Δύναμη

Acai Berry – τιμή, πού να αγοράσουν, πώς λειτουργεί

Το Acai Berry. Πιθανόν να έχετε ακούσει για αυτό. Αλλά τι είναι αυτό; Τι κάνει? Και είναι αυτό ένα θαύμα απώλεια βάρους, όπως ισχυρίζονται μερικοί;

Το μοβ μούρο acai (προφέρεται ah-SAH-YEE) είναι ένα από μια σειρά των καρπών από το Amazon που πρόσφατα έχουν γίνει δημοφιλής εκτός της Νότιας Αμερικής. Πολλές αξιώσεις που γίνονται σχετικά με το μούρο acai? ορισμένα από αυτά είναι αλήθεια, όχι τους άλλους.

Acai Berry: Μια υγιεινή επιλογή;

Το μούρο acai, όπως και άλλα παρόμοια μούρα, έχει βρεθεί να έχει ορισμένα οφέλη για την υγεία. «Τουλάχιστον μια ντουζίνα άρθρα στη συμβατική ιατρική βιβλιογραφία συζήτηση για τις πολύτιμες επιδράσεις των μούρων», λέει Βαλένθια Porter, MD, διευθυντής της υγείας των γυναικών στο Chopra Center στο Carlsbad, Καλιφόρνια.

Σχετικά: Οι Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βάρος-απώλειας του AIDS

Από θρεπτική άποψη, το μούρο acai παραδίδει σε δύο σημαντικά μέτωπα:

  • Ευεργετικές αντιοξειδωτική δράση. Το μούρο acai περιέχει αντιοξειδωτικά, ουσίες που καταπολεμούν επιβλαβείς μόρια, γνωστά ως ελεύθερες ρίζες. Πάρα πολλές ελεύθερες ρίζες μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε ανθρώπινους ιστούς και να οδηγήσει σε μια ευρεία ποικιλία ιατρικών διαταραχών, συμπεριλαμβανομένων βαθύ μοβ χρωστική καρδιά disease.The Acai Berry είναι υπεύθυνος για την αντιοξειδωτική οφέλη, τα οποία είναι παρόμοια με αυτά των άλλων σκοτάδι μούρα, όπως βατόμουρα και Βατόμουρα. Η χρωστική περιέχει ανθοκυανίνες (προφέρεται anth-oh-στεναγμός-α-NINS), ένα ισχυρό τάξη των φυτοθρεπτικών – θρεπτικά συστατικά των φυτών – που χρησιμεύουν ως αντιοξειδωτικά. Τα τρόφιμα που περιέχουν ανθοκυανίνες έχουν έντονο κόκκινο, μπλε ή μοβ δύναμη colors.The των αντιοξειδωτικές επιδράσεις σε διάφορα τρόφιμα μετριέται με το ORAC (Oxygen Radical ικανότητα απορρόφησης) τεστ. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία ORAC, τόσο ισχυρότερη είναι η αντιοξειδωτική δράση. «Τα αποτελέσματα Acai Berry είναι αρκετά υψηλή,» ο Δρ Porter says.It πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι σε μια πρόσφατη μελέτη αξιολόγησης των αντιοξειδωτική δράση ορισμένων χυμών, χυμό από ρόδι, κόκκινο κρασί, ο χυμός σταφυλιού Concord, και το χυμό βατόμουρου υψηλότερη βαθμολογία, με αυτή τη σειρά, από το χυμό Acai berry.
  • Αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Ένα άλλο πλεονέκτημα της μούρο acai είναι αντι-φλεγμονώδη δράση του. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αντιφλεγμονώδη την καταπολέμηση της φλεγμονής, η οποία έχει συνδεθεί με μια σειρά προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικού επεισοδίου. «Πολλά από τα over-the-counter μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα λειτουργούν στην ίδια οδό όπως το μούρο acai,» Porter σημειώνει.

Acai Berry: Τι γίνεται με την απώλεια βάρους;

Από την άλλη πλευρά, ο ισχυρισμός ότι το μούρο acai είναι καλό για την απώλεια βάρους φαίνεται να είναι αβάσιμες. «Δεν υπάρχει βιβλιογραφία στα επιστημονικά περιοδικά για την απώλεια βάρους και την μούρο acai,» λέει ο Porter. Το τμήμα της ιστορίας Acai Berry φαίνεται να είναι ακριβώς μια άλλη απάτη διατροφή.

Από εκεί και πέρα ​​μόνο η έλλειψη κινήτρων για την απώλεια βάρους, μια πρόσφατη δήλωση από το Κέντρο Επιστήμης για το Δημόσιο Συμφέρον, μια ομάδα φύλακα, προειδοποίησε τους καταναλωτές να μην εγγραφείτε δωρεάν δοκιμές των προϊόντων acai δίαιτα σε απευθείας σύνδεση, λόγω των καταγγελιών σχετικά με τη μη εξουσιοδοτημένη πίστωσης χρεώσεις της κάρτας μετά τη δίκη έχει τελειώσει.

Σχετικά: Superfoods Για Σούπερ Υγείας

Acai Berry: Ποια είναι η κατώτατη γραμμή;

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ένα θαύμα για την απώλεια βάρους, το μούρο acai, καθώς και τα βατόμουρα, βατόμουρα, και άλλα πολύχρωμα φρούτα, είναι καλό να συμπεριλάβει σε οποιαδήποτε δίαιτα. «Σας συμβουλεύω πάντα τους ασθενείς μου να πάρετε μια ευρεία ποικιλία των χρωμάτων στη διατροφή τους», Porter, λέει, «και ότι σκούρο μοβ χρωστική ουσία έχει τόσα πολλά οφέλη θετικά για την υγεία – Λέω στους ασθενείς μου να“φάει ένα ουράνιο τόξο”, επειδή κάθε ένα από τα χρώματα της το ουράνιο τόξο έχει μια ευρεία ποικιλία των θρεπτικών συστατικών που παρέχουν διαφορετικά οφέλη για την υγεία.»

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...