνωμα είναι ένας γενικός όρος που είναι επίσης δωρεάν. Και πώς μπορείτε να δίπλωμα ευρεσιτεχνίας νεκρές μέλισσες και κάστορα λίπος;

Είναι προφανές ότι αυτά τα στοιχεία είναι πλασματικά. Τα ονόματα που λαμβάνονται από τα διαθέσιμα κονδύλια για τις αρθρώσεις – είναι δυνατόν να προκαλέσουν τις αφελείς αγοραστές ορισμένων ενώσεων: λένε, το άκουσα κάπου. Φαίνεται ότι αυτή η θεραπεία πραγματικά τις αρθρώσεις … Αλλά στην πραγματικότητα είναι 100% ψεύτικο.

Η γνώμη των «εμπειρογνωμόνων». Το διαζύγιο ή η αλήθεια;

Η ιστορία για τα καταπληκτικά συστατικά, τα οποία έχουν εφεύρει, επιβεβαιώνει έναν ειδικό.

Συνεχίζει η τάση, σημειώνεται νωρίτερα, καλεί δημοφιλή εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των αρθρώσεων.

Αναφέρεται MSM είναι methylsulfonylmethane (οργανική C2H6O2S θείο). Υπάρχουν αμέτρητα διατροφικά συμπληρώματα με την ετικέτα «MSM» στην ετικέτα που υπόσχονται να δώσει στο σώμα την ουσία. Αλλά, αν πάτε πίσω στην προηγούμενη σύνθεση Artrovex, έτσι δεν υπάρχει καμία ουσία.

Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να αναλύσει σοβαρά τα λόγια του εμπειρογνώμονα. Μετά από όλα, ο ίδιος, όπως και τις προηγούμενες πληροφορίες είναι ψεύτικο. Στην πραγματικότητα, ο άνθρωπος στη φωτογραφία -. Aivar Woog, ο επικεφαλής της εταιρείας TNS Emor, η οποία ασχολείται με την κοινωνιολογική έρευνα

Η φωτογραφία του είχε ληφθεί από το διαδίκτυο και να χρησιμοποιηθεί για να «δημιουργήσει» μια ανύπαρκτη μπαχαρικά.

Τι γίνεται με τον κατασκευαστή;

Εδώ είναι ό, τι μου απάντησε σε «Sachera-Med» στην ερώτησή σας γι’αυτό το «θεραπεία». Αποδείχθηκε, έκαναν την παραγωγή αυτήν την κρέμα για την specials.order. Αλλά, επίσης, διευκρινίσει ότι δεν είναι ένα συμπλήρωμα.

Περίληψη Artrovex

Προφανώς, Artrovex Artrovex είναι ένα ψεύτικο φάρμακο για τη θεραπεία των αρθρώσεων. Η σύνθεσή του έγινε και δεν υπάρχει «συστατικά certifikovany» αναφέρθηκε από τους πωλητές της κρέμας.

Περιγραφή σημαίνει – το νόημα σύνολο των τσιτάτο σχεδιαστεί για να συγχέουμε ένα δυνητικό αγοραστή. Αλλά αυτές οι λέξεις είναι σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώθηκε. Και ακόμη και οι εμπειρογνώμονες οι οποίοι πείσει να αγοράσουν την κρέμα, αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστά.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...